Płyta MJPT

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Którą piosenkę chciał(a)byś usłyszec na płycie, jako zaśpiewaną WSPÓLNIE przez wszystkich fanów biorących udział w projekcie?

Heal the world
102
27%
We are the world
181
48%
inną...
38
10%
jestem za stworzeniem zupełnie nowej, "naszej" piosenki dla Króla...
57
15%

Liczba głosów: 378

Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Aaaa...Nie, no, ja dziś jakaś wyjątkowo nieprzytomna jestem. glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

dobrze, wpisalam na say say say. poprobuj i zobacz co lepiej. czekam na decyzję :)
I'm so proud to say- I love You.
Suerte

Post autor: Suerte »

speechless26 pisze:
Otwarty ;)
Ja też chciałam się jeszcze dołączyć, pisałam na pw, ale nie dostałam odpowiedzi? :)
Myślałam o Remember the Time.
Awatar użytkownika
Dossia

Post autor: Dossia »

chrisbern pisze:Bije się w piersi, ze Come Together nie zrobiłem... Poddaję się. Chcesz to wiec robic, czy bedzie "I just can't ..." ?
Chyba jednak "I just can't stop loving you"... nie mam tak mocnego i agresywnego głosu do Come Together
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

To ja sie tylko przypominam, że zmieniłam Bad na Keep the faith, bo na liście jest nadal Bad.
Awatar użytkownika
speechless26

Dossia pisze:
chrisbern pisze:Bije się w piersi, ze Come Together nie zrobiłem... Poddaję się. Chcesz to wiec robic, czy bedzie "I just can't ..." ?
Chyba jednak "I just can't stop loving you"... nie mam tak mocnego i agresywnego głosu do Come Together
Dobrze, tylko nie rozumiem, dlaczego nie przemyśleliście tego wcześniej nenene Chyba znacie mniej więcej swoje głosy :dance: Zanim wyraziliscie chec udzialu w projekcie mogliscie chociaż przecwiczyc piosenkę :P
Beti_90 pisze:To ja sie tylko przypominam, że zmieniłam Bad na Keep the faith, bo na liście jest nadal Bad.
spokojnie, bez nerwów, już :dance:

No i jeszcze słowo do wszystkich państwa:)

Nie zwlekajcie z przysyłaniem nagrań do KOŃCA STYCZNIA.. CAŁY CZAS CZEKAM NA NAGRANIA.... I POWIEM- NIE MAM PRAWIE NIC. WSTYD :surrender: :-/

:happy:

Awatar użytkownika
Dossia

Post autor: Dossia »

speechless26 pisze:Dobrze, tylko nie rozumiem, dlaczego nie przemyśleliście tego wcześniej Nenenene Chyba znacie mniej więcej swoje głosy Dancing Zanim wyraziliscie chec udzialu w projekcie mogliscie chociaż przecwiczyc piosenkę :P
Szczerze powiedziawszy to ćwiczyłam ją wcześniej i nawet mi się podobało to, co uzyskałam. Ale gdy przyszło do nagrania, to po odsłuchaniu nie było to tak wspaniałe. Jak już wspominałam wcześniej ktoś, kto mi pomagał w nagraniu też stwierdził, że niezbyt to brzmi.
Awatar użytkownika
EternallyLive

A, ja mam wielki problem :surrender: Głośnik mi nie działa, nic się nie nagrywa, a to co już mam, nie działa :surrender: Kto zna się na Audacity, proooszę, niech mi pomoże :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

EternallyLive pisze:A, ja mam wielki problem :surrender: Głośnik mi nie działa, nic się nie nagrywa, a to co już mam, nie działa :surrender: Kto zna się na Audacity, proooszę, niech mi pomoże :surrender:
Tak gwoli wyjaśnienia: Głośnik nie nagrywa, tylko wydaje dźwięk już nagrany. Pytanie, czy Twój Audacity nie odtwarza, czy nie nagrywa... Czy jak otworzysz w Audacity jakiś plik audio (muzykę), to odtwarza? Czy w windowsowskich opcjach audio ustawiłaś "nagrywanie głosu" na odpowiedni mikrofon? (karta audio) W Audacity w drugiej zakładce z lewa masz "opcje" ("ustawienia") i tam możesz ustawić który sprzęt ma nagrywać. Jak nie wiesz, co wybrać, to wybieraj po kolei, aż zacznie nagrywać.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Też korzystam z Audacity i od pewnego czasu mam problem:
kiedy się nagrywam, nie dość że głos nagrywany jest w tempie na moje ucho 1,5x szybszym, to jeszcze są zakłocenia.
Kiedy otwieram jakiś plik audio, jest odtwarzany normalnie. Chrisbern, pomożesz? :knuje:
Awatar użytkownika
EternallyLive

chrisbern pisze: Tak gwoli wyjaśnienia: Głośnik nie nagrywa, tylko wydaje dźwięk już nagrany. Pytanie, czy Twój Audacity nie odtwarza, czy nie nagrywa... Czy jak otworzysz w Audacity jakiś plik audio (muzykę), to odtwarza? Czy w windowsowskich opcjach audio ustawiłaś "nagrywanie głosu" na odpowiedni mikrofon? (karta audio) W Audacity w drugiej zakładce z lewa masz "opcje" ("ustawienia") i tam możesz ustawić który sprzęt ma nagrywać. Jak nie wiesz, co wybrać, to wybieraj po kolei, aż zacznie nagrywać.
I nie odtwarza i nie nagrywa.
Ale dzięki wielkie, spróbuję, może się uda.

Nadal nic :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
chrisbern

Post autor: chrisbern »

MJwroc pisze:Też korzystam z Audacity i od pewnego czasu mam problem:
kiedy się nagrywam, nie dość że głos nagrywany jest w tempie na moje ucho 1,5x szybszym, to jeszcze są zakłocenia.
Kiedy otwieram jakiś plik audio, jest odtwarzany normalnie. Chrisbern, pomożesz? :knuje:
Hm, nie spotkałem się z czymś takim. Trudno mi coś kurde poradzić :(.
Awatar użytkownika
speechless26

STYCZEŃ MIJA, MIJA... A NIE MAM ANI JEDNEGO NAGRANIA. ZAMIERZACIE WYSLAC 31 STYCZNIA?:) nenene

Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Już wysyłam swoje This is it.
Tym samym zwalniam Say say say, którego i tak nie nagram przez problemy z Audacity.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Też wysłałam, i cieszę się z odpowiedzi. :)
I mam pytanie, czy mogłabyś napisać w miare możliwości aktualną liste kto, co i jak. ? :-)
ODPOWIEDZ