[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Powodzenia jutro ;-)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
janet.em

Post autor: janet.em »

Co do spotkania mam dla was taka propozycję:
Uzgodniłam z MichaelsAngel, że spotkamy się około 8.30 w McDonaldzie przy okrąglaku. Więc moi drodzy, kto zainteresowany proszę wbijać :-) Będziemy tam do 9 a potem ruszamy tramwajem nr 13 prosto do szkoły Patrycji ;-)
:dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jak wstanę to przybędę na dwa hamburgery ;-)
W końcu tak dawno nie byłam w maku że prawie zaopomniałam jak smakuje stamtąd jedzenie nenene
Obrazek

Post autor: Annie_17 »

ja też się postaram!:)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

powodzenia!!!
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

będe:))
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Tylko nie zapomnijcie o 9:30 będę czekała ;]
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

już się zestresowałam ;p weźmie ktoś aparat? ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Monika75

Post autor: Monika75 »

Patrycja bedzie czekała o 9,30 a o której to sie zaczyna? juz w szkole ?
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

No no, kochani!
Kawał dobrej roboty!
Bardzo się ciesze, że mogłam w tej imprezie uczestniczyć. Jak na to co było na ostatniej próbie to występ wyszedł nam świetnie :D

Mam nadzieje, że po pierwszym występie będa następne a na zlocie pokazemy perfekcje i pełen profesjonalizm nenene

Dzieki wszytskim czlonkom MJ dance team no i w szczególności naszej wspaniałej Patrycji, która potrafiła nas zmobilizowac i dodać energii co byśmy na scenie mieli power i emocje (juz nie mówiąc o nauczeniu całego ukladu :P) :D

Cały czas jestem w jakimś Michaelowym amoku
:dance:

Who's BAD!!?? :mj:
Monika75

Post autor: Monika75 »

Ja Wam powiem, że to po prostu było wzruszające, młodzi ludzie którzy chcą sie spotykac i tanczyc, Michael byłby dumny, dzis wyszło wszystko super, wielki ukłon w strone Partycji - jestes wielka!! (taka drobna i szczuplutka a jaka ma moc i siłe :-)) jak Michael :-) Masz racje MichaelsAngel... ja juz od dłuzszego czasu jestem w Michaelowym amoku i bardzo mi to odpowiada :-)
Awatar użytkownika
janet.em

Ach było świetnie. Teraz tylko chciałabym zobaczyć jak nasz występ wypadł z drugiej strony-filmiki!!! ;-)
Musimy być z siebie dumni zatańczyliśmy układ, o którym myśleliśmy że jest za trudny i niemożliwy do nauczenia. A tutaj dzieki Patrycji i naszemu samozaparciu niemożliwe stało się możliwe ;-) Ja chce jeszcze raz! Tylko czekam aż będzie kolejna okazja, jakaś impreza, żeby gdzieś publicznie zatańczyć! Ten taniec, jego nauka i występy pozytywnie mnie nakręcają, w dodatku fajnie jest przekazywać pewne wartości, hasła i emocje w taki sposób :-) ;-)
:mj:
Btw: okazało się że do tej szkoły chodzi moja koleżanka Kamila, jejku ona ponoć nawet nas zapowiadała a ja jej nie zauważyłam.. chyba nie kodowałam tego co się działo dookoła przed wystepem, po powrocie do domu trochę z nią gadałam i mimo że oglądała nas od tyłu/boku to mówiła że bardzo jej się podobało.
Obrazek
weronika_poznan

janet - jakie wartości, hasła i emocje są w drillu? pytam z ciekawości - co myślisz na ten temat.

widziałam filmik. jest ciekawie... Na następną sobotę zapraszam Dzozefa J. nenene

rozmowy o występie w poznaniu w toku.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
janet.em

Napisałam ogolnie, wiekszość piosenek Michaela ma przecież jakieś przesłanie i mając okazję je przedstawiać przekazujemy je innym. Jeśli wgłębiać sie w szczegóły to o drill mi nie chodziło, bardziej już o TDCAU, a tutaj już wiadomo: pokój, sprzeciw obłudzie, kłamstwu, no i jest też odniesienie do samej osoby Michaela.. ale pozwól że nie będę interpretować całego tekstu..
;-)
Obrazek
weronika_poznan

:)

w następną sobotę niezapowiedziana kartkówka z wiedzy o Martinie Lutherze Kingu. nenene nenene
majkel by się ucieszył, że fani zgłębiają treści piosenek z takim zaangażowaniem hehehe

zapowiadam tez niezapowiadany będzie quiz z nagrodami!!!
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ