Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
m-m1kea

Post autor: m-m1kea »

Czyli kto bedzie jutro?
Ja moge sie troszke spoznic, bo bede wracal z treningu, ale najprawdopobniej zerwe sie z ostatnich chwil i dojade. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

o, to może ja nawet dotrę. pod warunkiem, że odeśpię wyjazd. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ja ogę sie spóźnić troszku bo jestem do późna w pracy..;/ jak co to bede sie kontaktować ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Postaram się zjawić punktualnie :)
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Raczej będę, jeśli nie na 18 to troszkę później, muszę wpłacić wcześniej na MJowisko... no i jeszcze chcę obgadać z Wami co i jak z pociągiem ;]

Jakby co mam telefon do elity więc się skontaktujemy nenene
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

będę na 100%
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
MJ_Angel

ha! wymigałam się i będę punktualnie :) to do miłego MJówki :*
Obrazek
Basia

Post autor: Basia »

Jeanny100 pisze:Mamy do omówienia mały projekt więc każdy kto może proszę żeby przyszedł na spotkanie w poniedziałek o godzinie 18.00.

hej, ja niestety tak wcześnie nie dam rady, ale chętnie włączę się w projekt, proszę o szczegóły na priv

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Witam poznańskich fanów :)
Mam takie pytanie: Czy w urodziny Michaela będzie coś organizowane, jakieś spotkanie? ;) Podejrzewam, że tak... chciałabym dzień Jego urodzin jakoś tak inaczej spędzić... po prostu świętować.
Pozdrawiam ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Agni w dzień urodzin my jedziemy na MJowisko wiec raczej spotkania nie bedzie
Obrazek
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Ja się na MJowisko nie wybieram ;]
Zamęczam starszych Woodstockiem 2010, o MJowisku nawet nie wspominałam. Zresztą w piątek wyjeżdżam na koncert... ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Niestety z tego co mi wiadomo nasza forumowo-vipowska ekipa jedzie na zlot w pełnym składzie dlatego przykro mi Agni ale jedyne co Ci pozostaje to albo dołączyć albo samoorganizacja.Ok-wracając do naszych poznańskich spotkań-na ostatnim pobilismy niemalże rekord-było nas 9 osób-oby tak dalej.m-1mkea miło było Cię poznać.
MJ_Angel-czy możemy zapomnieć że obiecałam Ci na mały palec Michaela że dostaniesz zdjęcia na zlocie?Obawiam się że w moim ostatnim tempie życia jest to niewykonalne.Pliss...Dostaniesz po MJowisku ok?Beti wskakuj do nas na forum a nie tak incognito ok???

Basiu nasz szczytny plan niestety poległ w gruzach z powodu ogólnej niechęci dziewczynek przed dwudziestką nenene ha ha ha
Ale mam nadzieję że po MJowisku już w twoim gronie pójdemy na brofka i te dziewczynki ustawimy do pionu.Co nie natpoznan? nenene

P.S.Nie zapomnijcie o zbiórce artykółów szkolnych-żeby potem nie było że nie wiedzieliście/zeszyty,kredki,długopisy itp.,itd./

Oki spoki muszę już spadać ponieważ czas ucieka a ja mam masę przygotowń do tego szczególnego dnia.Nie będę się chwalić że 80% czasu zajmie mi szukanie jak zwykle "czegoś".

Moi drodzy spotykamy się na pkp,żadnych zmian nie przewiduję,czyli wyruszamy o godzinie 08.50.
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

Witajcie Poznaniacy! :D
Zacznie się rok szkolny i wyjade znów do Poznania więc jeśli jakies spotkania będą organizowane to prosiłabym o jakąś wiadomość na tel. komórkowy bo dostęp do internetu mam w Poznaniu marny... Jesli byście mnei oczywiście chcieli, moze znajdziecie dla mnie jakieś miejsce... Najbliższe spotkanie przewiduje 29.08 na MJOWISKU więc do zobaczenia ;)

Kto byłby tak miły informować mnie o spotkaniach? Jak ktos wyrazi taką chęć to napisze na PW mój numer, byłabym bardzo wdzięczna japrosic

Całkiem sporo nas z tego Poznania ;-)
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

bilet kupiony, nastawienie 100%-towe, widzimy się wszyscy na poznańskim dworcu w sobotę przed 8.50 (w zależności jak długo kto pośpi) :mj: białe róże kupimy w Łodzi (w kwiaciarni pewnie się zdziwią) Do zobaczenia. Bądźmy w ten dzień jednością :macha: Nasz poznański hołd dla :mj:
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Jeanny100 pisze:wyruszamy o godzinie 08.50.
z Głównego do? ostatecznie miejscem docelowym jest Łódź Fabryczna?
i czy tę Łódź Fabryczną ostatecznie o 7.50 opuszczamy?

a i nie zgubcie mnie tam, bo z moim zorientowaniem nawet w Poznaniu jestem w stanie Kupiec z Okrąglakiem pomylić.
Albo Kszesiny z Kiekrzem. Też się zdarzyło, wczoraj. :hahaha:

Jeanny masz plan Łodzi z zeszłego roku? ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ