po-cichu pisze:Kurczę, szkoda, że nie uda się nam pojechać tego 20-stego dużą grupą:( Jejku, nie możecie sobie jednego poniedziałku wolnego zrobić?:P Na to się nie umiera! :D
dobra to ja jeszcze zobacze porozmawiam z mama czy pojscie pozniej do szkoly by wypalilo ;/ i mam nadzieje ze zadnej klasowki nie bedzie;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
po-cichu pisze:Co do Thriller Night, ech, chyba sobie jednak odpuszczę, bo muszę pomiędzy czymś a czymś wybierać:( Tylko dlaczego między Michaelem, a Michaelem?!
-czyli na to Thriller Live się Barbara nie wybiera a szkoda... to dopiero w grudniu kobitooo
Ja się nie wybieram na Gospel za to...
W każdym razie bettima i niespodzianka na Was można liczyć????
Ciekawe co na to Iza... hmmm
po-cichu pisze:Kurczę, szkoda, że nie uda się nam pojechać tego 20-stego dużą grupą:(
Czyli kto by jechał??
-Basia, Agnieszka, Iza, Ja, Beata ... i..??? niespodzianka??
Tak, ja bym jechała. I 20-go, i na Thriller live.
Tylko o 20-tym będzie trzeba pomyśleć jeszcze, bo pozostaje kwestia noclegu jakiegoś. Znacie tam jakieś niedrogie hotele czy coś? Bo ja w Warszawie byłam tylko na dworcu, jak miałam przesiadkę z Olsztyna do Łodzi, więc nie mam o tym mieście pojęcia zielonego...
No właśnie. Póki co nie ma konkretnych informacji o tym afterparty. Gdyby się impreza miała skończyć tak, jak MJowisko u nas, to przypuszczam, że można by było jakoś wrócić sensownie porannym pociągiem. Poczekamy i zobaczymy, co organizatorka napisze ;)
Byłam tu koło południa i tyle stron
Oki to do Zuuu w sobotę (12.09) i spotkanie przed Galerią?
A jak już się spotkamy to pogadamy o naszych dalszych eskapadach
Pierwszy poranny pociąg z Wawy do Łodzi jest o 5:50, w Łodzi o 7:12, nawet na ósmą do szkoły da się zdążyć:D
Kiedyś już byłam na takim jedno nocnym warszawskim "melanżu", wytrzymać się da, ale duuuuuuża ilość kawy się przydaje :D A jeśli myślicie jednak o tym noclegu, to pewnie akademiki coś takiego organizują, tylko nie jestem pewna czy warto. No ale może faktycznie, poczekajmy na dalsze info:)
Dangerous_Dominika pisze:dobra to ja jeszcze zobacze porozmawiam z mama czy pojscie pozniej do szkoly by wypalilo ;/ i mam nadzieje ze zadnej klasowki nie bedzie;]
Powiedz mamie, że wszystkie ją bardzo ładnie prosimy i gorąąąąco pozdrawiamy
Elen pisze:Ja też bardzo chętnie wybiorę się do ZOO :) Lecę z Wami :):)
Bardzo się cieszymy, ale pamiętaj - musisz być przygotowana na ciężkie testy
Maharet pisze:W każdym razie bettima i niespodzianka na Was można liczyć????
Tak, ja wybieram się 20.09 i na Thriller live też
Co do noclegu w Wawie, hm... myślę, że jednak nie będzie czasu na spanie Ale faktycznie poczekajmy na bardziej szczegółowe informacje o after party :)
Hmm ja niestety nie będę mogła się zjawić 20, bardzo żałuję, ale niestety czasami tak się dzieje...ale mam nadzieję Moje Drogie, że będziecie pamiętać o tych osobach, których nie będzie i przywieziecie bardzo, bardzo dużo zdjęć i opowiecie wrażenia oraz wydarzenia minuta po minucie. Już ja Was będę ścigać
W sobotę spotykamy się o 14 tak? Jeszcze ustalimy gdzie:)
Ach dzwoniłam do Cinema City i Silver Screen i hmm zaczynam się martwić, ponieważ nic nie wiedzą. Pani nawet "zażartowała", że koncert Michaela już był w lipcu, uśmiałam się bardzo, wiecie to był tzw. żarcik sytuacyjny... cóż!
po-cichu pisze:Dangerous_Dominika napisał:
dobra to ja jeszcze zobacze porozmawiam z mama czy pojscie pozniej do szkoly by wypalilo ;/ i mam nadzieje ze zadnej klasowki nie bedzie;]
Powiedz mamie, że wszystkie ją bardzo ładnie prosimy i gorąąąąco pozdrawiamy
wiec odpowiedz dam troche wczesniej...
wiec moge ;D
ale..jak zawsze pojawia sie (nie)oczekiwane ale... bo nie wiadomo jak to bedzie dokładnie zorganizowane to after-party i raczej nie usmiecha mi sie nocowac w Wawie...
a pociag ranny to dobra opcja o ile impreza bedzie trwała do rana a nie wiem czy tak bedzie zwazajac na to ze to z niedzieli na poniedzialek..
bo gdyby plan byl taki ze pojedziemy wczesniej pokrecimy sie po Wawie a potem pojdziemy na impreze (17-22) a potem bedzie trwało przez kilka godzin after-party i by sie poszlo na pociag np. ten o 5 to by byl super...
tylko trzeba by poczekac na jakies dodtkowe informacje o after-party...
i mam jeszcze takie pytanko; czy wiecie czy duzo osob (fanów) jedzie z innych miast do Warszawy???;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY