Gdy zapytałem się znajomych hiszpanów, jaki akcent ma Michael w hiszpańskiej wersji IJCSL, odpowiedzieli, że dobry ale słyszą, że śpiewa to amerykanin. Brzmiało to dla nich również momentami jak piosenka śpiewana przez kogoś mieszkającego w południowej Ameryce.
Czy jest możliwe zdobyć tą naklejkę promocyjną ''Bad'' w Galerii Łódzkiej w Empiku,byłam ale nie wiem czy jak nic nie kupię tylko zapytam o samą naklejkę to mi ją dadzą
Ja mam w sumie 6 uzywanych. Dwie z nich na kartonach, ze wygladaja jak sklepowe display'e z reszta ma z tylu papier jak nowa. Niektore wygladaja jak nowe i sa nienaruszone. Wiekszosc z nich zostanie rozdana wsrod fanow.
marcinokor wrote:Nawet jeśli to co z tego? Może brakowało czegoś na taśmach. To raczej nie jest złe, że je uzupełnili.
Mi w sumie też to nie przeszkadza tylko w takim razie powinna być jakaś oficjalna informacja że trochę zmixowali występ wtedy było by fair bo przecież dvd nosi tytuł "Michael Jackson: Live at Wembley July 16, 1988" a to nie do końca prawda http://www.youtube.com/watch?v=iKHYn3mKTyc chwilami zapis rożni się bardzo szczególnie w łączniku między dwoma częściami występu
ale w sumie nie mamy się czego czepiać bo wyszło to według mnie na korzyść
czy ktoś się orientuje, czy są jakieś plany odnośnie promowania BAD25 w rozgłośniach radiowych? Mam na myśli głównie niepublikowane dotąd jako single?
edit: widać, że po raz kolejny promocja leży skoro po ok. 2 tygodniach sprzedaż jest na poziomie w sumie 200tyś... Naklejka na podłodze nie wystarczy. Nie da się sprzedać płyty bez jej obecności w mediach, czyli np. singli w radio...