Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Izabela71

Post autor: Izabela71 »

Fajnie, to już nas jest więcej. Na jakiej stronie będziesz oglądać? Ja liczę na youtube.
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Izabela71

Ja mam dokładnie te same dwa linki otwarte. Wytrwałości zatem a potem...niezapomnianych, tych jedynych emocji życzę.
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

myślicie że Ci, którzy nie dadzą dary obejrzeć tego na streamie będą mieli okazję aby gdzieś to dorwać?
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Izabela71

myślę, że na pewno
triniti

Post autor: triniti »

Morphine pisze:Z jakiego okresu twórczości są piosenki, które znajdują się na tej płycie? Być może ktoś już o tym pisał, ale nie dam rady przeczytać 36 stron więc grzecznie pytam tu :)
Tu recenzja wraz z opisami Damiena Shieldsa, fana MJ, który od lat prowadzi interesujący blog o twórczości Michaela poprzedzony szczegółowymi analizami i rozmowami z producentami, dźwiękowcami itp. Co ciekawe, on twierdzi, że w kredytach albumu są niewielkie błędy.

Aha, i wersja STTR, którą znaliśmy z wycieku z 2010r, to remiks Tricky Stewarta.

i taki zabawny twitt ze ściany Damiena:
@onir_mj 8h
MJ fans when you see Black Keys albums in the stores.. HIDE THEM! So nobody can find that shit! :szepcze:
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Dla tych którzy nie widzieli. Mam nadzieję, że nie usuną.
http://www.youtube.com/watch?v=Um-jOMvL-og
Obrazek
Awatar użytkownika
Get_On_The_Floor

Post autor: Get_On_The_Floor »

triniti pisze:
Morphine pisze:Z jakiego okresu twórczości są piosenki, które znajdują się na tej płycie? Być może ktoś już o tym pisał, ale nie dam rady przeczytać 36 stron więc grzecznie pytam tu :)
Tu recenzja wraz z opisami Damiena Shieldsa, fana MJ, który od lat prowadzi interesujący blog o twórczości Michaela poprzedzony szczegółowymi analizami i rozmowami z producentami, dźwiękowcami itp. Co ciekawe, on twierdzi, że w kredytach albumu są niewielkie błędy.

Aha, i wersja STTR, którą znaliśmy z wycieku z 2010r, to remiks Tricky Stewarta.

i taki zabawny twitt ze ściany Damiena:
@onir_mj 8h
MJ fans when you see Black Keys albums in the stores.. HIDE THEM! So nobody can find that shit! :szepcze:
Ciężko się nie zgodzić z recenzentem ;-) chociaż ja fanem BG byłem od zawsze i fajnie, że dostałem dobrą jakościowo wersję.

Co do sprzedaży, to widzę, że Xscape debiutuje w UK na #1 - http://www.officialcharts.com/albums-chart/
http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/albums

Na Billboardzie jeszcze nie ma. Czeka na debiut. Jak ktoś będzie miał szczegółowe zestawienia, to niech wrzuci.
marcinokor pisze:Dla tych którzy nie widzieli. Mam nadzieję, że nie usuną.
Przecież to impersonator jakiś, ale ogólnie promocja fajna.
Ostatnio zmieniony pn, 19 maja 2014, 13:22 przez Get_On_The_Floor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mateu1

Post autor: mateu1 »

marcinokor pisze:Dla tych którzy nie widzieli. Mam nadzieję, że nie usuną.
to hologram czy nie?
nie wiem co/kogo oglądałem..
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

To wyglądało bardziej jak Impersonator a nie hologram Michaela...
Impersonator przerobiony na hologram.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
scorpsfan

Post autor: scorpsfan »

Polecam obejzec dokument o hologramiw Tupacs z przed dwoch lat. Jest to nic innego jak body impersonatora + komputerowo doklejona twarz. Swoja droga myślałem ze w ciagu dwóch lat technika poszla do przodu ale widzę ze to nic innego jak wielki ekran w odpowiednim miejscu i odpowiednio nakręcony występ. Gdyby to wszystko bylo bardziej sferyczne, panoramiczne efekt by byl na pewno o wiele lepszy. Jestem cieka efektu "na zywo"
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Szkoda, że w sumie nawet twarz nie była podobna. Ale występ ciekawy.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
jolanta

Post autor: jolanta »

kamiledi15 pisze:Szkoda, że w sumie nawet twarz nie była podobna. Ale występ ciekawy.
Właśnie, ze ta twarz, moim zdaniem się zmieniała raz była podobna raz nie była :)
daria3891

Post autor: daria3891 »

Super występ, a Mike naprawdę podobny.
cut that out!
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Ja również mam wrażenie że momentami twarz była podobna, ogólnie całość jak na hologram mnie powaliła, właśnie HOLOGRAM.
ODPOWIEDZ