Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

Poznań - jestem z Was/Nas dumny!

Większych kwasów nie było, nikt na nikogo się specjalnie nie "boczył". No chyba, że o czymś nie wiem nenene Atmosfera była rewelacyjna! Dzięki Wam droga do Łodzi odbyła się szybciej, niż wolniej, mimo, iż się w połowie cofaliśmy... Chociaż dojazd do łodzi pozostawię (dzięki pkp) bez komentarza. W drodze powrotnej mogliśmy się bardziej zintegrować, ale widać wszyscy poszli spać jak tylko usiedli w pociągu (ja też), więc można wybaczyć ;-) Gdybyście wiedzieli, jakie my mieliśmy myśli w głowie z Natalią i Basią! Chodzi oczywiście o moment jak próbowaliśmy Was znaleźć przed odjazdem... Generalnie było świetnie!

Jeanny100 - mam nadzieję, że uda Ci się szybko naprawić aparat... No i wszyscy czekają na zdjęcia! :happy: Mimo, że aparat uległ wypadkowi - fajnie, że go wzięłaś i mieliśmy na składzie prawdziwą lustrzankę :happy:

Basiu - dobrze, że udało Ci się dotrzeć, dziękuję za wysłanie sygnału, dzięki któremu odnalazłem telefon w pociągu...

MJ_Angel - dzięki za poczucie humoru, "bambry z lasu" to bardzo obrazowe i ciekawe określenie nenene

Jacek31 - dziękuję za rozmowy w niekończącej się trasie Poznań - Łódź Kaliska i wspólne podchwycenie wątku "You are not alone" ;) Pozdrowienia dla żony!

Natpoznan, Natalio... - dziękuję za wsparcie w kinie, wspólne rozkręcanie (!!!), śpiewanie, tańczenie i za tworzenie klimatu...

OnlyKate - cieszę się, że byłaś i zasiliłaś skład grupy - no i bez taty :mj: stanie na palcach w szpilkach - Twój znak firmowy...

Hubertous - dziękuję za wspólny moonwalk w pociągu i godne reprezentowanie naszego miasta - "sasasasasasasaaaa...why..why.." w Twoim wykonaniu było sam wiesz jakie. No i do tego nie gwiazdorzysz, tylko jesteś normalnym chłopakiem - ogromny plus, że jesteś naturalny i nie odwala Ci palma nenene

Motylku - wyglądałaś awsome! :) to się nazywa moda inspirowana Michaelem - w sensie - nie "jak Michael", ale inspirując się Michaelem!

Trinity - dziękuję za przechowanie mojej nagrody, Twoje koszulki jak dla mnie przebijają wszystko :happy:

Betty - nie ma Cię tu, ale wiem, że jesteś - w sensie - czytasz. Dla Ciebie to był wyjątkowy dzień, więc jesteś spełniona podwójnie. Dużo radości wniosłaś! Odpowiadam na Twoje pytanie z pociągu: korzystając z filozofii Michaela być "not childish, but be like a child", czyli nie być dziecinnym, ale być jak dziecko, co w skócie rozumiem dla siebie tak: być naturalnym, prawdziwym, spontanicznym, cieszyć się z małych rzeczy, ale jednocześnie być dojrzałym emocjonalnie i społecznie człowiekiem. Właśnie to dla mnie oznacza być dzieckiem w kontekście, o którym rozmawialiśmy (i którym warto być), ale po tylu godzinach bez snu nie bardzo była atmosfera do takich przemyśleń :dance:

Każdy z nas jest inny, ale każdy wniósł siebie do tego wszystkiego, co było świetne. Razem byliśmy po prostu z Poznania :happy: Powtórze jeszcze raz - jestem z Was, a właściwie z Nas ;-) dumny
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

tańczący delfinie - jeszcze nigdy nie widziałem osoby potrafiącej tańczyć tak intensywnie i przy tym tak długo :D Podziwiam za energie:)
Impreza była super, całe spotkanie zresztą. Również jestem dumny z Poznania, dziękuję za Wasz doping podczas mojego występu ;-) Za rok koniecznie trzeba się wybrać, mam nadzieję, że w jeszcze większej ekipie z Poznania :mj:
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Kochani, chciałam Wam bardzo podziękować za wszystko - za "pobudkowe" telefony (i te kontrolne, z pociągu), za śpiewy w czasie pochodu, za wspólną zabawę w klubie. Szczególnie niskie pokłony biję Jeanny - za użyczenie przepięknej koszulki (moja dotarła dziś :smutek:) i cudownego zdjęcia w antyramce, za sałatkę w KFC ;-) - a przede wszystkim za to, że namówiła mnie na udział w zlocie.
Ogromne dzięki także dla Trinity - za to, że udało jej się mnie obudzić, za pomoc w znalezieniu telefonu w Elektrowni.. i w ogóle, za całokształt ;) Z Wojtkiem wprawdzie już obgadaliśmy wszystko przez telefon, ale i tak chciałabym mu jeszcze raz podziękować za wszystko. "You are not alone!" ;-) I na tym może zakończę personalne wycieczki, bo w przeciwnym wypadku ten post zajmie ze dwie strony :) Naprawdę cieszę się, że mogłam tam być z Wami wszystkimi, MJowisko bardzo dużo mi dało, o czym już zresztą pisałam w wątku "wspominkowym". Niesamowity zastrzyk pozytywnej energii, bardzo potrzebny po ostatnich dwóch miesiącach.
Mam nadzieję, że za rok wybierzemy się do Łodzi w co najmniej tym samym składzie :)

Korzystając z okazji, jeszcze raz gratuluję Hubertowi - facet, powaliłeś wszystkich na kolana :)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

doobra mieliście problem że nie w tym dziale to teraz pisze w odpowiednim :-) tak wiec ja proponuję spotkanie albo w sobotę albo na pyrlandię jakoś :) kto jest chętny niechaj pisze nenene
Obrazek
Basia

Post autor: Basia »

to ja proponuję spotkanie w czwartek (03.09) o 20.00 przed koziołkami,

jest to dzień pogrzebu więc jest okazja ...

Umówiłam się już z dwiema koleżankami - miłośniczkami MJ'a, więc jak ktoś by chcial dołączyć to zapraszam. Potem zdecydujemy gdzie idziemy.

Mój numer już podawałam przy okazji akcji multikina :-)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

hmm trzeba przemyśleć ten czwartek
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Basiu a ja nie mam twojego numeru-zapodasz na PW.W czwartek mogłabym wpaść ale po dwudziestej pierwszej.A na ile procent jest pewne że jest to czwartek?OK.Ja wpadam na 100 procent. ;-)
Obrazek

Jeanny100 pisze:Basiu a ja nie mam twojego numeru-zapodasz na PW.W czwartek mogłabym wpaść ale po dwudziestej pierwszej.A na ile procent jest pewne że jest to czwartek?OK.Ja wpadam na 100 procent. ;-)

na tyle na ile mówi o tym CNN :-)

http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.html

pozdrawiam
Awatar użytkownika
MJ_Angel

kurde szkola sie zaczela i te terminy w srodku tygodnia niezbyt mi pasuja...;/ a tak w ogole kiedy i o ktorej ma byc ten pogrzeb? i czy bedzie jakaś transmisja?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

A teraz z innej beczki nenene Co sądzicie o pojechaniu do Krakowa na flash moba?Tego 04 października?Chciałby ktoś jechać bo ja się zastanawiam,przy okazji moglibyśmy zobaczyć gwiazdę MJa i zwiedzić Kraków. ;-)

Spotkałam się w piątek z dziewczynami t.j.Basią,Weroniką i Martą.NIe uwierzycie że w naszym kraju instnieje wieś o nazwie JACKSONEK???
Basiu może namówisz Weronikę żeby się zalogowała i wstawiła fotkę???
Dziękuję za miły wieczór i zaproszenie na zlot fanów U2.

Posłuchajcie dzisiaj t.j.05 września mam wolną chate cały dzień,zapraszam Was do siebie-adresy na komórkę-sorry że tak na spontanie ale dopiero teraz się dowiedziałam-to jak?Tylko błagam nie pytajcie co będziemy robić bo wiadomo co ;-)
To czekam na odzew.
Możemy wspólnie obejrzeć ten dokument o MJu nenene

Dzięki że wpadliście ;-) Dokument nieco płytki ale za to ładnie o MJu mówili i samą prawdę.

Do zobaczenia dziś o 20.00 przy Charyźmie. ;-)
Obrazek

JAKSONEK

Post autor: weronika_poznan »

cześć:) pomocy!

chciałabym dodać ilustrację do wpisu jenny! zdjęcie powstało w tym roku , na trasie poznań - kielce (droga nr 74 z piotrkowa tryb.). słuchałyśmy z koleżanką w aucie płyty MJ kiedy nagle - pojawiła się tablica miasta. nie muszę opisywać jaką wywołała reakcję. oprócz nagłego hamowania oczywiście.

słuchajcie - pisze pierwszy raz... proszę bez śmiechów! nie mam pojęcia jak dodaje się foty.. pomocy!

wszystkim wczorajszym biesiadnikom - bardzo dziękuje za zabawę :)

pozdrawiam
weronika
Primum non nocere.
Basia

A kto z Poznaniaków wybiera się na THRILLER Live - A Broadway Musical?

W grudniu znów grają w Wawie. Byłam w Poznaniu i bardzo mi się wówczas podobało
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ja też byłam w Poznaniu i było bardzo pięknie-pojechałabym do Warszawy gdyby nie fakt że w porównaniu z innymi miastami tak jest przekosmicznie drogo.Wybieram się natomiast na ten Gospel który jest reklamowany w Chorzowie od 20 grudnia.
Planujecie jakieś spotkanie w tą sobotę?
Obrazek

ja bym chciala ;-) ej a jakie tam są koszty biletów i pociąg ile mniej wiecej by wyszedł? moze znowu sie przejedziemy calą naszą ekipą? :)
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hej

ponawiam pytanie o możliwość dodania zdjęcia !!! no chyba, ze mam je zachować dla siebie. a szkoda.

pyt nr 2 - kiedy dokładnie jest THRILLER Live w wawie? ktoś wie? a Chorzów? co to za gospel? możecie podać jakieś linki?

pozdro

what have I got that I can give?!
Primum non nocere.
ODPOWIEDZ