Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

kaem pisze:W dogrywce rundy 21 najsłabszym ogniwem jest piosenka: Cheater i jest naszym #10
Uf, w końcu...
No to teraz na mojej liście do odstrzału The Way You Love Me, już się wypowiadałem kiedyś, nie oddziałuje ta piosenka na mnie, no może nasennie nenene
Aisha pisze:Cóż, zastanawiam się, może różnice w poglądach wynikają z braku przynależności tych piosenek do albumów, teledysków, czy wykonań live. Piosenki są takie nagie.
Hm, no i to akurat powinno być atutem tej rozgrywki.
Nie ma podziału na single, oklepane hity i utwory bez clipów, które muszą się bronić samą muzyką.
Mimowolnie nasuwa mi się refleksja jaką nie zdążyłem się podzielić przy podsumowaniu MJ Hit Charts. Chodzi mi dokładnie o Smooth Criminal. Czy ten utwór jest aż tak świetny, czy to raczej zasługa GENIALNEGO klipu.
Ja w tego typu zabawach staram się zawsze rozdzielić warstwę wizualną i muzyczną, aby stworzyć w miarę sprawiedliwe warunki współzawodnictwa glupija
ZAQ
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Miałam problem wybrać jedną spośród The Way You Love Me i Carousel.
Ale ostatecznie... Carousel. ;-)
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Mandey

Post autor: Mandey »

Obstaję przy poprzednich typach. Fall Again.
Nie podjeżdża i tyle.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Aisha

Post autor: Aisha »

kaem pisze:Aisha, a co było Twoim faworytem?
In the back , a tuż za nim Fall Again.
Nie łudziłam sie że ITB zajmie miejsce w pierwszej trójce, ale spodziewała się że wejdzie przynajmniej do 10. A tu klops.
A mój głos na Carousel, znacznie bardziej podobało mi się Love Never Felt So Good czy choćby Monkey Business.
"Sam tylko umysł siłą swą
Może uczynić niebo z Piekła i piekło z Nieba"

Obrazek
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

ja nie mogę....kolejną o wiele lepszą piosenkę wyeliminowało to Fall Again :podejrzliwy:

wytłumaczcie mi rzekomy fenomen tej piosenki, bo ja doprawdy tego nie pojmuje :-P
Canario

Post autor: Canario »

The Way Love Me

Jednak Carousel mi sie bardziej podoba. Te uuuuu,uuuuu,uuu jest irytujace i Mandey ma racje sluchanie tego uuu,uuu to jest jak jedzenie ptasiego mleczka. Jeden kawalek zjemy,drugi moze i trzeci ale pozniej juz nas muli i mamy dosc. Tzn. ja mam ;-) .

dangerous girl juz cytowalem wypowiedz kaema jesli to do Ciebie nie przemawia to nie mam pomyslu jak Cie przekonac.
Awatar użytkownika
dangerous_girl

Post autor: dangerous_girl »

Canario pisze:Te uuuuu,uuuuu,uuu jest irytujace i Mandey ma racje sluchanie tego uuu,uuu to jest jak jedzenie ptasiego mleczka. Jeden kawalek zjemy,drugi moze i trzeci ale pozniej juz nas muli i mamy dosc. Tzn. ja mam ;-) .
a to też zależy od rodzaju ptasiego mleczka, bo jeśli jest kiepskiej jakości to rzeczywiście szybko muli i ma się dość (tak jest u mnie z "Fall Again" :-P), co innego jednak kiedy jem oryginalne Ptasie Mleczko, takie ja mogę jeść bez końca i nie będę mieć dość, bo jest po prostu wspaniałe, i takie też jest właśnie dla mnie "The way you love me" ;-) Pozdrawiam :party:
Ostatnio zmieniony wt, 12 maja 2009, 23:19 przez dangerous_girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

The Way You Love Me
Obrazek
Awatar użytkownika
Jagi0012

Post autor: Jagi0012 »

Carousel
Widzisz ... życie to ja i ty .
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Canario pisze:sluchanie tego uuu,uuu to jest jak jedzenie ptasiego mleczka. Jeden kawalek zjemy,drugi moze i trzeci ale pozniej juz nas muli i mamy dosc. Tzn. ja mam .
Canario przegiąłeś;p Jeszcze sie nie spotkalam by tak ublizyc ptasiemu mleczku, jakkolwiek to sie odmienia. To ma ulubiona potrawa jak zreszta i serek homogenizowany.
A The Way You Love Me jest spoko, ale nie wystarczająco. Glos na nią.
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

fall Again
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Shout ( i tak nie odpadnie :P ) a tak sobie zagłosuje nenene powód za szybko tam śpiewa recytuje rapuje :knuje: mam dzis poprostu ochotę zagłosować inaczej bo mam dobry humor oddałem prace mgr do dziekanatu :happy: :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MJ fan

Post autor: MJ fan »

Fall Again
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Shout
Canario

Post autor: Canario »

Smooth_b pisze:Canario przegiąłeś
Wcale nie. Teraz dopiero przegne.
Dla tych ktorzy lubia Fall Again
Pamietacie debate Tusk- Kwasniewski przed poprzednimi wyborami? I podsumowanie tej debaty przez Tuska? Nie? No to podpowiem ze Donald mowic cos o edytowaniu :-)

Smooth_b pisze: To ma ulubiona potrawa jak zreszta i serek homogenizowany.
Do serka homogenizowanego nic nie mam. Lubie.
Zablokowany