Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
- Moonwalker24
Echh jak by był i w Łodzi Thriller
jako łodzianka chętnie bym się starała tylko jak i gdzie??
LISTA OBECNOŚCI (sobota, 12.IX, 14:00, Główne wejście galerii Łódzkiej.)
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)

1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
Ostatnio zmieniony śr, 09 wrz 2009, 20:09 przez Moonwalker24, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dangerous_Dominika
Hej, dziewczyny, widziałyście zmajkelizowane Lego?
http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/hit ... _Lego.html

http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/hit ... _Lego.html
Po sms'owej konsultacji dopisuję jeszcze do listy Magdę:)
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
6. Dominika ;D
7. Ioreta (Iza)
8. Agnieszka
9. Magda (madziam.j)
Klocki niezłe, zawsze podziwiałam animatorów:) Wyobraźcie sobie ile trzeba się narobić, żeby tak to klatka po klatce ustawić
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
6. Dominika ;D
7. Ioreta (Iza)
8. Agnieszka
9. Magda (madziam.j)
Klocki niezłe, zawsze podziwiałam animatorów:) Wyobraźcie sobie ile trzeba się narobić, żeby tak to klatka po klatce ustawić

Jeszcze KA$ka, o ile nie mylę nicka, wyrażała chęć, więc jest szansa na szczęśliwą trzynastkę;)
Kto tym razem robi za opiekuna i przewodnika? Bo ja już po tym mieście poruszać się chyba nie umiem;P A już zapanować nad Wami, to w ogóle!:D
PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice...
Fajnie by było się jakoś wyróżniać, no ale nie wiem no.
Taki luźny pomysł.
No.
A teraz dobrej nocy drogie Panie! ;*
Kto tym razem robi za opiekuna i przewodnika? Bo ja już po tym mieście poruszać się chyba nie umiem;P A już zapanować nad Wami, to w ogóle!:D
PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice...

Fajnie by było się jakoś wyróżniać, no ale nie wiem no.
Taki luźny pomysł.
No.
A teraz dobrej nocy drogie Panie! ;*
- Maharet
- Taaak !!!!! Ja bym była za zdjęciem z Bad ;> Mafia is Bad, a MJ is sooo bad in 'BAD' .po-cichu pisze:PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice... Diabełek
Ale może zamiast napisu MJPT MAFIA ŁÓDZ np. MJPT ŁODZ i WHO'S BAD
Słuchajcie Basiu kochana - ja jestem jak najbardziej za, a jutro jako prace domową w wannie pomyśl skąd coś takiego wyczarować

- Kasia pisała, że pracuje w sobotę ;/po-cichu pisze:PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice... Diabełek