Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Maharet pisze:Ale jeszcze pewnie Lidka dojdzie ... i Beata
Kurcze ja chyba nie dam rady :surrender: Zobacze jeszcze, czy uda mi się coś wykombinować, ale szanse marne raczej...musze popracować w tą sobotę, żeby niedzielę 20.09 mieć wolną...
EDIT:
Zapomniałam odnieść się do:
po-cichu pisze:PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice...
Fajnie by było się jakoś wyróżniać, no ale nie wiem no.
No...więc jestem jak najbardziej na TAK :happy:
Ostatnio zmieniony czw, 10 wrz 2009, 20:19 przez bettima, łącznie zmieniany 1 raz.
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Wiem, że do października jeszcze sporo czasu. Chciałabym się jednak dowiedzieć (jeżeli to możliwe) kiedy ma być ta ''niespodzianka'' ? Nie chcę naciskać i nie o to mi chodzi. Poprostu dobrze by było już wiedzieć, aby zaplanować wolny czas na ten dzień i przygotować pieniądze. Za jakąkolwiek odpowiedź bardzo dziękuję ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Mroczuś pisze:Wiem, że do października jeszcze sporo czasu. Chciałabym się jednak dowiedzieć (jeżeli to możliwe) kiedy ma być ta ''niespodzianka'' ? Nie chcę naciskać i nie o to mi chodzi. Poprostu dobrze by było już wiedzieć, aby zaplanować wolny czas na ten dzień i przygotować pieniądze. Za jakąkolwiek odpowiedź bardzo dziękuję

jeszcze nic nie wiadomo..Kigna jeszcze nic nie mowiła ;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

PS: W ogóle... mocząc się w wannie wpadłam na taki pomysł... pewno głupi, ale no co... podzielę się z Wami:P
Co byście powiedziały, żebyśmy na wyjazd (czy jakieś inne oficjalne okazje) zrobiły sobie koszulki jakieś fajne?:) Myślałam o napisie MJPT MAFIA ŁÓDŹ i jakimś fajnym zdjęciu, czy grafice...
Fajnie by było się jakoś wyróżniać, no ale nie wiem no.
Taki luźny pomysł
Ja też jestem za !
Świetny pomysł ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

bettima pisze:
Maharet pisze:Ale jeszcze pewnie Lidka dojdzie ... i Beata
Kurcze ja chyba nie dam rady :surrender:

:smutek: :smutek: :smutek: ja też nie dam rady. to już na 100%. mam tyle nauki, ze nie wyrabiam ;/ no i niestety sobotę spędzę nad książkami :surrender: :surrender:

miłej zabawy wspaniałe MJówki, pozdrawiam resztę naszej superdziewiątki oraz 'nowe' ;)) no i żałuję, że nie mogę Was poznac.. a tak się cieszyłam, eh. a tak w ogóle to zliczcie na tym spotkaniu, ile nas teraz jest! :]

:smutek:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Ech, szkoda... :(
Lidka, kurczę, bez Twojej kurtki to nie będzie to samo!:P
Czyli wygląda na to, że czekamy na 10 osób:) Wszystkim pozostającym w domach/pracach życzymy przeżycia i mamy nadzieję, że następnym razem dołączycie!

Chyba jestem zmęczona, piszę o sobie w liczbie mnogiej:P

Co do koszulki... fajnie, że komuś się podoba pomysł:P Możemy o tym porozmawiać w sobotę, może ktoś jakiś projekt przygotuje?:> Aga ma artystyczną rodzinę, hehe :D
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Hmm. Bardzo żałuję, że na spotkaniu nie będzie wszystkich, natomiast na pewno Basia napisze piękne sprawozdanie...
Ach mam prośbę, czy może któraś z Was zgłosić się razem ze mną do okupowania kin. Wydaje mi się, że panie z rezerwacji mają mnie powoli dość, a dopiero zadzwoniłam drugi raz...
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Agnes:* pisze:Hmm. Bardzo żałuję, że na spotkaniu nie będzie wszystkich, natomiast na pewno Basia napisze piękne sprawozdanie...
Ach mam prośbę, czy może któraś z Was zgłosić się razem ze mną do okupowania kin. Wydaje mi się, że panie z rezerwacji mają mnie powoli dość, a dopiero zadzwoniłam drugi raz...

nie wiem czy jest sens dzwonic czesto bo wydaje mi sie ze jakby okazalo sie ze kina wiedza cos o filmie i beda go puszczac to na forum bedzie o tym głośno..ale ja z checia pomoge.. lubie meczyc/dreczyc ludzi ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Jesli chodzi o THIS IS IT to przedsprzedaż rozpocznie sie 27.09. Wiec dajcie pozyc ludkom z rezerwacji ;-)

a jesli chodzi o niespodzienke w Lodzi to.... po weekendzie zapodam info na forum.

Pozdrawiam,
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

O, miło, że siadeh_ do nas zawitała :)

Proponuję na jutro zrobić plan spraw do obgadania :P (Ordnung must sein!)

1. Koszulki Łódzkiej Mafii MJ (kto zrobi projekt, co ma na nim być, kto nam to przygotuje)
2. Wyjazd do amfiteatru w Wa-wie 20 września (kto, gdzie, kiedy)
3. Zakup biletów i wyjście do kina na "This is it" (no właśnie nie wiadomo kiedy: 28? 30? października, ale myślę, że na jednym obejrzeniu się nie skończy)
4. Thriller Night - Warszawa - 9/10 grudnia
5. Gospel Choir - Łódź, Wytwórnia, 19 grudnia
6. Sprawy luźne/różne ;)

Do zobaczenia, do jutra!

Jeśli ktoś jeszcze chętny to dopisać się do listy, żebyśmy wiedziały na kogo czekać :)

LISTA OBECNOŚCI (sobota, 12.IX, 14:00, Główne wejście galerii Łódzkiej.)
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
6. Dominika ;D
7. Ioreta (Iza)
8. Agnieszka
9. Magda (madziam.j)
10.Magda(madziula9)

Czyli jeszcze raz:
Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy przypadkiem będą jutro w Łodzi
Sobota 12.09, godz. 14.00, przed głównym wejściem do Galerii Łódzkiej.
:mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Bardzo dziękuję Kingo za informację.
Już obiecuję, że nie będę dzwonić, ale chciałam się usprawiedliwić zadzwoniłam tylko 2 razy: raz do Silver Screen i raz do Cinema City:)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Dziewczyny, mam nadzieję, że się rozpoznamy ;) Jakby co, to ja będę pewnie w czarnym kapeluszu i w białej koszulce z Michaelem ;-)
A tymczasem pędzę do pracy. Do jutra!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

niespodzianka pisze:Dziewczyny, mam nadzieję, że się rozpoznamy ;) Jakby co, to ja będę pewnie w czarnym kapeluszu i w białej koszulce z Michaelem
A tymczasem pędzę do pracy. Do jutra!
Nas rozpoznasz spokojnie. ;-) Taka 'grupka' przed wejściem raczej rzuca się w oczy i nie idzie pomylić ;-)

Ja tam wskoczę w cokolwiek byle było mi ciepło (poranek po MJowisku mnie tego nauczył haha)
siadeh_ pisze:a jesli chodzi o niespodzienke w Lodzi to.... po weekendzie zapodam info na forum.
- Wspaniale! Doczekać się już nie mogę :mj: japrosic
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Moge na razie powiedziec tylko tyle, ze THIS IS IT bedziecie mieli okazje zobaczyc jako pierwsi w Polsce... i ze 27/28.09 szykuje sie pradziwie Michaelowa noc w kinie Baltyk...

;-)

Pozdrawiam,
Kinga

Ps. bardzo chetnie bym jutro sie z Wami spotkala, ale... kurcze...mam gosci i przeprowadzam siostrę :( ale jakbyście organizowali cos jeszcze to dajcie znac... w końcu ja jestem matka (nawet nie chrzestna!) tej mafii! :P

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

siadeh_ pisze:Moge na razie powiedziec tylko tyle, ze THIS IS IT bedziecie mieli okazje zobaczyc jako pierwsi w Polsce... i ze 27/28.09 szykuje sie pradziwie Michaelowa noc w kinie Baltyk...
To naprawdę wspaniała wiadomość!!! :mj:
:jachce: O matko! Ja nie mam już tyle urlopu do końca roku na te wszystkie atrakcje :( A czy można to zrobić jakoś tak w miarę wcześnie, żeby człowiek przed pracą mógł się jeszcze wyspać? A z drugiej strony, jak się ma dużo energii (a ten film na pewno da mi dużo pałera) to nie trzeba spać :P
siadeh_ pisze:Ps. bardzo chetnie bym jutro sie z Wami spotkala, ale... kurcze...mam gosci i przeprowadzam siostrę :( ale jakbyście organizowali cos jeszcze to dajcie znac... w końcu ja jestem matka (nawet nie chrzestna!) tej mafii! :P
Zapraszamy następnym razem :) Pewnie niedługo ;)
ODPOWIEDZ