Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Billie Jean M.J.
Mam pytanie. Czy to nagranie piosenki we are the world będzie można gdzieś kupić przez internet czy gdzieś indziej?
Ostatnio zmieniony śr, 14 kwie 2010, 19:56 przez Billie Jean M.J., łącznie zmieniany 1 raz.
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
love you michael!
Fajnie że są szczegóły 
Jak rozumiem, z pomysłu nagrywania "On The Line" zrezygnowaliśmy i zostajemy przy "We Are The World"?
Oki, zobaczę co da się zrobić, myślę, że się uda. Nie wiem tylko jak z nagraniem wideo. Mogę to zrobić swoim aparatem cyfrowym (naprawdę w dość porządnej jakości), albo (jeśli mi się uda), kamerą cyfrową pożyczoną z pracy. Jak nie wyjdzie, to zawsze zostają zdjęcia

Jak rozumiem, z pomysłu nagrywania "On The Line" zrezygnowaliśmy i zostajemy przy "We Are The World"?
Oki, zobaczę co da się zrobić, myślę, że się uda. Nie wiem tylko jak z nagraniem wideo. Mogę to zrobić swoim aparatem cyfrowym (naprawdę w dość porządnej jakości), albo (jeśli mi się uda), kamerą cyfrową pożyczoną z pracy. Jak nie wyjdzie, to zawsze zostają zdjęcia

Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
- speechless26
- speechless26
- Mrkariinka
Ja zamiast czekać na to WATW wysłałbym w jakimś pliku .rar na rapidshare wszystkie nagrane utwory, żeby ludzie chociaż coś usłyszeli
A nie robić z tych nagrań jakąś wielką tajemnicę...
Tym bardziej, że nie wiadomo czy w ogóle to WATW wypali

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- speechless26
Drogi Hubercie,hubertous pisze:Ja zamiast czekać na to WATW wysłałbym w jakimś pliku .rar na rapidshare wszystkie nagrane utwory, żeby ludzie chociaż coś usłyszeliA nie robić z tych nagrań jakąś wielką tajemnicę...
nikt z niczego nie robi tajemnicy. Ale wydaję mi się, że nie ma sensu pokazywac czegoś, czego jeszcze nie ma. To, że Ty wysłałeś swoje nagranie już dawno (i chwała Ci za to), nie świadczy o tym, że nagrania wszystkich przyszły równie terminowo.
Wszystko pojawi się, gdy będzie gotowe. Wychodzę z założenia, że wszystko ma byc jak najlepsze. Pokazywanie "byle czego", byle tylko było, brzmi dla mnie bynajmniej śmiesznie.
... WATW wypali.
... ludzie usłysząą.
Pozdrawiam,
Paulina.
I'm so proud to say- I love You.