Bez jego buśki to jest kupa złomu, nie złotko xD
Klaudia, spoksik ;)
Ale no wy chcecie, żebym padła? :D Bo normalnie wiecie, jak reaguję (przynajmniej ci, którzy byli wczoraj na chacie i czytali ;)) ^^
Jednak poplose jesce tloche xD Dzidzia :P
MJJ cóż za piękna galeria uśmiechów. :)
Dla mnie jakby ktoś miał chęci i czas - proszę o galerię przygryzionych warg. niestety nie posiadam takowej i chciałabym to jak najszybciej poprawić. :)
Ja tylko chciałam przypomnieć o takim drobiażdżku, że na wszystkich stronach z galeriami typu MJJ pictures proszą o nie dawanie bezpośrednich linków do zdjęć, bo to marnuje ich transfer, a skoro wykonują dla nas nieocenioną pracę zbierając te zdjęcia, więc uszanujmy to i przed podaniem linka załadujmy zdjęcie na jakiegoś photobucketa, imageshacka czy inny wynalazek techniki ;)
BlackDimension pisze:On jest Basiu :) On zawsze jest z nami... ale fakt... ja też już bardzo tęsknię..
Maverick pisze:Ekhm... :(
cicha pisze:Widze, ze tesknota za MJ'em daje sie porzadnie we znaki nie tylko mnie :(
Maro pisze:Nie tylko tobie,też sobię przeglądam często jego nowsze fotki ...
Martka pisze:Nie tylko Wy tęsknicie...
Maverick pisze:No pięnie smut, pięknie. Jeśli miałas ochotę na zbiorowy szloch to Ci się udało...........
kiedy dodatkowo przeglądam te zdjęcia przy utworze który na jednym ze swoich koncertów Mariah Carey zadedykowala MJowi w czasie toczącego się procesu, to mi się ten stan pogłębia.
mav dzieki szczególne za fotkę pt "ORAZ" .........