Właśnie dzisiaj z Radia Eski wygrałem album BAD 25. :) Co do filmu BAD 25 - miałem oglądać, ale zapomniałem z powodu imienin babci... No szkoda, ale dużo by mi to nie dało ze względu na ANG.
A no tak, huh... Napisy były ang chyba. No cóż, nie oglądać. Co do zapytania... to chyba zwykła, zwykła... ale i tak super. :) Deluxe sobie kupię, jak pójdę do pracy, huh. Na razie ta mi wystarczy, to i tak dużo. ^,^ Moja pierwsza płyta MJ'a.
Dzieki za review Xander. Nie moge juz sie doczekac do Grudnia aby zobaczyc to na wlasne oczy. :) A jak relacja z restauracji MJ i merchandise'ingu Immrotal?
PS. I czy mogbly ktos zamiescic skan oglosznia wynikow Pepsi z Facebook'a poniewaz mam prodblemy z odtworzeniem plki a chcialabym zobaczyc jak to wyglada. Z gory dzieki. :)
LilMonkey pisze:PS. I czy mogbly ktos zamiescic skan oglosznia wynikow Pepsi z Facebook'a poniewaz mam prodblemy z odtworzeniem plki a chcialabym zobaczyc jak to wyglada. Z gory dzieki. :)
Wygrałam i ja! Cieszę się niezmiernie, że tylu znajomych fanów jest na liście zwycięzców. Teraz czekamy na maile od pepsi :)
Ciekawe czy będą do wyboru rozmiary czy rozsyłane będą jakieś uniwersalne rozmiarówki?