MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Zauważyliście co mają dzieci Michaela napisane na koszulkach?
Ed Hardy - Christian Audiger :D Się kręci dalej z tym :)
Obrazek
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

czysty interes;] Chodzące reklamy, które za darmo mnożą się we wszystkich tabloidach i nie tylko;] Audigier nieźle sobie wykombinowal
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

co do nowych fotek... ekhmmm niewiem jak wam ale mi sie Michael nie podoba...;/ na twarzy wygląda wyjątkowo strasznie
Obrazek
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Nie wiem czy tak "wyjątkowo" MJ_Angel. Niestety, taka jest smutna prawda ;)
Awatar użytkownika
Xander

Po prostu tym razem użył makijażu - i tak jak zniósłbym jeszcze te oczy tak nie mogę szminki. Nikt mu nie może doradzić, że teraz wygląda lepiej bez tapety? Kiedyś było ok, ale teraz... Straciłem już nadzieje na wszystko - lata 2002-2005 to okres w którym Michael wyglądał najgorzej. Teraz wszystko się powtarza.
Obrazek
Kamila

Post autor: Kamila »

mi sie wydaje ze ten jego image to umyslna prowokacja jednak tez wole go bez czerwonej szminki
KKI
Awatar użytkownika
Xander

Kamila pisze:mi sie wydaje ze ten jego image to umyslna prowokacja jednak tez wole go bez czerwonej szminki
No bez przesady. Nawet ślepy zauważy że Michael wygląda po prostu dziwnie i nie jest to wynikiem żadnej zaplanowanej prowokacji. Operacje i choroby a co więcej szczupła sylwetka doprowadziły właśnie do tego wszystkiego. Bynajmniej makijaż tylko pogarsza sytuację... Nic już tego nie zmieni. Tylko telewizja...
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Xander pisze:Po prostu tym razem użył makijażu - i tak jak zniósłbym jeszcze te oczy tak nie mogę szminki. Nikt mu nie może doradzić, że teraz wygląda lepiej bez tapety? Kiedyś było ok, ale teraz... Straciłem już nadzieje na wszystko - lata 2002-2005 to okres w którym Michael wyglądał najgorzej. Teraz wszystko się powtarza.
Nie trać nadziei ;-) wyglad to nie wszystko. Chociaż racja . Mysle, ze ta pomadka szpeci go wyjatkowo . Przecież od ostatnich fotek sie nie zmienił, a jednak wygląda dużo gorzej. Ciemny zarost i ten kolor ust wyjątkowo ze soba sie gryzą. Ale Michael ma swoją filozofie i my tego nie zmienimy.
Obrazek
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Filozofie szminki? ;))
No coz, umowmy sie, Michaela najbardziej zeszpecily operacje plastyczne. Nie ma sie co oszukiwac, obecnie wyglada troche jak karykatura czlowieka.
Ciesze sie, ze mam tak daleki rzad w O2 ;))
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

To jest Micheala sprawa, przecież przegląda się codziennie rano w lustrze i wie jak wychodzi na ulice ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

Że co? :podejrzliwy:
Nie podoba mi się taki Michael... :-/

Ale te zdjęcia ze spacerku...!
Mmm... ^^
Taka słodka rodzinka ;]
Prince i Paris ładnie za rączki, Blanket chce odzyskać rękę siostry, aż w końcu doczepia się do taty ;-)
Żebym to ja miała takie dzieciństwo...
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

gdzie są moderatorzy?
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

MJ_Angel pisze:na twarzy wygląda wyjątkowo strasznie
polishblacksoul pisze:Nie wiem czy tak "wyjątkowo" MJ_Angel. Niestety, taka jest smutna prawda ;)
Xander pisze:Straciłem już nadzieje na wszystko - lata 2002-2005 to okres w którym Michael wyglądał najgorzej. Teraz wszystko się powtarza.
polishblacksoul pisze:Ciesze sie, ze mam tak daleki rzad w O2 ;))
Litości.

Czasami odnoszę wrażenie, że niektórzy zatrzymali się w latach 80-tych,
a gdy od czasu do czasu 'trzeba' spojrzeć na obecne zdjęcia Michaela, dotkliwie przeżywają upadek na ziemię.
Myślę, że prościej byłoby zaakceptować pewne nieodwracalne zmiany i
zamiast powielania tych samych zarzutów, zauważyć, że np.
ukazał się światu nie jako rdzenna mieszkanka Arabii tylko (ekscentryczny stylem) Amerykanin,
a w kategorii Michael Jackson 2009 ogółem wygląda całkiem nieźle i zdrowo.
Bądź wersja dla estetów - zmiana idola na gwiazdkę z pierwiastkiem Michaela,
typu piękny Justin Timberlake czy Chris Brown. Dosłownie idzie się zakochać.

Z pozdrowieniami, brzydka Kate. :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

Mandey pisze:
SILENTIUM pisze:gdzie są moderatorzy?
A o co chodzi?
Gdyby komentarze w podobnym stylu i na podobnym poziomie były skierowane pod adresem innej gwiazdy (jak to miało miejsce w wypadku zdjęć np. Madonny) natychmiast pojawiłyby się sugestie moderatorów zeby takie poglądy wyrażać na onecie czy innym pudlu. Dziwne, że człowiek, któremu poświęcone jest to forum może być nazywany np. karykaturą człowieka i to jest ok, ale niech nikt się nie odważy napisać czegoś takiego pod adresem innej znanej osoby. Właśnie o to chodzi.
Mandey

Post autor: Mandey »

SILENTIUM pisze:Gdyby komentarze w podobnym stylu i na podobnym poziomie były skierowane pod adresem innej gwiazdy (jak to miało miejsce w wypadku zdjęć np. Madonny) natychmiast pojawiłyby się sugestie moderatorów zeby takie poglądy wyrażać na onecie czy innym pudlu. Dziwne, że człowiek, któremu poświęcone jest to forum może być nazywany np. karykaturą człowieka i to jest ok, ale niech nikt się nie odważy napisać czegoś takiego pod adresem innej znanej osoby. Właśnie o to chodzi.
Ja nie zabraniam komentarzy negatywnych pod adresem tego czy innego artysty. Nikt mięsem nie rzuca więc nie reaguje, a że ktoś nie ma za grosz kultury nazywając swojego idola "karykaturą" i myli to forum z Onetem to już jego problem. Jeśli inny z modów uzna te posty za niestosowne to zrobi co będzie uważał. Ja zostawiam bo jednak wyrażania swojego zdania ludziom zabraniać nie będę. Są dorośli... prawie wszyscy.
Peace!
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
ODPOWIEDZ