Poznam chłopaka
-
Czasem trzeba jeleniaMarie pisze:Chociaż powiem, że wg mnie fajnie jest biegać po polanie jak młoda sarenka (haha, skąd mi się to ubzdurało ;D) ale nie na długo. Z czasem potrzeba takich prostych romantycznych gestów.

Tak na poważnie to masz racje.
To działa w obie strony. Singlowanie i bycie z kimś ma swoje plusy i minusy. Ja jednak uważam, że lepiej jest kogoś mieć, aczkolwiek nie tak łatwo znaleźć drugą połówkę. W ogóle to często bywa tak, że drugą połówkę poznaje się w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy się tego nie spodziewa.
- DirtyDiana94
Wiecie co mnie strasznie wkurza?
Ostatnio popularne się stało posiadanie chłopaka/dziewczyny dla szpanu, albo żeby mieć kogokolwiek. Irytujące to jest strasznie. Po co komu chłopak czy dziewczyna z którą nawet nie ma o czym rozmawiać. Zero wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów etc... Mam taką koleżankę w klasie. W dodatku z każdym "chodzi" po dwa tygodnie. Bezsens totalny. Osobiście nie mam i wcale nie zamierzam poszukiwać chłopaka. Dobrze mi samej. ;]. Jak będzie na to czas, to sam sie znajdzie ;p
Ostatnio popularne się stało posiadanie chłopaka/dziewczyny dla szpanu, albo żeby mieć kogokolwiek. Irytujące to jest strasznie. Po co komu chłopak czy dziewczyna z którą nawet nie ma o czym rozmawiać. Zero wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów etc... Mam taką koleżankę w klasie. W dodatku z każdym "chodzi" po dwa tygodnie. Bezsens totalny. Osobiście nie mam i wcale nie zamierzam poszukiwać chłopaka. Dobrze mi samej. ;]. Jak będzie na to czas, to sam sie znajdzie ;p

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Marie, ja też długo byłam młoda sarenką - świetne określenie :)Marie pisze:Chociaż powiem, że wg mnie fajnie jest biegać po polanie jak młoda sarenka (haha, skąd mi się to ubzdurało ;D) ale nie na długo
Tak, z czasem trzeba jeleniaMental pisze: Czasem trzeba jelenia![]()
Tak na poważnie to masz racje.
To działa w obie strony. Singlowanie i bycie z kimś ma swoje plusy i minusy. Ja jednak uważam, że lepiej jest kogoś mieć, aczkolwiek nie tak łatwo znaleźć drugą połówkę. W ogóle to często bywa tak, że drugą połówkę poznaje się w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy się tego nie spodziewa.

Ten najmniej oczekiwany moment to jest fantastyczna sprawa.
Znałam mojego męża od 6 roku zycia. Chodzilismy do jednej klasy w podstawowce. Ba - mieszkalismy po przeciwnych stronach ulicy :) Pod koniec podstawówki coś tam nawet między nami zaiskrzyło (wspólne wypady rowerowe, raz kino), ale szybko się urwało.
Poszlismy do różnych szkół, potem ja wyjechałam na studia do Wrocka. Widywalismy sie przelotnie, czasem chwilę rozmawiając.
I nagle mój wtedy_nie_mąż potrzebował korepetycji z angielskiego. Ja studiowałam anglistykę... wszystko jasne. Przepadliśmy.
Czasem miłość idzie baaardzo okrężną drogą.
Btw. z angielskim do dziś u niego kiepsko

- wiśnia1994
- Damianos60
-
;>ugh! pisze:21 letni przystojny... (wiek w profilu to sciema)
Słucham Majkela non stop.
Ulubione płyty to :Bat i triller.
Jakby co to piszczie na PW.
Umiem moonłolk.
Ostatnio zmieniony czw, 12 sie 2010, 13:38 przez endka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
- Dangerous_Dominika
ugh! pisze:21 letni przystojny... (wiek w profilu to sciema)
Słucham Majkela non stop.
Ulubione płyty to :Bat i triller.
Jakby co to piszczie na PW.
Umiem moonłolk.
zrozumiem wszystko ale przystojny.. chyba tylko w swoim mniemaniu ;p
i jeszcze ten "Bat i triller" ;/

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens