eljiah pisze:Wlasnie sobie zamowilem ze stereo.pl. O tyle jest fajnie, ze w lutym przesylki za darmo...
Możesz mi podesłać linka z tym regulaminem? W moim zamówieniu koszty przesyłki są naliczone :] Chyba że nie aktualizują dawniejszych zamówień i dopiero przy prośbie o przelew zrobią korektę.
Jeanny100 dobra myśl z założeniem sobie teczki na single w Media czy w Empiku. Nadal nie wiem czy te salony zamierzają dystrybuować w ogóle tą pozycje. Jeśli nie to faktycznie będzie trzeba się prosić, aby co tydzień o tobie pamiętali.
Xscape pisze:Jeśli chodzi o to nowe wydawnictwo.....ehhmm .Charytatywke oczywiście kupie.
Chyba na księżycu, jak przelecisz milion lat świetlnych :P
Xscape pisze:
visionary zostawie dla innych.Nie powiem że nie kusi mnie pudełeczko na płytki bo jest lansowe i cała reszta też w zasadzie pasowała by do tego pudełeczka.Jednak jest to dla mnie strata pieniędzy. Strata pieniędzy ale nie na michaela tylko na pomysły sony od których zaczyna mnie już mdlić.
To wydanie jest ok. Ładne i ciekawe. Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam, to i tak zamierzam skompletować cały box. Po prostu kolekcjonerskie, hm… „Hopa, Hopa”
Xscape pisze:
mimo że jak zwykle nie miałbym problemu ze znalezieniem ich na ten cel
Oby więcej takich ludzi w Polsce, przynajmniej by się gospodarka rozkulała.
Xscape pisze:
A skąd masz njusa że to gey stworzył ten wynalazek??Przejrzałem stronki motoroli i nic nie znalazłem takowego.Może Ty cosThriller znajdziesz.Podaje linka.
http://www.motorola.com
Aby znaleźć informacje na ten temat musiał byś się zagłębić w otchłań mojego umysłu. Nie wszystkie swoje twierdzenia opieram na tym co wyszukam na google.
Jeżeli ktoś się poczuł urażony a ty Pawle w szczególności to mi przykro, tzn. przepraszam.
Ja nie lubię telefonów z klapką, pasują one według mnie bardziej do kobiet. Jestem czasem nadpobudliwy i trochę niezręcznie to ująłem.