Michael Jackson - Visionary (2006)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Jak oceniasz tę płytę?

1
4
7%
2
3
5%
3
1
2%
4
2
3%
5
12
20%
6
37
63%

Liczba głosów: 59

thewiz

Post autor: thewiz »

THRILLER pisze:Kto już złożył zamówienie? :)

Zastanawiam się czy Empik lub Media będą miały te pozycje na swoich półkach. Podejrzewam że nie, zbyt ryzykowny towar...

P.S.
Właśnie jak pisze tego posta listonosz przyniósł mi 5 element - czerwone Invincible :P Teraz trzeba skompletować #1 :P
Ty mnie nie denerwuj, bo Twoj Vince niebieski wciaz zalega mi polki.I Ty smiesz mi powiedziec,ze olales sprawe? glupija
Swoja droga to dostalam od Ciebie smsa z nowym numerem telefonu,ale moja glupia komorka go wywalila.Mozesz jeszcze raz sie pofatygowac? (OT - Moze ktos wie jak zmienic opcje zapisywania smsow w Motoroli V547 w pamieci telefonu a nie karty SIM?)
Co do Boxa....w sumie nie zamierzam go kupic bo to dla mnie zbyt droga impreza.Dla kolekcjonerow( z "odrobina " kasy na zbyciu) to jednak swietna gratka ,wiec popieram inicjatywe :-) Zdecydowanie lepsza sprawa niz kolejna skladanka przebojow :-)
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

thewiz pisze: Ty mnie nie denerwuj, bo Twoj Vince niebieski wciaz zalega mi polki.I Ty smiesz mi powiedziec,ze olales sprawe? glupija
:) a faktycznie, chyba już z 3 lata zalega. Przy najbliższej okazji go odbiorę, na pewno się nie zmarnuje, wyląduje w samochodzie.
thewiz pisze:(OT - Moze ktos wie jak zmienic opcje zapisywania smsow w Motoroli V547 w pamieci telefonu a nie karty SIM?)
Tel. z klapką? nie lubię takich gejowskich wynalazków. A co do zapisu na książkę telefonu to ci nie pomogę na tą chwile.
thewiz

Post autor: thewiz »

THRILLER pisze: Tel. z klapką? nie lubię takich gejowskich wynalazków. A co do zapisu na książkę telefonu to ci nie pomogę na tą chwile.
Alez ja jestem kobieta :wariat: Tzn. telefon jest kobiecy ,czyli idealny dla mnie nenene Poza tym znalazlam go ,wiec nie bede narzekac na model :-) Jakby ktos sie orientowal jak to przestawic ,bede mu ogromnie wdzieczna.
Awatar użytkownika
THRILLER

thewiz pisze:
THRILLER pisze: Tel. z klapką? nie lubię takich gejowskich wynalazków. A co do zapisu na książkę telefonu to ci nie pomogę na tą chwile.
Alez ja jestem kobieta :wariat: Tzn. telefon jest kobiecy ,czyli idealny dla mnie nenene Poza tym znalazlam go ,wiec nie bede narzekac na model :-) Jakby ktos sie orientowal jak to przestawic ,bede mu ogromnie wdzieczna.
Tak oczywiście, klapka to kobiecy telefon i kobietą pasuje ale ja mówię ze swojego punktu widzenia, męskiego punktu widzenia. Szczególnie wątpliwości nabieram jak widzę mężczyznę z Samsungiem.

A tak po za tym zachęciłaś mnie aby odgrzebać i przeprosić moją starą motorolkę ale chyba leżakowanie jej zaszkodziło bo wyzionęła ducha :(
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Teaser, który będzie emitowany w telewizji od 19 lutego jest dostępny na mjni.com
Jest to właśnie te krótkie intro z mjvisionary.com tylko z innym opisem i z komentarzem.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Re: Visionary

Post autor: MJJ »

Strona VISIONARY uruchomiona.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Może, mi kotś pomuc i jakoś zapodać ten plik z filikiem do Visionary? Nie moge obejżeć, niestety bo mi błędy wychodza a chciałbym.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
huczek

Spróbuj ściągnąć plik:
http://www.mjni.com/assets/media/mjni_visionary.mov

Potrzebujesz QuickTime Player - dostępny na www.apple.com
Obrazek
eljiah

Post autor: eljiah »

Wlasnie sobie zamowilem ze stereo.pl. O tyle jest fajnie, ze w lutym przesylki za darmo... Wiec nawet jak kurierem (Stolica), co niby ma przywiezc w przeciagu 24h, to tez nic nie placimy... Premiera na stereo.pl 23 Lutego...
Every day creates your HIStory...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ja Tam już 1 singiel tj.Thriller z Tym pudłem zamówiłem na www.fan.pl ale kupie może góra tylko 6 singli bo nie potrzebuje wszytskich napewno zakupie Billie Jean The Way Of MAke Me Feel Smooth Criminal Remember The Time They Dont care about us i może Blood on the dance floor
ehh...szkoda ze nie ma You Rock MY world na tych Dual Discach
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Tel. z klapką? nie lubię takich gejowskich wynalazków.
A skąd masz njusa że to gey stworzył ten wynalazek??Przejrzałem stronki motoroli i nic nie znalazłem takowego.Może Ty cosThriller znajdziesz.Podaje linka.

http://www.motorola.com

Jeśli chodzi o to nowe wydawnictwo.....ehhmm .Charytatywke oczywiście kupie ale visionary zostawie dla innych.Nie powiem że nie kusi mnie pudełeczko na płytki bo jest lansowe i cała reszta też w zasadzie pasowała by do tego pudełeczka.Jednak jest to dla mnie strata pieniędzy i mimo że jak zwykle nie miałbym problemu ze znalezieniem ich na ten cel to mimo wszytsko podziekuje.Strata pieniędzy ale nie na michaela tylko na pomysły sony od których zaczyna mnie już mdlić.Ja chce wydać pieniądze na cos z czego bede naprawde usatysfakcjonowany a szczescie bedzie mnie rozpierało na wszystkie strony.Jeśli jednak ktos poczuje sie usatysfakcjonowany takim zakupem to dobrze.Przynajmniej będzie się cieszył a wiadomo że szczęscie to zdrowie ducha i ciała.Powodzenia.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Abe pisze:....jeśli dobrze umiem jeszcze liczyć, to wychodzi, że cały zestaw będzie kosztować niecały 1 tysiąc złotych :surrender: , zakładając, że każdy singielek będzie za około 50zł(z kosztami dostawy), co według mnie nie powinno chyba tak być, ponieważ pierwszy numer jest z boxem, więc z tego powodu będzie droższy od pozostałej reszty...miejmy nadzieje...

.....ciekawe czy istnieje jakaś forma prenumeraty, czy czegoś w tym stylu..., żeby zamówić już całość i tylko czekać na przesyłki w domku :-/
Wg moich obliczeń cały box to wydadek około 600zł max.
Pierwszy singiel jest najdroższy bo z opakowaniem a kolejne będą w cwnach około25-30zł.Jeżeli chcesz zaoszczędzic tak jak ja to zresztą zrobiłam możesz zamówic single w normalnym sklepie typu Empik czy Media Markt-ogólnie dobrze zaopatrzonym sklepie muzycznym.Wtedy też zaoszczędzisz na przesyłce.Ja swój box zamówiłam na vivid.pl jednak kolejne zamówiłam już w sklepie muzycznym:)
Obrazek

Amazon UK 21 lutego 2006:
Hot 100 CD singles Thriller nr 1, Don't Stop Till You Get Enough nr 2
Hot Pre-release CD Singles Rock With You nr 1
póżniej od piątki:
Billie Jean nr 5, Beat It nr 6, The Way You Make Me Feel nr 7, Bad nr 8, Earth Song nr 9..... i tak do 21 miejsca tylko Michael

W Polsce zobaczcie proszę listę stereo hity po lewej stronie
http://www.stereo.pl/rodzaj.php?idop=1
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

eljiah pisze:Wlasnie sobie zamowilem ze stereo.pl. O tyle jest fajnie, ze w lutym przesylki za darmo...
Możesz mi podesłać linka z tym regulaminem? W moim zamówieniu koszty przesyłki są naliczone :] Chyba że nie aktualizują dawniejszych zamówień i dopiero przy prośbie o przelew zrobią korektę.

Jeanny100 dobra myśl z założeniem sobie teczki na single w Media czy w Empiku. Nadal nie wiem czy te salony zamierzają dystrybuować w ogóle tą pozycje. Jeśli nie to faktycznie będzie trzeba się prosić, aby co tydzień o tobie pamiętali. glupija
Xscape pisze:Jeśli chodzi o to nowe wydawnictwo.....ehhmm .Charytatywke oczywiście kupie.
Chyba na księżycu, jak przelecisz milion lat świetlnych :P
Xscape pisze: visionary zostawie dla innych.Nie powiem że nie kusi mnie pudełeczko na płytki bo jest lansowe i cała reszta też w zasadzie pasowała by do tego pudełeczka.Jednak jest to dla mnie strata pieniędzy. Strata pieniędzy ale nie na michaela tylko na pomysły sony od których zaczyna mnie już mdlić.
To wydanie jest ok. Ładne i ciekawe. Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam, to i tak zamierzam skompletować cały box. Po prostu kolekcjonerskie, hm… „Hopa, Hopa” :hahaha:
Xscape pisze: mimo że jak zwykle nie miałbym problemu ze znalezieniem ich na ten cel
Oby więcej takich ludzi w Polsce, przynajmniej by się gospodarka rozkulała.
Xscape pisze: A skąd masz njusa że to gey stworzył ten wynalazek??Przejrzałem stronki motoroli i nic nie znalazłem takowego.Może Ty cosThriller znajdziesz.Podaje linka.

http://www.motorola.com
Aby znaleźć informacje na ten temat musiał byś się zagłębić w otchłań mojego umysłu. Nie wszystkie swoje twierdzenia opieram na tym co wyszukam na google.
Jeżeli ktoś się poczuł urażony a ty Pawle w szczególności to mi przykro, tzn. przepraszam.
Ja nie lubię telefonów z klapką, pasują one według mnie bardziej do kobiet. Jestem czasem nadpobudliwy i trochę niezręcznie to ująłem.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

THRILLER napisał : " Pomimo że wszystkie single co były wydane na CD posiadam"

Los Błażejos :) wszytskie? ! nawet Billie Jean masz ? !!!! :o?...

Jas też zamierzam to zbierac kupować,nie pijam <często DUZO> nie pale nie ćpam , nie mam kobiety < to była reklama > jeszcze ma tylko AŻ swój kochany klubik któremy tez sie poświecam wiec dlaczego by NIE.

To będe nowe wydania a nei jakies tam z allgero porysowane mniej bądź bardziej użwyane przez kogoś :) .

PS. Vinca Też juz mam wszytskie kolorki :) 5 płytek kupiłem za 150 zł ;p/ Białego / srebnego Vinca moge komuś po dogodnej cenie odsprzedać :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
ODPOWIEDZ