Nowy pozew? :(

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

THRILLER pisze:Są i tacy co go porównują do Jezusa. :-)
Do Jezusa porównują go chyba pod wzgłędem włosów nenene dobra jaja sobie robie, a tak na serio to Michael zrobil dużo dla dzieci ( nie wiem czy się zrozumieliśmy)
THRILLER pisze:Niech on coś w końcu nagra żebyśmy mogli porozmawiać o muzyce…
Jest taka alternatywa, gdyż MJ nagra piosenkę dla ofiar Katriny, więc zaczna mówić o tym w radiu.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

wojtek_p-ce pisze: a tak na serio to Michael zrobił dużo dla dzieci ( nie wiem czy się zrozumieliśmy)
Masz predyspozycje na polityka, ja o jednym a ty o drugim i niby mówimy o tym samym :-]
wojtek_p-ce pisze:Jest taka alternatywa, gdyż MJ nagra piosenkę dla ofiar Katriny, więc zaczną mówić o tym w radiu.
Poważnie? Robi już to tak długo że musiał bym zapaść na sen zimowy aby o tym nie słyszeć :-]
Ja miałem na myśli coś ambitniejszego, coś na serio.
Swoją drogą zastanawiające że kiedyś mógł nagrać fajną płytę History przez półtora roku a teraz tworzenie jednego płaczliwego songa trwa w nieskończoność.
wojtek_p-ce pisze: więc zaczną mówić o tym w radiu.
Sorry Winetu, ale obawiam się że jedyne co będą robić w radiu to się nabijać że się urwał z choinki, no chyba że wyda songa w rocznice to będzie to miało jakieś ręce i nogi.
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

THRILLER pisze: Sorry Winetu, ale obawiam się że jedyne co będą robić w radiu to się nabijać że się urwał z choinki, no chyba że wyda songa w rocznice to będzie to miało jakieś ręce i nogi.
Pomoc i za dwadzieścia lat będzie tym ludziom potrzebna. A niech sie nabijają durnowaci prezenterzy; ich problem.
ODPOWIEDZ