Najpierw nalezy sciagnac sobie programik: Youtube Video Downloader lub Youtube Grabber, ktore umozliwiaja sciagniecie filmiku na dysk.
Nastepnie trzeba jeszcze zainstalowac odtwarzacz do tych plikow: FlvPlayer. Szkoda, ze jesli chodzi o opcje programiku to mozna jedynie wlaczyc zoom x1 lub x2 oraz (czasami!) przewijac pliki
Mimo kiepskiej jakości warto obejrzeć do samego końca. Ja jeszcze tak długiej wersji nie widziałem. Licznik wskazuje na to, że przegrywane z taśmy beta, czyli jakas telewizja komuś przegrała na vhs z taśmy która przyszła z wytwórni: http://www.youtube.com/watch?v=iRuS8n0e-hk
Czy znalazł ktoś może filmik na You tube z Bad tour Sydney z 14 listopada 1996??
Konkretnie chodzi mi o wykonanie piosenki You are not alone gdzie jakąs dziewczyna która został wpuszczona na scene padła przed michaelem na kolana i przytuliła sie do jego krocza??
Widziałam gdzieś fotke z tej akcji ale filmiku nie moge znaleźć.
vera123 pisze:Czy znalazł ktoś może filmik na You tube z Bad tour Sydney z 14 listopada 1996??
Konkretnie chodzi mi o wykonanie piosenki You are not alone gdzie jakąs dziewczyna która został wpuszczona na scene padła przed michaelem na kolana i przytuliła sie do jego krocza??
Widziałam gdzieś fotke z tej akcji ale filmiku nie moge znaleźć.
A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji
z HIStory tour. Australijczycy porządnie ocenzurowali ten koncert i do netu nie wypuścili YANA'y
Jesteś pewna? Bo ja mam wrażenie że gdzieś już to widziałam...
BillieJean pisze:A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji
NO twarzy to jej raczej nie widac. Niestety mam tylko zdjęcie takiej jakości! NIc lepszego nie znalazłam.
BillieJean pisze:A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji
NO twarzy to jej raczej nie widac. Niestety mam tylko zdjęcie takiej jakości! NIc lepszego nie znalazłam.
vera123 pisze:Ale na tym filmiku nie ma nic takiego jak na tym zdjęciu rzeczywiście dziewczyna ta sama ale takiej akcji tam nie ma!!
Bo akurat w tym momencie kamera powędrowała na publikę, a to co działo się na scenie...mogli wyłapać tylko fotografowie...albo zmontowali tak, by za dużo nie pokazać...czyli cenzura
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
cicha pisze:A czy ta fotka nie pochodzi przypadkiem z Monachium z 1997?
Tak to chyba o to mi chodziło...ale była jeszcze jedna taka akcja - z dobrze znaną nam fanką z argentyny. ona też w pewnym momencie zrobiła to samo co ta dziewczyna...Zresztą co ja mówie - tych akcji było mnóstwo, szkoda że jakoś te wszystkie filmiki się gdzieś ulotniły...
jest na forum taki temat 'Michael i jego fani' czy coś w tym rodzaju? Fajnie by było gdybyśmy mogli zrzucić wszystkie takie rzeczy z naszych kolekcji w jedno miejsce...