Co ciekawego z Michaelem na YouTube?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

No wiec jest taka mozliwosc...

Najpierw nalezy sciagnac sobie programik: Youtube Video Downloader lub Youtube Grabber, ktore umozliwiaja sciagniecie filmiku na dysk.

Nastepnie trzeba jeszcze zainstalowac odtwarzacz do tych plikow: FlvPlayer. Szkoda, ze jesli chodzi o opcje programiku to mozna jedynie wlaczyc zoom x1 lub x2 oraz (czasami!) przewijac pliki :-/
ZAQ
Awatar użytkownika
verter

Post autor: verter »

Plik w formacie flv mozna przekonwertować za pomocą programu Media Coder, ale jak przerobiłem plik na avi to byl tzw "audio lag" :-/
"To be alone is to be different, to be different is to be alone"
Suzanne Gordon

Moja generacja
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

My Footage Of Michael Jackson New York 2002

http://www.youtube.com/watch?v=vYTUszGjDOg
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

Mimo kiepskiej jakości warto obejrzeć do samego końca. Ja jeszcze tak długiej wersji nie widziałem. Licznik wskazuje na to, że przegrywane z taśmy beta, czyli jakas telewizja komuś przegrała na vhs z taśmy która przyszła z wytwórni: http://www.youtube.com/watch?v=iRuS8n0e-hk
Awatar użytkownika
vera123

Post autor: vera123 »

Czy znalazł ktoś może filmik na You tube z Bad tour Sydney z 14 listopada 1996??
Konkretnie chodzi mi o wykonanie piosenki You are not alone gdzie jakąs dziewczyna która został wpuszczona na scene padła przed michaelem na kolana i przytuliła sie do jego krocza??
Widziałam gdzieś fotke z tej akcji ale filmiku nie moge znaleźć. :surrender:
Awatar użytkownika
cicha

vera123 pisze:z Bad tour Sydney z 14 listopada 1996
z HIStory tour. Australijczycy porządnie ocenzurowali ten koncert i do netu nie wypuścili YANA'y :knuje:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
vera123

NO pewnie ze z History Tour. Taki błąd - wstyd. :smiech:

Kurde szkoda pewnie temu nie mogłam tego znaleźc. Dziek za info przynajmniej juz nie będę czasu tracić.
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

vera123 pisze:Czy znalazł ktoś może filmik na You tube z Bad tour Sydney z 14 listopada 1996??
Konkretnie chodzi mi o wykonanie piosenki You are not alone gdzie jakąs dziewczyna która został wpuszczona na scene padła przed michaelem na kolana i przytuliła sie do jego krocza??
Widziałam gdzieś fotke z tej akcji ale filmiku nie moge znaleźć.
A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji :knuje:
z HIStory tour. Australijczycy porządnie ocenzurowali ten koncert i do netu nie wypuścili YANA'y
Jesteś pewna? Bo ja mam wrażenie że gdzieś już to widziałam... :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
vera123

BillieJean pisze:A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji
NO twarzy to jej raczej nie widac. Niestety mam tylko zdjęcie takiej jakości! NIc lepszego nie znalazłam.

Obrazek
Awatar użytkownika
cicha

vera123 pisze:
BillieJean pisze:A mozesz wrzucić to zdjęcie? bo coś mi się kojarzy tylko ja raczej te dziewczyny rozpoznaje z wyglądu...może mam to gdzieś w swojej kolekcji
NO twarzy to jej raczej nie widac. Niestety mam tylko zdjęcie takiej jakości! NIc lepszego nie znalazłam.

Obrazek
A czy ta fotka nie pochodzi przypadkiem z Monachium z 1997?
http://www.youtube.com/watch?v=8vo5GQ3mz9I
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony sob, 19 sty 2013, 18:55 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
vera123

Ale na tym filmiku nie ma nic takiego jak na tym zdjęciu rzeczywiście dziewczyna ta sama ale takiej akcji tam nie ma!! :surrender:
Awatar użytkownika
cicha

vera123 pisze:Ale na tym filmiku nie ma nic takiego jak na tym zdjęciu rzeczywiście dziewczyna ta sama ale takiej akcji tam nie ma!!
Bo akurat w tym momencie kamera powędrowała na publikę, a to co działo się na scenie...mogli wyłapać tylko fotografowie...albo zmontowali tak, by za dużo nie pokazać...czyli cenzura :knuje:
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

vera123 pisze:NO twarzy to jej raczej nie widac
:smiech: No raczej nie...
cicha pisze:A czy ta fotka nie pochodzi przypadkiem z Monachium z 1997?
Tak to chyba o to mi chodziło...ale była jeszcze jedna taka akcja - z dobrze znaną nam fanką z argentyny. ona też w pewnym momencie zrobiła to samo co ta dziewczyna...Zresztą co ja mówie - tych akcji było mnóstwo, szkoda że jakoś te wszystkie filmiki się gdzieś ulotniły...
jest na forum taki temat 'Michael i jego fani' czy coś w tym rodzaju? Fajnie by było gdybyśmy mogli zrzucić wszystkie takie rzeczy z naszych kolekcji w jedno miejsce...
Obrazek
Awatar użytkownika
vera123

cicha pisze:Bo akurat w tym momencie kamera powędrowała na publikę
A rzeczywiście to spryciarze!!
BillieJean pisze:Tak to chyba o to mi chodziło...ale była jeszcze jedna taka akcja - z dobrze znaną nam fanką z argentyny.
Gdyby ktoś znalazł na You tube coś w tym stylu(niekoniecznie z ta faną z Argentyny) to proszę o wrzucenie!! japrosic
ODPOWIEDZ