Artykuł w "Angorze"

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

tombek pisze:Sorry doczytałem Twój mail do końca dopiero po napisaniu posta. Nie no bracie, to juz jest poginka, przypał. Mysle ze robisz sobie jaja albo masz nierówno pod sufitem. Sorry.
Albo, ty się źle czujesz, i masz źle sufit wyrzeźbiony, innymi słowy: Kto Ci suft rzeźbił? Nie znasz się, nie podoba Ci się, to sie nie interesuj. Skoromnie pogieło, to Coebie tym bardziej, a jaja to sobie sam możesz robić, ale na patelni. Sorry, ale chyba Cię coś swędzi, więc i się podrap. Taka opinia jak twoja, jest opinia, która ma wiele do życzenia, wiec jak sie nie podoba mój mail, to sma napisz lepszy,albo będziesz miec problem, bo ja go nie mam.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
tombek

Post autor: tombek »

No Panie, nie angazuj mnie w forumowe dysputy i walki na słowa, bo nie mam na to czasu. Bynajmniej nie mam z Twoim mailem żadnego problemu. Zapamiętam tylko Twój nick, żeby wiedzieć kogo na tym forum nie traktować poważnie.

pozdrawiam

T.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Hmm...Ja również jestem pełna podziwu-sama pewnie nie napisałabym czegoś podobnego do gazety.Walka z mediami to jak "walka z wiatrakami".Można do nich pisać podobne e-maile w obronie MJa a osoby które dopuszczają te artykuły do gazety i tak mają tę waszą linię obrony za nic.Napiszę to co piszę zawsze;prasa to jest pieniądz-pismo musi się sprzedać i już w najmniejszym interesie jest to czy arrtykuł jest rzetelny czy nie.Artykuł ma przyciągać uwagę potencjalnego czytelnika bo o to tu się rozchodzi.

Jednak po odzewie z "angory"można by pogdybać czy faktycznie nie warto interweniować w takich fałszywych plotkach,przecież kolejny artykuł był już przychylniejszy naszemu idolowi. nenene
Obrazek

Jeanny100 pisze:Hmm...Ja również jestem pełna podziwu-sama pewnie nie napisałabym czegoś podobnego do gazety.Walka z mediami to jak "walka z wiatrakami".Można do nich pisać podobne e-maile w obronie MJa a osoby które dopuszczają te artykuły do gazety i tak mają tę waszą linię obrony za nic.Napiszę to co piszę zawsze;prasa to jest pieniądz-pismo musi się sprzedać i już w najmniejszym interesie jest to czy arrtykuł jest rzetelny czy nie.Artykuł ma przyciągać uwagę potencjalnego czytelnika bo o to tu się rozchodzi.

Jednak po odzewie z "angory"można by pogdybać czy faktycznie nie warto interweniować w takich fałszywych plotkach,przecież kolejny artykuł był już przychylniejszy naszemu idolowi. nenene
No własnie przychylniejszy, bo było pisane!
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

tombek pisze:No Panie, nie angazuj mnie w forumowe dysputy i walki na słowa, bo nie mam na to czasu. Bynajmniej nie mam z Twoim mailem żadnego problemu. Zapamiętam tylko Twój nick, żeby wiedzieć kogo na tym forum nie traktować poważnie.

pozdrawiam

T.
Walka, na słowa? Człoweku obudź, się! Po prostu masz problem i tyle. Inaczej bym do Ciebie podszedł gdybys niektórych słów wogóle nie użył, a tak sam sprowokowałes, do tego aby mnie traktować jako "Niepoważnego". dziwny jestes i to pewnie twoja zaleta. tak czy siak, ja nie mam zamiaru sie kłucic z kimś takim jak Ty, tylko oceniłem i odpowiedziałem na twój komentarz, reszta to tylko twój problem. A i ja Cię będę inaczej w takim razie trakotwał... jak chcesz tak masz, a ja nic złego na myśli nie mam. :ziew:
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Mike pisze: 1. Albo, ty się źle czujesz, i masz źle sufit wyrzeźbiony
2. Kto Ci suft rzeźbił?
3. jaja to sobie sam możesz robić, ale na patelni
4. Sorry, ale chyba Cię coś swędzi, więc i się podrap

1. 4/6
2. 5/6
3. 6/6
4. 2/6
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

THRILLER pisze:
2. Kto Ci suft rzeźbił?

1. 4/6
2. 5/6
3. 6/6
4. 2/6
Aż taki głupi nie jestem ale Dreszczowiec o co Ci chodzi w tej wiadomości?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

THRILLER pisze:
2. Kto Ci suft rzeźbił?

1. 4/6
2. 5/6
3. 6/6
4. 2/6
A ja to chyba dam do Keep Smiling :D
O ile będę to jeszcze robić.
I się nie nudzi...
tombek

Spoko Mike, chcesz to Ci bede podrzucal wycinki gazet zebys mial zajecie w pisaniu do redakcji.
Awatar użytkownika
Mike

tombek pisze:Spoko Mike, chcesz to Ci bede podrzucal wycinki gazet zebys mial zajecie w pisaniu do redakcji.
Jak będziesz coś miał... choć ja mam tak duży dostęp do prasy, że chyba z Maro duży wychwycimy artykułów.
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Maro pisze:
THRILLER pisze:
2. Kto Ci suft rzeźbił?

1. 4/6
2. 5/6
3. 6/6
4. 2/6
Aż taki głupi nie jestem ale Dreszczowiec o co Ci chodzi w tej wiadomości?

Punktacja za zabawność tych wypowiedzi

Chociaż wypowiadanie się o czyimś „suficie” w dyskusji nie uważam za stosowne.
Qrwa No i qrwa trochę qrwa proporcje qrwa źle zachowane qrwa, qrwa.
Awatar użytkownika
vera123

chciałbym zacytowac ale nie umiem!

Post autor: vera123 »

Moze troche późno ale musiałam odpowiedziec!
Źle trafiłes!
jestem wegetarianką od bardzo bardzo dawna! I pomimo tego ze bardzo bym chciała nos mi sie nie zmniejszył, kosci policzkowe rówiez nie, kształt szczęki tez sie nie zmienił, nie posiadam rówież dziurki w brodzie i z tego co wiem 2 operacjami tego zrobic sie nie da!

W przyszłe wakacje ma zamiar zrobic sobie operacje nosa i aby dojśc do takiego efektu jak MJ 2 operacje równiez nie wystarczą!
dlatego nie wmawiaj mi ze michachel mówił wtedy prawde!
Operacje sa tematem wstydliwym dla Jacksona (chociaz nie wiem czemu) i dlatego sie do nich nie przyznaje tak samo jak do wybielania skóry i takie jest moje zdanie!
:knuje:
tombek

Oczywiście, ze nie mial tylko dwóch operacji. To juz dawno wszyscy uznali za farsę.

Co do wybielenia, to wszyscy mowia chórem za jednym artykulem pro-jacksonowym, w ktorym bylo napisane, ze nie mozna wybielic czlowieka. Oczywiscie mozna. Mozliwe ze to bylo z jakas tam szczatkowa vitiligo, ale tak generalnie to jezeli taki bylby zanik pigmentu, tak drastyczny, to Jackson by mial biale brwi, zarost, wlosy. Tak ekstremalne wybielenie od vitiligo to chyba jedyny przypadek albo jeden z niewielu na swiecie i akurat mialoby pasc na Jacksona.

Mnie w zasadzie duzo denerwuje w MJ (te wszystkie "I love You" mowione w kazdym kraju i ze w szczegolnosci kocha Japonczykow, Hiszpanow, Anglików, Bułgarów Polaków etc.) Te sciemnianie, udawanie itd. Daje tylko pole do popisu dziennikarzom, wystawia sie do bicia.

No ale jednego nikt mu nie odbierze - jest gigantem jezeli chodzi o muzykę, taniec, show. Chociaz jak to trafnie ujela córka Presleya, MJ to tak naprawe "One man show" Ikona Jacksona go przerosła i tyle.
Awatar użytkownika
Mike

Re: chciałbym zacytowac ale nie umiem!

vera123 pisze:Moze troche późno ale musiałam odpowiedziec!
Źle trafiłes!
jestem wegetarianką od bardzo bardzo dawna! I pomimo tego ze bardzo bym chciała nos mi sie nie zmniejszył, kosci policzkowe rówiez nie, kształt szczęki tez sie nie zmienił, nie posiadam rówież dziurki w brodzie i z tego co wiem 2 operacjami tego zrobic sie nie da!

W przyszłe wakacje ma zamiar zrobic sobie operacje nosa i aby dojśc do takiego efektu jak MJ 2 operacje równiez nie wystarczą!
dlatego nie wmawiaj mi ze michachel mówił wtedy prawde!
Operacje sa tematem wstydliwym dla Jacksona (chociaz nie wiem czemu) i dlatego sie do nich nie przyznaje tak samo jak do wybielania skóry i takie jest moje zdanie!
:knuje:
Albo udajesz głupią albo jest taka. O takich, głupotach jak teraz żeś napisała, to po prostu śmiech mnie ogarnia :smiech: . Dziewczyno, czy ty naprawdę jesteś ślepa? Weź sobie obejrzyj Michael zdjęcia, i zauważ, co sie zmieniło, tylko jedna uwaga! Nie próbuj widzieć, czegoś czego nie ma, czyli, czegoś co chcesz widzieć, a tego niema ma. Wybacz, ale z tego co wymieniałaś:
nos mi sie nie zmniejszył, kości policzkowe również nie, kształt szczęki tez sie nie zmienił, nie posiadam również dziurki w brodzie i z tego co wiem 2 operacjami tego zrobić sie nie da!
, to sorki, ale ty chyba pomyliłaś coś. Ja nigdy bym nie powiedział, ze przez wegetarianizm, poprawiają się KOSCI, ja mówie o skórze i tłuszczach w niej zawartych. Sorki, bardzo, ale o kościach to nic nie wspominałem, a i Michael ma wszystkie kości na miejscu oprócz nosa. Nie widzisz tego, to ślepa jesteś. lepiej obejrzyj, co sie tak naprawdę zmieniło, a nie będziesz gadać herezje związane z wegetarianizmem i zmianom w kościach z tego powodu, oraz wybielaniach skóry. :smiech: Wybacz, ale ja dłużej przyglądam sie wyglądowi Michaela i go analizuję, i nie próbuje zauważyć czegoś czego nie ma, i widzę,że jego wyglad jest taki jak powinien być, no oczywiscie, nie mówiąc o tych 2-óch operacjach nosa wraz z podbródkiem. Tak więc, jeśli po obejrzeniu Michaela zdjęć zostaniesz przy swoim, to powiem jedno: "Tabloid Junkie". Oh! Boże dziewczyno :ziew:

P.S. Michael, please do something, because some your fans are very embittered, they as she, needs your music, voice and move in forward. I know, the album will be for a 1 year, but some fans can be much more embittered, please don't let for this. I love you Michael.
Ostatnio zmieniony czw, 07 wrz 2006, 19:12 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

tombek pisze:

Co do wybielenia, to wszyscy mowia chórem za jednym artykulem pro-jacksonowym, w ktorym bylo napisane, ze nie mozna wybielic czlowieka. Oczywiscie mozna. Mozliwe ze to bylo z jakas tam szczatkowa vitiligo, ale tak generalnie to jezeli taki bylby zanik pigmentu, tak drastyczny, to Jackson by mial biale brwi, zarost, wlosy. Tak ekstremalne wybielenie od vitiligo to chyba jedyny przypadek albo jeden z niewielu na swiecie i akurat mialoby pasc na Jacksona.

Huczek pozwole Sobie Cię za cytowac,do KOlegi nie wierzysz w Vitiligo?Zobacz zdjęcia ludzi którzy na to Cierpią?Czy dalej jesteś pewny wybieleniu większosci skóry przez MJ'a?
huczek pisze:
Terminator pisze: A co do zmiany koloru skóry Michaela, sądze, że skoro przez vitiligo miał plamy na twarzy to wolał już całkowicie zmienić kolor skóry.
Są bardzo różne odmiany bielactwa. Vitiligo jest jedną z nich. Podobno nie wynaleziono skutecznego sposobu na całkowite odbarwienie czarnej skóry do dziś. Michael jest biały na okładce płyty Bad.

Poniżej kilka fotek ludzi chorych na vitiligo.
United
Obrazek
Make Up
Obrazek
Dziewczynka 1
Obrazek
Michael Jackson
Obrazek
Dziewczynka 2
Obrazek
Dziewczynka 3
Obrazek
Mężczyzna
Obrazek
Dłonie chorego na vitiligo
Obrazek
vera123 pisze:Moze troche późno ale musiałam odpowiedziec!
Źle trafiłes!
Zgodzę się z tym że Jackson miał więcej operacji ale... Luknij na fotomontaż zrobiony przez Huczka:
huczek pisze: Otóż mam też zdjęcie. Dla tych, którzy nie wierzą we dwie operacje plastyczne.
1. Nos
2. Dołek w brodzie

Ponadto:
- inny kolor skór - vitiligo
- brwi
- włosy
- makijaż
Moja ingerencja w zdjęcie polegała wyłącznie na zmianie koloru skóry, "depilacji" brwi i dodaniu "peruki". Zmiana peruki wymagała podwyższenia czoła.
Obrazek
Oryginalne zdjęcie zostało zrobione w 1981 roku.

Dodam, że człowiek może inaczej wyglądać w wieku 20 lat a inaczej w wieku 30. Dzisiaj nasz Michaś ma 48. W tym wieku skóra się starzeje. Największą zmianą w michaelu był kolor skóry i długie wyprostowane włosy. Do tego dochodzi makijaż. Zwróćcie uwagę na usta. Od kiedy jest biały widać na nich przebarwienia. ich kształ jest zdeterminowany przez szminkę. Oczy są umalowane i kontrastują z białą oprawą skóry..
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ