Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
SUNrise pisze:Niektórzy ludzie kupili to przede wszystkim ze względu na ten koncert (np. ja), po czym okazało się, że nie działa on jak należy
No własnie słyszałam że co niektórzy maja problemy z odtwarzaniem tej płytki z koncertem. Ciekawe czemu No ja nie mam przynajmniej z nia najmniejszych problemów a najcześciej wrzucam na odtwarzacz dvd.
mjfan1000 pisze:Natomiast jezeli chodzi o zwykle albumy w cenie 30-60 to KAZDY moze sobie taka plyte kupic
Uwierz mi... bardzo się mylisz, nie KAŻDY... Jest wielu ludzi (niestety ), którzy nie mogą sobie pozwolić nawet na zakup płyty za 60 zł...
Gdyby tak pomyśleć, to na oryginalne płyty stać mnie dopiero od jakiś dwóch lat....
Ale mimo to, od początku lat 90's kupuję płyty oryginalne, choć kosztowały mnie one BARDZO wiele wyrzeczeń....
No i przede wszystkim- to, co napisał kaem: niech każdy robi, jak uważa, ale nie nie oczekuje za to pochwał.
Dobra- nie nudzę więcej
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
dzina pisze:27.07.05 będzie premiera koncertu z Bukaresztu, osobno na DVD Podali już zapowiedz na stronie sonymusicstore! Myślę, że to będzie świetne rozwiązanie dla MJówek, które nie mają TUC lub dla MJówek, które zakupiły TUC a mają problemy z odtwarzaniem koncertu! Ciekawe czy się pojawi w sklepach czy tylko będzie można kupić przez internet!? http://www.sonymusicstore.com/store/cat ... kuId=86202
Dobrze, że w końcu będzie można kupić osobno koncert MJ'a na DVD, bo raz będzie on łatwiej dostępny i dwa będzie znacznie tańszy. Tak na dobrą sprawę zwykły klient sklepu muzycznego, nie ma pojęcia o TUC i o koncertowym DVD dołączonym do tej kolekcji, a jeśli nawet o nim wie to zapewne przed zakupem skutecznie odstrasza go cena. Teraz taki ktoś będzie miał szanse znaleźć koncert, choćby przypadkiem, na półce z innymi muzycznymi wydawnictwami video. Siostrzyczka Janet ma dwa krążki "live" w swojej dyskografii. No a jeśli chodzi o fanów którzy kupili TUC'a przede wszystkim ze względu na tenże koncert, to faktycznie mogą się czuć teraz trochę zawiedzeni, Sony mogło od razu wydać obydwie pozycje i dać ludziom możliwość wyboru. No ale Bukareszt Bukaresztem a ja się pytam kiedy ten obiecany Wembley'88?
La licorne to do Ciebie :pamietasz jak Ci mowiłam zebys sie wstrzymała z zakupem TUC????Trzebe bylo poczekac ja kupiłam w MEga Avans i działa bez zarzutów!!!Oczywiscie zeby nie było nie twierdze ze jakosc zalezy od miejsca zakupu ale moze Empik dostał z jakims błedem kumasz????A co do przegrywania i piractwa to omal nie pokłociłam sie o to z przyjaiółka!!!!Jej tez nie stac na zakup orginalnych płyt Mja i przegrałam jej koncert z TUC na VHS.Uwazam ze jesli moge komus pomoc to nie ma problemu.Ja uwazam ze przegrywanie z orginału to mniejsze zło niz kupowanie piratów ze straganu.Przeciez ja na tym nie zarabiam no nie????
Willy pisze:No a jeśli chodzi o fanów którzy kupili TUC'a przede wszystkim ze względu na tenże koncert, to faktycznie mogą się czuć teraz trochę zawiedzeni, Sony mogło od razu wydać obydwie pozycje i dać ludziom możliwość wyboru.
No, Willy.... Bądź poważny
A z czego miałby żyć taki następca Mottoli, hę?
No, ale jeśli chodzi o to, że ktoś się zawiódł....
Mnie akurat to dotyczy tak średnio, bo mam manię/ zboczenie zbieractwa wszelkich oficjalnych publikacji Michael'a, więc pewnie na solowe wydanie DVD też się skuszę (Bosz.... Dlaczego Bozia mi rozumu nie dała? ), ale faktycznie, biedni ci, którzy zakupili TUC tylko dla tego jednego cacka- to wkurzające, że człowiek dał się skusić na kolejną, oszukiwaną grę wymyśloną przez $ony....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jeanny100 pisze:La licorne to do Ciebie :pamietasz jak Ci mowiłam zebys sie wstrzymała z zakupem TUC????Trzebe bylo poczekac ja kupiłam w MEga Avans i działa bez zarzutów!!!Oczywiscie zeby nie było nie twierdze ze jakosc zalezy od miejsca zakupu ale moze Empik dostał z jakims błedem kumasz????A co do przegrywania i piractwa to omal nie pokłociłam sie o to z przyjaiółka!!!!Jej tez nie stac na zakup orginalnych płyt Mja i przegrałam jej koncert z TUC na VHS.Uwazam ze jesli moge komus pomoc to nie ma problemu.Ja uwazam ze przegrywanie z orginału to mniejsze zło niz kupowanie piratów ze straganu.Przeciez ja na tym nie zarabiam no nie????
No wiem, ja też na początku chciałam TUC kupić w Mega Evansie, ale nie wytrzymałam... Z tym, ze nie ma żadnej gwarancji, ze tam też nie dostały się uszkodzone kopie... Po prostu Ci się udało dostać nieuszkodzoną, a z tego co słysze, to prawdziwy cud...
W kwestii TUC- kiedys rzucilam na forum propozycje,ze moge pomoc w zakupie bialej wersji TUC w cenie 30 $ -niecale 100 zlotych.Skorzystaly dwie osoby . Uwazam,ze tamta oferta w sklepie Best Buy byla naprawde swietna i mozna bylo sporo zaoszczedzic.Dlaczego do tego wracam?Chcialabym ,aby ludzie naprawde sobie uswiadomili,ze mozna pewne rzeczy zdobyc po cenach zdecydowanie nizszych niz te oferowane w takim Empiku tudziez w osiedlowym sklepiku z plytami.Trzeba jedynie chciec.
Co do komentarzy,ze bialy kruk prezentuje sie gorzej od czarnej wersji TUC osobiscie wydaje opinie-wole biala ksiege,dostojniej wyglada na polce.
Jesli ma sie do tego obie wersje,to juz wogole full wypas - pozdrowionka dla maniaczki M.Dz*.
He he...ja głoduje w Poznaniu,rodziców wywiało a ja na dodatek nie umiem gotowac ludzie!!!!2 tygodnie na zupkach chinskich:)))moze ktos zna jakies proste przepisy np.jak ugotowac makaron???Kiedys probowałam i wyszły jakies kluchy he he he Moj przyszły mąż bedzie miał przegibane....he he...
thewiz pisze:nic nie mam do jedzenia oprocz lodow.
Początek zabrzmiał dramatycznie, już myślałam, że Cię Paco głodem chce wziąć Ale druga część wyjaśnia wszystko
Duża BUŹKA dla Wizzy i Paco.
....live from Warsaw, Poland
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dz.* - jestes nieokrzesana!Rozbawilas mnie maksymalnie,wlasnie zwijam boki na podlodze i probuje jakos posta napisac.Lody byly pyszne,ale to nie to samo co dobry obiad.Spiesze ze sprostowaniem - nikt mnie tu nie glodzi ,wczoraj to nawet w restauracji prawdziwej bylam! Najadlam sie na zapas jak tylko sie dalo,coby mi sie glodowka nie powtorzyla...