Już dawno myślałam o takiej koszulce. I postanowilam, że kupie sobie bialutki bezrękawnik (nie bokserke), w miare obcisły. Pojde do drukarni i walne se z tylu wielkie czarne logo MJ ("to zawijane" ;)) zajmujące całe plecy. Z przodu nic, ewntualnie malutkie logo (takie samo jak z tylu) po prawej stronie na dole. Co do adresu strony no to dziwnie troche... Myślicie, że ktoś bedzie biegł za Wami z kartką i długopisem żeby sobie adres spisać? A z tym nickiem to nawet niezły pomysł, ale ja sobie keep_the_faith na koszulce raczej nie napisze
Ja chcę sobie zrobić koszulkę z MJ'em, ale muszę poczekać na przypływ gotówki... ;)
T - shirt będzie czarny z prawdopodobnie tym zdjęciem (tylko bez napisu):
Miałam też inną super fotę, ale nie chce mi się wyświetlić strona z nią... wyskakuje jakiś błąd... :/
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Boziu kochana, zdecydujcie się, niech jedna osoba z nas znajdzie taka firme, my wyslemy pieniadze i sie kupi masowo, a nie...chyba po to ten temat powstał, nie? a nie, żeby każdy indywidualnie sobie kupywał.
Commoner pisze:Boziu kochana, zdecydujcie się, niech jedna osoba z nas znajdzie taka firme, my wyslemy pieniadze i sie kupi masowo, a nie...chyba po to ten temat powstał, nie? a nie, żeby każdy indywidualnie sobie kupywał.