Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Najwiekszy fan swiata obgryzajacy karte z napisem niewinny .Boskie nie ma co Najlepsze zdjecie i najsilniejszy fan z tego małego do tego obgryza papier .....chyba z nerw
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Aaaaaaaaaa!
A mnie wczoraj o drugiej w nocy olśniło, aż nie mogłam zasnąć.
Niemal komputer włączyłam, ale się opanowałam...
Ja wiem, co to za jedno, to zwierzątko!
To TO ZWIERZĄTKO które mi się kiedyś przyśniło!
Aaaaaaaaaa!
PRZYBYŁO!
MJowitek pisze:
Aaaaaaaaaa!
A mnie wczoraj o drugiej w nocy olśniło, aż nie mogłam zasnąć.
Niemal komputer włączyłam, ale się opanowałam...
Ja wiem, co to za jedno, to zwierzątko!
To TO ZWIERZĄTKO które mi się kiedyś przyśniło!
Aaaaaaaaaa!
PRZYBYŁO!
No to ja tak jeszcze odnośnie żyjatek bez pędzelkow, jako żem jest biolog (właśnie odkryłam wątek).....tylko, że hmmm....Szmiciu już udzielił b. dobrej odpowiedzi. Gratuluję
Ten sen miałam w lipcu 2003, a więc jeszcze przed aresztowaniem Michaela.
Byłam tym bardzo zaskoczona , ponieważ śniła mi się ta sprawa sądowa. Pamiętam,że adwokat MJ'a wyciągał różne fakty, które miały przekonać przysięgłych. Z tego co pamięam to mu se udało.
Ostatni sen związany z MJ odnosił się raczej do stanu jego zdrowia.
Ten sen miałam w lipcu 2003, a więc jeszcze przed aresztowaniem Michaela.
Byłam tym bardzo zaskoczona , ponieważ śniła mi się ta sprawa sądowa. Pamiętam,że adwokat MJ'a wyciągał różne fakty, które miały przekonać przysięgłych. Z tego co pamięam to mu se udało.
Ostatni sen związany z MJ odnosił się raczej do stanu jego zdrowia.
Sluchajcie wlasnie tak przegladalam cnn i trafilam ze w sobote czyli dzisiaj mamy niespodzianke:
Saturday's Show
Saturday, June 11
Mark Geragos
Famed defense attorney Mark Geragos talks about Michael Jackson and his most controversial clients.
Ciekawe czy rzeczywiscie beda gadac o MJ czy znow sie wymiga tak jak ostatnio.Albo tez powie cos tfu nie chce krakac tfu lepiej juz nic nie mowie
Kermitek pisze:Sluchajcie wlasnie tak przegladalam cnn i trafilam ze w sobote czyli dzisiaj mamy niespodzianke:
Saturday's Show
Saturday, June 11
Mark Geragos
Famed defense attorney Mark Geragos talks about Michael Jackson and his most controversial clients.
Ciekawe czy rzeczywiscie beda gadac o MJ czy znow sie wymiga tak jak ostatnio.Albo tez powie cos tfu nie chce krakac tfu lepiej juz nic nie mowie
Mark Geragos na pewno nie będzie mówił o MJ negatywnie, raczej nie poruszy tematu procesu bo o ile wiem jego tez obowiązuje gag order...
No tak to po co larry king robi taka zapowiedz ze beda gadac o Mj'u moze to wiesz moze Mj zwolnil go zz zasady milczenia na ten czas aby mogl pewne sprawy wyjasnic .Jestes pewny ze tak nie jest?!
Kermitek pisze:No tak to po co larry king robi taka zapowiedz ze beda gadac o Mj'u moze to wiesz moze Mj zwolnil go zz zasady milczenia na ten czas aby mogl pewne sprawy wyjasnic .Jestes pewny ze tak nie jest?!
Tak, jestem pewny Mark Geragos może mówic o MJ, ale nie może poruszać tematów związanych z procesem.
Pamiętam, że wybrałam się na miasto po jaskieś zakupy. Będąc w jednym ze sklepów usłyszałam przez radio że Michael został poddany operacji i jego życie jest zagrożone. Byłam tym bardzo przerażona. Jakiś czas później nadszedł kolejny komunikat o zdrowiu MJ. Wynikało z niego, że wybudził się z narkozy i w związku z tym rokowania są coraz lepsze i nic mu już nie zagraża.
Sen 26 kwietnia :
W tym śnie Michael wychodził z sądu w towarzystwie swoich adwokatów. Był przy tym bardzo zadowolony.
Może to zapowiedź wygranej.
Ostatnio zmieniony sob, 11 cze 2005, 21:02 przez Yana, łącznie zmieniany 1 raz.