Dziwna to mało powiedziane... juz sama muzyka na liście mnie napawa przerażeniem (nie znam prawie nikogo z tej listy, a czy leci piosenka z miejsca pierwszego czy ostatniego to i tak nie wiem czy to wciaż nie to samoMJJ pisze:Dziwna jest ta lista

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dziwna to mało powiedziane... juz sama muzyka na liście mnie napawa przerażeniem (nie znam prawie nikogo z tej listy, a czy leci piosenka z miejsca pierwszego czy ostatniego to i tak nie wiem czy to wciaż nie to samoMJJ pisze:Dziwna jest ta lista
THRILLER pisze:Można głosować kilka razy na jednego wykonawcę. Do osoby do której oni dzwonią doskonale wiedzą ile ona razy głosowała. Dowód – kilka dni temu prowadzący zapytał się jednej laski dlaczego zagłosowała na wszystkich „przecież to bezsensu” drugi raz powiedział że „widzę ze lubisz tego wykonawcę skoro oddałaś na niego aż 8 głosów”
a nie pomyślał nikt, że głosy moga być moderowane przez jakiegoś typa?siadeh_ pisze:Mozna głosowac na więcej niz jednego artyste i kazdy glos sie liczy wobec tego głosowanie na tego samego artyste kilkakrotnie także sie liczy...
no to inni się podjarają zabawą i:zu pisze:Aha, komp mi się dzisiaj wiesza i nie mogę głosować! Zagłosowałam tylko 63 razy, więcej nie dało rady! No to ja mam prośbę: niech każdy z Was zagłosuje też za mnie, jakąś taką przyzwoitą ilość :D
Mistiness pisze:Nie no, wstyd, że Wy się tak produkujecie, a ja siedzę z założonymi rękami.
Zaraz się zarejestruje, a po powrocie ze szkoły- zaczynam działać. ;D
Cos Ty taki strachliwy...?majkelzawszespoko pisze:przerażacie mnie z tym głosowaniem.
Przejrzyj nicki tych, co tu o tym piszą...i masz odpowiedź...majkelzawszespoko pisze:jaki poważny i świadomy człowiek dostaje wkrętki w głosowanie, na stronie eski, na remix Jacksona TYSIĄCE RAZY?!
majkelzawszespoko pisze:że też Wam nie szkoda czasu...
a tak jakoś ostatnio żyję w ciągłym strachu...siadeh_ pisze:Cos Ty taki strachliwy...?
ależ ja jestem wyjątkowo spokojny od pewnego czasu, co chyba da się zauważyć ; Dsiadeh_ pisze:Oszczędzi Ci to i czasu i stresu...
Po pierwsze ciężko nazwać to zabawą. Uwierz mi, że znam ciekawsze formy zabawy. Gdyby to polegało na bezcelowym klikaniu w punkcik, miałbyś racje. Zauważ tylko, że jednak klikamy w jakimś celu [niby można by tu polemizować, w końcu zasady są niejasne]majkelzawszespoko pisze:inni się podjarają zabawą
majkelzawszespoko pisze:że też Wam nie szkoda czasu...
Widzisz, to chyba jednak nie zajmuje tak wiele czasu? A ja potrafię nim tak gospodarować, by znaleźć 30 sekund, na oddanie kilku głosów.MJJ pisze:5 minut klikania - 531 głosów
masz jeszcze szanse, wejdź tutaj http://www.eska.pl/index.php?page=whats ... n_id=25840 i załącz odpowiednio do potrzebmike10 pisze:A leciał już Michael bo nie moge eski ustawić i nie wiem co leci w gorącej 20:(((((