Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

MJJ pisze:Dziwna jest ta lista
Dziwna to mało powiedziane... juz sama muzyka na liście mnie napawa przerażeniem (nie znam prawie nikogo z tej listy, a czy leci piosenka z miejsca pierwszego czy ostatniego to i tak nie wiem czy to wciaż nie to samo :wariat: ) i jeszzcze to głosowanie... a swoja droga wczoraj kliknełam baaaaardzo wiele razy i dostałam... 2 potwierdzenia! :war:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

Siadah obawiam sie ze to sciema z tym glosowaniwm. Wczoraj nacisnelam 4 tys razy i zajelo mi to 4, 5 godz. wiec powiedzcie sami.. dlaczego michael nawet nie wszedl do 20 przeciez podobno kazdy glos sie liczy bo dostalam tyle samo potwierdzen na maila.Ale ludzie! co ja sie tych maili nausuwalam... Nie wiem wedlug mnie to bardzo dziwne przy oddawaniu tylu glosow MJ powinien juz dawnio byc na 1 miejscu! :podejrzliwy:
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

THRILLER pisze:Można głosować kilka razy na jednego wykonawcę. Do osoby do której oni dzwonią doskonale wiedzą ile ona razy głosowała. Dowód – kilka dni temu prowadzący zapytał się jednej laski dlaczego zagłosowała na wszystkich „przecież to bezsensu” drugi raz powiedział że „widzę ze lubisz tego wykonawcę skoro oddałaś na niego aż 8 głosów”
siadeh_ pisze:Mozna głosowac na więcej niz jednego artyste i kazdy glos sie liczy wobec tego głosowanie na tego samego artyste kilkakrotnie także sie liczy...
a nie pomyślał nikt, że głosy moga być moderowane przez jakiegoś typa?
że stanowi on swoistą barierę nie do przejścia i blokuje po kilku oddanych głosach możliwość oddawania kolejnych?

przerażacie mnie z tym głosowaniem.
jaki poważny i świadomy człowiek dostaje wkrętki w głosowanie, na stronie eski, na remix Jacksona TYSIĄCE RAZY?!
no w głowie mi się to nie mieści.

jeszcze piszą Wam, że to chyba jednak nie działa bo utwór spada, to marnujecie znowu czas na kolejne tyciące.
gdyby dało się głosować wielokrotnie przez tego samego użytkownika, to byłoby to wręcz niespotykane i głupie ze strony autorów głosowania.
musi być jakiś umiar.

ale to działa jak reakcja łańcuchowa:

ktoś pisze tak -
zu pisze:Aha, komp mi się dzisiaj wiesza i nie mogę głosować! Zagłosowałam tylko 63 razy, więcej nie dało rady! No to ja mam prośbę: niech każdy z Was zagłosuje też za mnie, jakąś taką przyzwoitą ilość :D
no to inni się podjarają zabawą i:
Mistiness pisze:Nie no, wstyd, że Wy się tak produkujecie, a ja siedzę z założonymi rękami.
Zaraz się zarejestruje, a po powrocie ze szkoły- zaczynam działać. ;D

że też Wam nie szkoda czasu...
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ustawione.Po tylu głosach spadł na 6 miejsce? nierealne
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Już wiem.

Maszynka, która zlicza wszystkie głosy działa tak jak automat na poczcie - dochodzi do 999 i dalej zaczyna od 000.
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

majkelzawszespoko pisze:przerażacie mnie z tym głosowaniem.
Cos Ty taki strachliwy...? :ziew:
majkelzawszespoko pisze:jaki poważny i świadomy człowiek dostaje wkrętki w głosowanie, na stronie eski, na remix Jacksona TYSIĄCE RAZY?!
Przejrzyj nicki tych, co tu o tym piszą...i masz odpowiedź...

majkelzawszespoko pisze:że też Wam nie szkoda czasu...

...MZS zrób sobie (innym?) prezent i kliknij przy tym temacie "ignore". Oszczędzi Ci to i czasu i stresu...

...pzdr
siadeh_wyjątkowo_poważna_i_świadoma_ :-/

* * *
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Pani Kingo : )

siadeh_ pisze:Cos Ty taki strachliwy...?
a tak jakoś ostatnio żyję w ciągłym strachu... :nerwy:

pomyslałem po prostu, że jednak są nieświadomi tego, co robią, czyniąc tym samym syzyfową pracę.
bo takie klikanie bezcelowe w próżnię 3 tysiące razy, to chyba przesada lekka nie uważa Pani? ;> ;-)

siadeh_ pisze:Oszczędzi Ci to i czasu i stresu...
ależ ja jestem wyjątkowo spokojny od pewnego czasu, co chyba da się zauważyć ; D
a czasu chciałem oszczędzić innym : )

pozdrawiam.
kopeć_przybywający_w_pokoju_ :aniol:
że tak podchwycę ; D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

...alez ja nie jestem az taka stara, zeby do mnie Pani mowić ;-)

Nie bój żaby, jak sie mawia u mnie w domu... sie nie ma co strachac. Jedni lubia takie akcje, inni nie. Jedni lubia na tyle, by głosowac po tysiace razy, inni tylko na tyle, by kliknąć tylko kilka razy.
Kwestia charakteru chyba...
...a ja np. mam taki system, ze jak mnie co nie interesuje to sie w tym temacie nie wypadam...chyba, ze jako moderator...hehe..wtedy "hulaj dusza! piekła nie ma!' ;-)

peace.
Kinga

* * *
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

majkelzawszespoko pisze:inni się podjarają zabawą
Po pierwsze ciężko nazwać to zabawą. Uwierz mi, że znam ciekawsze formy zabawy. Gdyby to polegało na bezcelowym klikaniu w punkcik, miałbyś racje. Zauważ tylko, że jednak klikamy w jakimś celu [niby można by tu polemizować, w końcu zasady są niejasne]
Po drugie, słowo 'podjarają' było tu co najmniej nie stosowne ;) Wykonałam tylko swoją powinność. Ty pozostajesz w tych sprawach neutralny, okej rozumiem. Ale weź pod uwagę, że inni mogą chcieć przyłączyć się do takich akcji. Jedni głosują w reality show, drudzy w wyborach miss, a następni na listach przebojów. To jakieś zjawisko paranormalne?
majkelzawszespoko pisze:że też Wam nie szkoda czasu...
MJJ pisze:5 minut klikania - 531 głosów
Widzisz, to chyba jednak nie zajmuje tak wiele czasu? A ja potrafię nim tak gospodarować, by znaleźć 30 sekund, na oddanie kilku głosów.

Z mojej strony koniec offtopa : )

.
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

siadeh_ pisze:...alez ja nie jestem az taka stara, zeby do mnie Pani mowić ;-)
W profilu pod obrazkiem jest napisane:
:smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

i tak wskoczy do top20 ;f
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Haha czy ktoś słuchał co ten prezenter teraz zasugerował ? ( :smiech: )
:mj: ;-)
Czyli MJ dostał się do 20 z tego wynika :D :knuje:
Awatar użytkownika
Marzena07

Post autor: Marzena07 »

Wlasnie w radiu eska powiedzieli jakie sa zasady glosowania.Plotek powiedzial- ,, 100 klikniec to jest 1 glos ,, Tyle udalo mi dowiedziec. :-)
mike10

Post autor: mike10 »

A leciał już Michael bo nie moge eski ustawić i nie wiem co leci w gorącej 20:(((((
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

mike10 pisze:A leciał już Michael bo nie moge eski ustawić i nie wiem co leci w gorącej 20:(((((
masz jeszcze szanse, wejdź tutaj http://www.eska.pl/index.php?page=whats ... n_id=25840 i załącz odpowiednio do potrzeb
Obrazek
"Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmienić samego siebie"
- Aldous L. Huxley
ODPOWIEDZ