MJPOWER + FORUM

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Buszmen

Post autor: Buszmen »

Mogłibyście darować sobie te głupoty, skasować tą bezsensowną i nic nie wnoszącą do dyskucji polemikę i przenieść to na pw, gg czy cośtam?
Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik »

Może wielu z was tego nie dostrzegło, ale zaistniała tu bardzo ciekawa sytuacja, Pani siadeh_ pisze, ze MJPOWER odszedł za oczernianie MDż* i paradoksalnie uzasadnia swoja tezę poprzez, uwaga oczernianie MJPOWERA. Teraz pytanie zgadka, czy wedle zasad, którymi kierowała sie Pani moderator powinna dostać od siebie bana? MJowitku dziekujemy za pokazanie sie w całej okazałości, przykro mi, że tak sie zachowujesz.
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Krecik pisze:i paradoksalnie uzasadnia swoja tezę poprzez, uwaga oczernianie MJPOWERA.
gościu wyolbrzymiasz pewne fakty i interpretujesz na chama, przypisując im jakiś adekwatny do Twojego agresywnego sposobu bycia charakter.

w poście Kingi wyczytałem jedynie krytykę. nie ma tam słowa oszczerstwa.

oszczerstwem był post, za który dostałeś ostrzeżenie.
ObrazekObrazek
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Lol, krecik jeśli Ci sie cos nie podoba to zostaw to dla siebie zamiast prowokować, bo to staje sie nudne.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Krecik, jak może z powyższych zauważyłeś, nikogo na forum nie bawią (także z uzytkowników, podkreślam) już Twoje wysiłki intelektualne, którymi starasz się ... właściwie to już nie wiem co chcesz osiągnąć... zabłysnąć?

Więc odpuść już sobie, proszę w imieniu tu wszystkich obecnych.

Co do wynoszenia wniosków, jak Xscape pisałeś, to każdy (choćby i na wpół inteligetny...) osobnik wynosi ze zdarzeń wnioski, przemyślenia, więc myślę, że też coś tam wyniesiemy z tego na przyszłość.

A masowe PW wysyłane na forum przez użytkowników nie jest tolerowane na żadnym normalnym forum, nawet jeśli nie jest obraźliwe, a np. czysto informacyjne. A uwierzcie mi, że poruszałem się po kilkudziesięciu najróżniejszych forch.

Myślę, że starczy w tym temacie, Krecik, Tobie także, albo i zwłaszcza.
...
Canario

Post autor: Canario »

Dopiero teraz dotarlem do tego watku. Moze dlatego ze zadnej wiadomosci od MJPOWERA na PW nie dostalem a mam powyzej 50 postow. Zbanowanie go uwazam za przesade i troche histeryczna reakcje , chyba ze to byla tylko kwestia czasu i szukano haka zeby sie go pozbyc z forum. Inna sprawa ze nie podoba mi sie czasem zachowanie moderatorow przyklad z Hyde Park,watek z grammy. Kiedy Pani M.DZ. ni z gruszki ni z pietruszki pisze ze zamyka watek bo ja zemdlilo jak widzi ze ktos pisze ze Michael cos powinien a czegos nie powinien. Teraz ten watek znowu jest aktywny wiec nie za bardzo wiem o co chodzi. Te gwaltowne wkraczanie moderatow w dziale Hyad Park uwazam za bzdure. Tam powinna byc swobodna dyskuja.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Canario pisze:Tam powinna byc swobodna dyskuja.
Dublowanie tematów nie jest tolerowane w żadnym dziale.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Canario pisze:uwazam za bzdure
Canario pisze:ni z gruszki ni z pietruszki pisze
wypowiedzi się nic nie wnoszące, kiedy temat już dawno ucichł.
Potrzebujesz afery? Zrób swoją, a nie odgrzebujesz cudze.
Obrazek
Canario

Archi o co ci biega? Jakis problem natury egzystencjonalnej?
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Canario - jak masz coś osobiście to Archi'ego to na PW lub GG,
a nie an forum z tekstami pokroju: "Jakis problem natury egzystencjonalnej?".

Starczy tematu.
...
Canario

Nie kazdy sledzi to forum godzina po godzinie dzien po dniu i jesli po tygodniu wejde na to forum zobacze interesujacy mnie temat to poprostu pisze swoje zdanie. Ale wlasnie takie pseudo upominanie przez innych forumowiczow ze temat ucichl to najlepiej nic nie pisac jest (mialem napisac inne slowo ale sie powstrzymalem) ;-) smieszne. I nie pisze tego dla robienia afery tylko wyrazam swoja opinie.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

A ja myslałam,ze ten temat już został zamknięty w zeszłej epoce... :podejrzliwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Canario pisze:Nie kazdy sledzi to forum godzina po godzinie dzien po dniu i jesli po tygodniu wejde na to forum zobacze interesujacy mnie temat to poprostu pisze swoje zdanie.
Dobrze by było to zrobić po zapoznaniu się ze wszystkimi wypowiedziami związanymi z tym tematem.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik »

M.Dż.* pisze:
Canario pisze:Nie kazdy sledzi to forum godzina po godzinie dzien po dniu i jesli po tygodniu wejde na to forum zobacze interesujacy mnie temat to poprostu pisze swoje zdanie.
Dobrze by było to zrobić po zapoznaniu się ze wszystkimi wypowiedziami związanymi z tym tematem.
Tak, to naprawdę może być zabawne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

MJowitek pisze:Lika..szczerze?
Dziwi mnie to, że MJPOWER dopiero teraz dostał to ostrzeżenie.
W kółko pisał o jakichś plotkach, powielał tematy, większość jego ostatnich postów to było zwykłe kopiuj-wklej z onetu.

Na oko powinien dostać z pięć ostrzeżen minimum.
... i szkoda, że nie dostał. Tak byłoby uczciwiej.
MJowitek pisze: O co Ci Lika chodzi?
Dlaczego nagle kogoś bronisz..dla samego faktu obrony, bo bronienie jest dobrym uczynkiem?
Jowitka... Gdybym hodowała w sobie takie zapędy poszłabym na prawo... / bo nie na lewo raczej ;-) /
I byłabym na dzień dzisiejszy wziętym adwokatem :cool:

Swoje racje mam. Wątpliwości również. Może nie do końca słuszne / i z całą pewnością subiektywne /
Może według Ciebie nie uzasadnione... ale moje! Mam prawo je mieć , jak każdy. Uszanuj to proszę.

Rozmawiałam o tym z pewną MJówką. Myślę, co myślę.
Nie chcę na nowo rozniecać ognia, dlatego już nic więcej tutaj nie napiszę.
Pozdrawiam :)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ