The Lovely Guy Michael Jackson- zapraszamy :)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Majkel pisze:Ok, proszę tylko żeby teraz wszyscy nie dopisywali jaki ze mnie nadęty bufon w wirtualnym świecie.
No dobrze juz dobrze... wystarczy spojrzec na fotki z manifetsacji, zeby wiedziec , ze bufonem nie jestes ;-) tak mi sie jakos zawsze z Toba ten jasny kaleputek kojarzy ;-)

koniec OT i koniec dysputy.

...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Tak to prawda z tym nadętym bufonem. A tak na poważnie to żartuje. Przed zeszłorocznym zlotem również byłem zdania ,że Majkel to niemiła istota. Ale na zlocie bardzo szybko okazało się ,ze to naprawde spokojny,porządny ,miły i fajny człowiek. Stwierdziłem to w sumie po kilku zaledwie zdaniach które ze sobą wymieniliśmy . Zresztą większośc osób również o mnie myślała dopoki mnie nie poznali,że starsznie wredny i arogancki ze mnie typ hahahahah.Ale chyba tym co mieli okazje poznać mnie na zlocie zmieniłem tok myslenia odnośnie mojej osoby. Ja już kiedyś pisałem ,żeby nie oceniać ostatecznie nikogo na podstawie tego co wyprawia w necie bo nie rzadko zdarza się tak ,ze bardzo grubo sie pomyliliśmy. Dziekuję za chwile uwagi i offtopu. Oby obyło sie bez ostrzeżenia!!!!!
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

michael4ever pisze:Ciekawi mnie to że to że fora są podobne zauważył administrator a nie np któryś z normalnych użytkowników hmm...
czy ja mogę być nazwana "normalnym użytkownikiem"? Nie jestem w żadnej mafii, nie jestem moderatorem, po prostu jestem...
tak MJowitku Ty należysz do normalnych :-)
[/quote]
reszta noł koment
Ostatnio zmieniony wt, 26 lut 2008, 20:42 przez michael4ever, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Nie mogę się powstrzymać i nie podsumować Xscape Twojej wypowiedzi ;)

Spotkajmy się wszyscy na zlocie i kto się pozna, zamieni choć parę słów to będziemy inaczej na siebie patrzeć na forum i świat będzie piękniejszy :siesta:

edit:
michael4ever pisze:tak MJowitku Ty należysz do normalnych
reszta noł koment
michael4ever, daj sobie na wstrzymanie (jak może zauważyłaś temat został zakończony) i jeśli masz ludzi tu za nienormalnych to chyba wiesz co robić będąc normalną.
...
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

ja jestem miła i sympatyczna....... nenene

czasami się denerwuje. :knuje:
ale mi mija. :dance:
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Majkel pisze:Nie mogę się powstrzymać i nie podsumować Xscape Twojej wypowiedzi ;)

Spotkajmy się wszyscy na zlocie i kto się pozna, zamieni choć parę słów to będziemy inaczej na siebie patrzeć na forum i świat będzie piękniejszy
Tak więc trzeba coś postanowić. W związku z powyższym proponuję aby od tego roku obecność na zlotach w celach integracyjnych była obowiązkowa !!!! A jak nie to ban na forum i po sprawie :knuje:
Awatar użytkownika
speechless26

Xscape pisze:Tak więc trzeba coś postanowić. W związku z powyższym proponuję aby od tego roku obecność na zlotach w celach integracyjnych była obowiązkowa !!!! A jak nie to ban na forum i po sprawie sesese

no to chyba dostane bana nenene
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

To może ja dorzucę kilka swoich słów. Jedno zasadnicze zastrzeżenie - większość waszej biografii MJa to mój artykuł z wikipedii z lekkimi zmianami, a w tekście nie ma nawet słowa wzmianki o źródle z jakiego korzystacie (choćby zdanie "W grudniu 1988 roku Michael wydał swój drugi album we współpracy z wytwórnią Epic, „Thriller” Stał się on najlepiej sprzedającym się albumem w historii, z przekraczającą 104 mln liczbą sprzedanych egzemplarzy. Album stał się również pierwszym w historii, z którego na liście Billboardu znalazło się w pierwszej dziesiątce siedem singli, włączając w to "Billie Jean"" patrz: google)

Zauważyłem też, że dużo rzeczy tłumaczycie z języka angielskiego i pozwolę sobie wyrazić opinię, że tłumaczycie zbyt dosłownie, co w polskim języku brzmi dość dziwnie pod względem stylistycznym, np. "Okładka z 1988r. w Polskim wydaniu, także jest dostępna. "

Po za tym design strony jest całkiem ciekawy i przykuwający wzrok, a na forum się zarejestrowałem.

Pozdrowienia
Speed Demon
Awatar użytkownika
speechless26

Speed Demon pisze:większość waszej biografii MJa to mój artykuł z wikipedii z lekkimi zmianami, a w tekście nie ma nawet słowa wzmianki o źródle z jakiego korzystacie
akurat ja nie przygotowywalam bibliografii i osobiscie nie wiedzialam, ale jesli tak to przepraszam. jeszcze dzis dopisze źródło. ;-)
dzięki, ze sie upominasz o swoje nenene
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

No i jaki teraz morał...? nie tylko admin potrafi coś zauważyć.

:( Na mnie naskoczono, a na Speed Demon nie - to jest sprawiedliwość ;-)

//Żeby nie było, powyższe było z uśmiechem, lekkim żartem.
...
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

biografii MJa to mój artykuł z wikipedii
no masz rację, korzystałam z wikipedii bo to jest naprawdę super napisane. Mój błąd, że nie zapodałam źródła, ale to sie da naprawić. Dzisiaj będzie to zrobione. Sorry, że tak wyszło ale miałyśmy strasznie mało czasu,i jakoś wylecialo mi z głowy o zapodaniu źródła, mój błąd.
Majkel pisze::( Na mnie naskoczono, a na Speed Demon nie - to jest sprawiedliwość ;-)
Powiem tak...Speed napisał cytuję
"
Speed Demon pisze:większość waszej biografii MJa to mój artykuł
" a ty napisałeś
Majkel pisze:Co do forum... nie podobuje mnie się ;> że autorka miała mało własnej inwencji twórczej i działy na nim będące to kopia 1 do 1 naszych tutaj działów, nawet kolejności - jedynie zmienione są nazwy, innymi słowami lekko, ale to samo.
;-)
Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

No i jaki teraz morał...? nie tylko admin potrafi coś zauważyć.

:( Na mnie naskoczono, a na Speed Demon nie - to jest sprawiedliwość

//Żeby nie było, powyższe było z uśmiechem, lekkim żartem.

dzięki, ze się upominasz o swoje nenene

moje tez bylo z uśmiechem ;-)
Awatar użytkownika
michael4ever

no przepraszam jeśli Cię uraziłam Majkel ale nie o to mi chodziło to nie miało być nic obraźliwego. Chodziło mi o to że Ty i inni moderatorzy itd. nie są normalnymi użytkownikami i nie chodziło mi na pewno o to że nie są normalnymi ludźmi bo może tak ty zrozumiałeś ale ja nie oceniam nikogo. Więc jak już mówiłam sorx jak ktoś się poczuł urażony.
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

michael4ever pisze:tak MJowitku Ty należysz do normalnych Smile
reszta noł koment[/quote]
Ty dredzie....ja też nienormalna :smiech: bo opowiem twoją historie o dredzie :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
michael4ever

haha jaki szantaż. nie opowiadaj nie zanudzaj ludu moim nudnym życiem. hahaha :wariat:
Obrazek
walcie się hipokryci!
ODPOWIEDZ