Lista osób - "THIS IS IT" - 28.07.2009

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
brzoskwinka

Post autor: brzoskwinka »

akaagnes masz racje wydaje mi się że jeśli lecimy razem to razem ustalamy..ja raz się spóźniłam na konfere a wczoraj tak jak pisałam byłam ze szwagrem na pogotowiu, siła wyższa glupija

Pisałam do dominiki w sprawie konferencji na gg

1 maja - piątek o godzinie 22.30 konferencja na gg, laski zmobilizujmy się szkoda by było jakbyśmy miały się nie poznać i nie być tam razem
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

Ja będe napewno. Inni też niech się postaraja być, bo jak znowu połowy nie będzie to naprawdę nic nie ustalimy wspólnie i każda pojedzie osobno (a naprawdę o wiele lepiej będzie się poznać i jechać grupą). O 22.30 w piątek mamy być wszystkie na gg! ;-)
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Melduję że będę juterko na konferencji. ;-)
Obrazek

Hej dziewczyny,mam już informacje o biletach lotniczych.Ponieważ zależy nam na czasie proponuję
4 maj konferka godzina 20.00
Proszę o jak najliczniejszą obecność ponieważ mamy szansę lecieć za przysłowiowe grosze a na tym nam najbardziej zależy.
Konferencję zorganizuje koleżanka brzoskwinka.
Ostatnio zmieniony pn, 04 maja 2009, 14:48 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Post autor: brzoskwinka »

Jeanny100 :happy: jesteś wielka :mj:

jako, że promocja jest tylko do dzisiaj proponuje zrobić konferke jak najwcześniej.

czy wszystkim pasuje dzisiaj o godzinie 20 ??? :mj:
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Okej, ale proszę nie spóźniajcie się - jutro mam maturę i nie za dużo czasu mogę na MJa dziś poświęcić. :/
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Ok ja będe napewno jak zawsze ;-) powodzenia na maturze ^^ ;*
Awatar użytkownika
Jeanny100

DZisiaj konferka najgorszego teamu. nenene
Obrazek

Post autor: akaagnes »

Witam,
ponieważ brzoskwinka chce sprzedać jeden bilet (mam nadzieję,że kupiec się znajdzie szybko), nakreślę ogólny plan naszego wyjazdu dla potencjalnej/potencjalnego nowego członka/członkini naszej ekipy, jeśli wyraził(a)by chęć wspólnego wyjazdu.

25 lipca 2009 - sobota,
* godzina 15:55
wylot z Poznania
spotkanie co najmniej o 14:30 w celu przepakowania bagaży w jeden lub najwyżej dwa do odprawy
* wieczorem w Londynie, dojazd do hostelu, zajęcie miejsc, wyjście na pierwsze angielskie piwo, relaks, odpoczynek

26 lipca, niedziela
* 8am-9am(najpóźniej)
pobudka, kombinowane śniadanko, kawa
* 10am(najpóźniej) -
nabycie Oysterów lub innych biletów na komunikację miejską przez tych,co ich nie posiadają,
wyruszenie w Londyn wg ustalonego planu zwiedzania#
w tym czasie lunch np. w Hyde Parku/Kensington Gardens
* wieczorem - powrót do hostelu, odpoczynek
* ok 8 pm
- wyprawa do Camden Town,czyli królestwa rockerów, cybergothów, gwiazd rocka i innych dziwolągów :D

27 lipca, poniedziałek

* od 10am/11am albo wcześniej
dalsza część zwiedzania Londynu wg ustalonego planu zwiedzania#
w tym:
~ poszukiwanie MJ na zakupach w odpowiednich dzielnicach lub naiwnie na Oxford Street :D
~ wycieczka orientacyjna do Greenwich pod halę O2
wieczorem:
~ (uzależnione od stanu finansowego) wybrany spektakl teatralny w jednym z londyńskich teatrów lub impreza w jednym z klubów
oraz odwiedzenie kolejnych pubów, tym razem na Soho

28 lipca, wtorek

* damy sobie pospać,
* jeśli będzie czas, możemy pospacerować po okolicy ,
* przygotowania do koncertu (!!!)
* 4pm - 4:20 pm
powinnyśmy już być gotowe do wyjścia i o 4:40pm-4:50 pm wyjść z hostelu w pełnych stylizacjach, najpewniej do metra
* 5:30pm - na miejscu pod areną O2
* 6:00 - wejście, rozdzielanie się na swoje miejsca w arenie i ... koncert :mj:

po koncercie
* zbieramy się w umówionym miejscu przy arenie, przeżywamy jeszcze z godzinę czekając przy wyjściu dla personelu na wyjście Króla
* później (uzależnione od wielu sytuacji i okoliczności, ewentualnie cudów) zbieramy się do kupy, idziemy na metro i jedziemy PIĆ tudzież chlać na Camden Town do ustalonego klubu/lokalu##

_ zakończenie wieczoru/nocy - nie do przewidzenia

29 lipca, środa
* dajemy sobie pospać, jemy śniadanie
* pakowanie, leczenie kaca, uniesienia z koncertu itd.
w PORZE OBIADOWEJ
pizza na mieście

ze 3 godziny przed wylotem -wyjście z hostelu, odebranie kaucji itd.
- Wylot z Londynu o ustalonej godzinie
(jakoś po południu,nie?)

Pożegnanie się, wymiana emaili, powrót do domów.

# - ustalanie planu zwiedzania w toku, ciągle czekam na Wasze emaile,co chcecie zobaczyć w Londynie
## - po zwiedzeniu Camden w niedzielę razem wybierzemy miejsce na after, ewentualnie zarezerwujemy miejsce :-)

CO WY NA TO, DZIEWCZYNY?
(bo Wam też jeszcze czegoś takiego nie pisałam...)

Buziaki !!! xoxoxo

__
godziny:
am - rano, przed południem
pm - popołudniu, wieczorem
(jak się gdzieś machnęłam,to poprawcie mnie)
Ostatnio zmieniony czw, 07 maja 2009, 17:33 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
giovanedonore

ja jak najbardziej za, ale co do mojego planu zwiedzania.. ja najchetniej bym poszla do madame tussauds zbeszczescic figure MJ, no i.. NA ZAKUPY! cala reszte juz mialam przyjemnosc pare razy ogladac, wiec niech wybiora ci, ktorzy jeszcze w Londynie nie byli. :)
I jeszcze jedno mi sie przypomnialo - co do wyboru miedzy teatrem, a impreza... chyba lepszym pomyslem bedzie impreza, a na pewno dla tych, ktorzy nie mowia po angielsku. Bo czy Ty chcialabys isc na sztuke, dajmy na to, po niemiecku, z ktorej nie rozumiesz ani slowa? ;)
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Jutro o 22 konferka (i mi się nie spóźniać nenene ). Ostatecznie podejmujemy już decyzję odnośnie biletów i wyjazdu. ;-)
Awatar użytkownika
giovanedonore

ok, pamietaj Agneta, reprezentujesz moje interesy jutro. :) Dogadajcie się, laski - już czas! ;*
Awatar użytkownika
akaagnes

Jakaś konferynka by się przydała....

jednodniowy plan zwiedzania już jest. dziś wieczorem przedstawię kosztorys- ile wziąć ze sobą kasy, na co itd.

xoxoox
Awatar użytkownika
giovanedonore

W poniedziałek, 1 czerwca o 21. konferencja. Obecność obowiązkowa.
Awatar użytkownika
akaagnes

edit: post został częściowo zmieniony ;)

Z innych informacji dla grupy (ilekolwiek faktycznie już nas zostało)

- hostel będziemy mieć zarezerwowany pod koniec czerwca. mamy namierzonych co najmniej 3 i wiem,że będą miejsca. trzeba najpierw wpłacić zaliczkę/depozyt, a resztę kwoty po przyjeździe i zakwaterowaniu. chcemy to dokładnie ustalić jeszcze na konferencji gadu gadu

- dziś wieczorem skończę projekty koszulek - będą 2 do wyboru. chcę wiedzieć ile z nas chce takie koszulki, bo nie wiem ile zamawiać. będę zamawiać w Lublinie- u siebie, w jednej z agencji reklamy,która się tym m.in. zajmuje. Sądzę,że koszt jednej koszulki wyniesie ok 40zł.

- ustaliłyśmy już (z tą resztką wielkiej pięknej grupy ;] ) jakie miejsca w Londynie odwiedzimy. mamy jeden dzień, więc za wiele i tak nie zobaczymy. najbardziej pewne punkty zwiedzania to Soho (przy którym prawdopodobnie będziemy mieszkać), Big Ben i Tamiza, Hyde Park/Kensington Gardens i Logan St. oraz muzea Madame Tussaud's i Natural History Museum. mam nadzieję,że wystarczy też czasu,by pojechać na Camden Town oraz przejść się po Oxford Street (zapewne trzeba jak się jest w Londynie)...
gdyby było więcej czasu pojechalibyśmy też na Notting Hill i Portobello Market.... jeśli ktoś ma jeszcze jakieś życzenia, to proszę pisać.
Ostatnio zmieniony wt, 16 cze 2009, 18:43 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ