Płyta MJPT
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
W razie jakichś problemów technicznych, że np. nie słychać dźwięku po nagraniu lub sygnał jest pełen trzasków lub dźwięków do tego podobnych można pisać do mnie, postaram się pomóc, ponieważ z systemami homerecordingu (tzw. studio domowe
jestem związany od około 2 lat i postaram się pomóc w każdej kwestii z tym związanej, włącznie ze śpiewaniem. 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Faktycznie czasem więcej osób się pisze na jeden cover. Na "PYT" mam już dwoje chętnych. Podzielicie się razem? :) "The Way You make me feel" jeszcze nie robiłem, ale dwie osoby są tez już chętne.
Pewna osoba pragnie tez anonimowo zaśpiewać "I'll be there", wiec w jej imieniu rezerwuje dla niej ten numer.
Pewna osoba pragnie tez anonimowo zaśpiewać "I'll be there", wiec w jej imieniu rezerwuje dla niej ten numer.
Faktycznie czasem więcej osób się pisze na jeden cover. Na "PYT" mam już dwoje chętnych. Podzielicie się razem? :) "The Way You make me feel" jeszcze nie robiłem, ale dwie osoby są tez już chętne.
Pewna osoba pragnie tez anonimowo zaśpiewać "I'll be there", wiec w jej imieniu rezerwuje dla niej ten numer (juz prawie koncze podklad ;)).
Pewna osoba pragnie tez anonimowo zaśpiewać "I'll be there", wiec w jej imieniu rezerwuje dla niej ten numer (juz prawie koncze podklad ;)).
Last edited by chrisbern on Tue, 21 Jul 2009, 23:06, edited 1 time in total.
Derozje, Hope. Wrzuciłem Wam na PW link na mój podkład do P.Y.T.
Myślę, ze motyw Na Na Na mogliby zaśpiewać chętni, co moga miec problem z poważniejszymi partiami. Wrzucę odpowiedni fragment i będziecie mogli nagrywać z podkładem na słuchawkach (tylko głos ma być nagrywany). Przypomnę, ze w oryginale Janet i Latoya Na Na Na śpiewają :)
Oto link na 3 ryzy nagrany z rzędu podkład do Na Na Na z PYT. Zakładam, ze każdy wie, o co chodzi jak fan Michaela. Jeżeli ktoś chce mieć w Na Na Na udział, niech puści sobie ten mój podkład i nagra 3 razy (jak leci) partie Na Na Na (bez prowadzenia Michaela). Nagranie, kto da rade niech zamieni w MP3 i mi przyśle na chrisbern@wp.pl
http://www.sendspace.com/file/3q4vm7
Myślę, ze motyw Na Na Na mogliby zaśpiewać chętni, co moga miec problem z poważniejszymi partiami. Wrzucę odpowiedni fragment i będziecie mogli nagrywać z podkładem na słuchawkach (tylko głos ma być nagrywany). Przypomnę, ze w oryginale Janet i Latoya Na Na Na śpiewają :)
Oto link na 3 ryzy nagrany z rzędu podkład do Na Na Na z PYT. Zakładam, ze każdy wie, o co chodzi jak fan Michaela. Jeżeli ktoś chce mieć w Na Na Na udział, niech puści sobie ten mój podkład i nagra 3 razy (jak leci) partie Na Na Na (bez prowadzenia Michaela). Nagranie, kto da rade niech zamieni w MP3 i mi przyśle na chrisbern@wp.pl
http://www.sendspace.com/file/3q4vm7
- anula__1994
No to przydasz mi się hubertous, przydasz...hubertous wrote:W razie jakichś problemów technicznych, że np. nie słychać dźwięku po nagraniu lub sygnał jest pełen trzasków lub dźwięków do tego podobnych można pisać do mnie, postaram się pomóc, ponieważ z systemami homerecordingu (tzw. studio domowe jestem związany od około 2 lat i postaram się pomóc w każdej kwestii z tym związanej, włącznie ze śpiewaniem.

Mogę odstąpić. I zaśpiewać... 'Fly Away'? Jakoś chodzi mi po głowie ta piosenka ostatnio, a wokalnie dam radę....chrisbern wrote:"The Way You make me feel" jeszcze nie robiłem, ale dwie osoby są tez już chętne.
Tak, ale mój rejestrator dźwięku może nagrać tylko 60s.... Chyba, że z zatrzymywaniem, ale to raczej nie wchodzi w grę...speechless26 wrote:Gwarantuję, że wystarczy tu REJESTRATOR DŹWIĘKU
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
anula__1994 wrote:Tak, ale mój rejestrator dźwięku może nagrać tylko 60s.... Chyba, że z zatrzymywaniem, ale to raczej nie wchodzi w grę...
Polecam darmowy audacity, gdzie można godzinami nagrywać, póki się dysk cały nie zapełni

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
-
Jeżeli rzecz w wysokości, to w pewnych granicach można zmienić tonacje podkładu bez utraty charakteru utworu. Daj znac na PW, to moge zmienic tonacje, jeżeli tylko w tym leży problemderozje wrote:Ja chyba też będę musiała zmienić, o ile w ogóle dam rade zaśpiewać bo przez operacje gorzej mi wyciągnąć wyżej głos O.O :(
porażka
- Paulincia91
Chciałabym się przyłączyć-sopran/alt.
niestety brak rejestratora dźwięku i nie umiem j.ang.To znaczy troszeczkę umiem,ale w szkole tylko niemiecki ;(
także z sama wymową byłoby u mnie b.ciężko :(
niestety brak rejestratora dźwięku i nie umiem j.ang.To znaczy troszeczkę umiem,ale w szkole tylko niemiecki ;(
także z sama wymową byłoby u mnie b.ciężko :(
Last edited by Paulincia91 on Wed, 22 Jul 2009, 18:25, edited 2 times in total.
Michael...:*<3