Ponad 2,5 mln widzów oglądało w Polsce pogrzeb MJ [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

adula.8

Post autor: adula.8 »

Ja oglądałam też na TVN24 . I też okropnie denerwował mnie ten lektor.
Wiedziałam że muszę to oglądnąć. Poprostu musiałam. Chociaż nie dokońca chciałam na to wsyztsko patrzeć. :(
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

bałam sie tego dnia, kiedy mieli nadawać ceremonię, oglądałam ją z innymi fanami w kinotece w Pałacu z CNN na szczeście, więc nie trzeba było słuchać żadnego lektora a zrozumieć się dało. Już gdy wnosili trumnę to płakać sie chciało, potem łzy leciały gdy puścili MJa z taśmy przy will you be there (do dzis wzruszam sie przez to przy tej piosence) no i oczywiscie gdy mała Paris przemówiła. Eh, ciężkie te godziny były :(
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
adula.8

Post autor: adula.8 »

Przemówienie Paris było chyba najbardziej wzruszające :( Najsmutniejsze w tym wszytskim.
Ale też łzy pojawiły się gdy wszyscy razem na scenie śpiewali pod koniec.
Awatar użytkownika
Billie Jean M.J.

Post autor: Billie Jean M.J. »

ja oglądałąm pogrzeb na tvn24 w internecie. płakać mi się chciało... :surrender: :mj:
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

Dokładnie-przemówienie Paris było najsmutniejsze:(.Zapewne poruszyło niejedno serce...Ja wtedy po prostu nie wytrzymałam i się popłakałam :(.Zresztą końcowa piosenka tak samo źle na mnie wpłynęła,eh :(
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

2,5 mln ludzi ogladalo polskie stacje Tv, to dobry wynik, trzeba doliczyc, jeszcze osoby, ktore ogladaly na cnn lub bbc, spora czesc spoleczenstwa ogladala tez na pewno relacje w internecie, jakby sie to wszystko zliczylo, slupki ogladalnosci bylyby na pewno wyzsze......

jesli chodzo o komentarze gosci, to faktycznie wiele osob zawiodlo, brak slow, ja ogladalem na TVN24 i sie rozczarowalem, glupotą co poniektorych zaproszonych...... slyszalem, ze najbardziej profesjonalnie bylo na TVP info, ale wiadomo, tam byli ludzie z innego pokolenia,ktorzy wiedza co to szacunek, do TVN sporo przyszlo, zeby sie w cieniu Michela wypromowac, pokazac siebie jako mega super krytykow i znawcow od wszystkiego czyli od niczego, zal........Sma uroczystosc piekna, plakalem jak bobr.,......
Madzia

Post autor: Madzia »

ja oglądałam w necie i w tv (nie pamiętam na jakim kanale chyba na Polsat News; był tam beznadziejny lektor można powiedzieć że totalna porażka aż słuchać sie nie chciało i dlatego chodziłam czasem na kompa bo był tam normalniejszy lektor) tak latałam z pokoju do pokoju xD glupija
i nie zobaczylam przemówienia Paris, ale na następny dzień obejrzałam go na Youtube. Rozpłakałam się na całego :beksa:
Obrazek
Awatar użytkownika
bienkamj

Post autor: bienkamj »

ja oglądałam na TVN 24 ale lektor był do niczego, wiec większość musiałam sobie sama przetłumaczyć..
Madzia pisze:i nie zobaczylam przemówienia Paris, ale na następny dzień obejrzałam go na Youtube. Rozpłakałam się na całego Beksa
nie Ty jedna..
ryczałam wgl przez całą 'ceremonie'..
gdzie byli Ci 'przyjaciele' jak ich nie było przy MJ ?! ;/
`[..] W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć` Michael Jackson

Michael dzięki za wszystko.. :-)
Smile :)
[*] żyjesz w naszych sercach!
Madzia

bienkamj pisze:gdzie byli Ci 'przyjaciele' jak ich nie było przy MJ ?! ;/
Nie interesowali się nim wogóle i mieli go 'gdzieś'. :-/ ;( Tylko jego dzieci naprawdę z całego serca kochały swojego najukochańszego tatusia i były przy nim.
Obrazek
Awatar użytkownika
bienkamj

Post autor: bienkamj »

Madzia pisze:Tylko jego dzieci naprawdę z całego serca kochały swojego najukochańszego tatusia i były przy nim.
jego dzieci to bili najbliżsi i najukochańsi PRAWDZIWI przyjaciele MJ!
`[..] W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć` Michael Jackson

Michael dzięki za wszystko.. :-)
Smile :)
[*] żyjesz w naszych sercach!
Madzia

bienkamj pisze:jego dzieci to bili najbliżsi i najukochańsi PRAWDZIWI przyjaciele MJ!
i niestety tylko one. teraz wszyscy zarabiają na nim nawet rodzina.;/
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ja ogladalem urywkami na TVP INfo widzialem tylko jak Usher spiewa Goon to soon i jak spiewaja heal the world
ODPOWIEDZ