"Moja HIStoria czyli...."- nowe wydanie [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Mary_Jackson
W Empik'u jest na frontowym standzie - ilość duża :)
Po pierwszym rzucie okiem jestem zawiedziony - nie podoba mi się projekt graficzny - czcionka jakaś taka... treść przy samym cięciu kartek, bez marginesów, jakby ktoś o nich zapomniał. Pierwsze wydanei było chyba ładniejsze - teraz plusem jest sztywna okładka.
Jakby jednak niebyło - książkę warto mieć w swojej kolekcji, zwłaszcza jak nie miało sie "Moja HIStoria...". Zresztą to to nie majątek - jedynie 20 zł.
Po pierwszym rzucie okiem jestem zawiedziony - nie podoba mi się projekt graficzny - czcionka jakaś taka... treść przy samym cięciu kartek, bez marginesów, jakby ktoś o nich zapomniał. Pierwsze wydanei było chyba ładniejsze - teraz plusem jest sztywna okładka.
Jakby jednak niebyło - książkę warto mieć w swojej kolekcji, zwłaszcza jak nie miało sie "Moja HIStoria...". Zresztą to to nie majątek - jedynie 20 zł.
...
- Trust in me
Potwierdzam. Książka jest pięknie wydana, a zdjęcia Pana Czaplińskiego są super. Osobiście kupiłam tę książkę w Pasażu Grunwaldzkim w Empiku. Kupiłam w sobote i w sobotę przeczytałam. Bardz mi spodobały sie wspomnienia Profesora Marka Kwiatkowskiego. Jest w nich tyle ciepła dla Michaela. A tak oprócz tego to kupiłam równiez inne wydanie "Życie legendy" autorstwa Michaela Heatleya. Książka jest również pieknie ilustrowana. Podzielona jest na rozdziały - etapy życia Michaela. Dopiero ją czytam. Czas pokarze czy był to trafny zakup.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
- polishblacksoul
Bardzo prosze, zebys dala znac o wrazeniach po przeczytaniu tej ksiazki, moze byc takze na PW. Z gory dziekuje!ulaeska pisze:tak oprócz tego to kupiłam równiez inne wydanie "Życie legendy" autorstwa Michaela Heatleya. Książka jest również pieknie ilustrowana. Podzielona jest na rozdziały - etapy życia Michaela. Dopiero ją czytam. Czas pokarze czy był to trafny zakup.
> > > Po prostu dobra muzyka
Dzisiaj kupiłam książkę, przeczytałam, napatrzyłam się...cóż mogę powiedzieć...pobeczałam sie w trakcie, ledwo ochroniłam kartki przed kroplami soli fizjologicznej (szkoda byłoby tak pieknych zdjęć). Tyle pięknych, ciepłych, pełnych szacunku i uznania słów padło w tej książce, że aż miło się czyta no i oczywiście Michael dzięki tym słowom staje się taki zwyczajny ale jednoczesnie wyjątkowy.
Warto było wydać te pare groszy
Warto było wydać te pare groszy
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
Promocja książki "Michael Jackson - I Love You, Poland" i wystawa - 30 lipca, godz. 18:00, ul.Świętokrzyska 32
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Ja też, ja też. Książka traktuje bardziej o muzyce i karierze, w której opisie popełnili to i owo, wzmianki prywatne nie pozostają jednak w tyle.ulaeska pisze:A tak oprócz tego to kupiłam równiez inne wydanie "Życie legendy" autorstwa Michaela Heatleya.
Już na wstępie: "Jego nagła śmierć w lipcu 2009 roku była porównywana ze śmiercią Elvisa Presleya (...)" (chyba, że nie datę śmierci a dopiero lipcowe porównania z Elvisem chcieli zaznaczyć ).
A, Thriller dostał osiem statuetek Grammy. Dopiero zaczynam. Mimo to album warty fotografii.
Jeśli chodzi o książkę właściwą w tym temacie.. pozytywnie mnie zaskoczyła.
Podobała mi się zmiana koncepcji z typowego albumu z plikiem zdjęć w przejrzystą lekką i przyjemną lekturę.
Oczywiście plusuje również zawartość świetnych wywiadów i wypowiedzi, zebranych w sensowną całość.
Dołączam się do poleceń I love Poland i myślę, że warto zestawić ją na półce nawet z poprzednim wydaniem.
Zdecydowanie obydwa dokumenty mogą być powodem do dumy polskich fanów. Powodem do wzruszeń również..
Nie kupiłam książki ze zdjęciami Pana Czaplińskiego- dostałam ją na imieniny. :)
Piękne wydanie, cudowne zdjęcia, teksty na poziomie odpowiednim dla człowieka, który nie zatrzymał się w rozwoju na "Fakcie" czy "Pudelku". Nie ma płaszczenia się przed Michaelem ani opluwania Go, jest za to rzetelna, niepozbawiona uczuć, relacja z Jego pobytu w Polsce. Są wypowiedzi ludzi inteligentnych, którzy określają Michaela jako wrażliwego człowieka. Dla nas, fanów, to miła odmiana po różnych wywrotowych publikacjach, obliczonych tylko na zysk.
Piękne wydanie, cudowne zdjęcia, teksty na poziomie odpowiednim dla człowieka, który nie zatrzymał się w rozwoju na "Fakcie" czy "Pudelku". Nie ma płaszczenia się przed Michaelem ani opluwania Go, jest za to rzetelna, niepozbawiona uczuć, relacja z Jego pobytu w Polsce. Są wypowiedzi ludzi inteligentnych, którzy określają Michaela jako wrażliwego człowieka. Dla nas, fanów, to miła odmiana po różnych wywrotowych publikacjach, obliczonych tylko na zysk.
Non omnis moriar, Michael.
Ja też dostałam na imieniny. Jak w niedzielę w najlepsze mierzyłam ciuchy w reserved to mój tata poszedł do empiku. Powiedziałam, ze ja też chciałam pójśc do empiku i dlaczego na mnie nie zaczekał, a on wyjmuje album dla mnie.Nie kupiłam książki ze zdjęciami Pana Czaplińskiego- dostałam ją na imieniny. :)
Książka jest piękną pamiątką. Podobają mi się zdjęcia w dużym formacie i lekka forma całego albumu. Przeczytałam wszytsko wieczorem a mój tata był szybszy-pierwszy przejrzał wydawnictwo
Ja kupiłam dzisiaj. Musiałam trochę za nią pobiegać i już zaczynałam tracić nadzieję, ale w którymś z kolei kiosku wreszcie się udało :)
Było warto, bo książka naprawdę wzruszająca - zarówno poprzez zdjęcia, jak i teksty. Na razie przejrzałam ją tylko, ale wzruszył mnie mocno jeden fragment - dotyczący reakcji Michaela na film o Warszawie - tak mocno pokazujący jego ogromną wrażliwość. I to właśnie bije ze wszystkich zdjęć i wspomnień zebranych w tej książce - to, jakim był on człowiekiem, a dopiero potem - jaką był gwiazdą.
A książkę oglądał ze mną mój trzyletni bratanek, który już dobrze wie, kto jest na tych zdjęciach:)
Było warto, bo książka naprawdę wzruszająca - zarówno poprzez zdjęcia, jak i teksty. Na razie przejrzałam ją tylko, ale wzruszył mnie mocno jeden fragment - dotyczący reakcji Michaela na film o Warszawie - tak mocno pokazujący jego ogromną wrażliwość. I to właśnie bije ze wszystkich zdjęć i wspomnień zebranych w tej książce - to, jakim był on człowiekiem, a dopiero potem - jaką był gwiazdą.
A książkę oglądał ze mną mój trzyletni bratanek, który już dobrze wie, kto jest na tych zdjęciach:)
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Tu kilka informacji dodatkowych: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 629#143629Solange pisze:Promocja książki "Michael Jackson - I Love You, Poland" i wystawa - 30 lipca, godz. 18:00, ul.Świętokrzyska 32
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Godzinę temu zakupiłem tę książkę w Kaufland :) piękne wydanie polecam :) dobre zdjęcia i teksty Pana Czaplińskiego.
Twarda okładka, podoba mi się nie żałuje 19,90 zł.
Twarda okładka, podoba mi się nie żałuje 19,90 zł.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Zbiega się z koncertem w Multikinie- będą mieli Warszawiacy bieganinę.M.Dż.* pisze:Tu kilka informacji dodatkowych: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 629#143629Solange pisze:Promocja książki "Michael Jackson - I Love You, Poland" i wystawa - 30 lipca, godz. 18:00, ul.Świętokrzyska 32
Non omnis moriar, Michael.