amj , pytasz gdzie można kupić bilety jest to we wcześniejszych postach ,między innymi w galerii krakowskiej w sklepie saturn , ja tak właśnie uczyniłam i mam bilet na 10 grudnia , godzina 20 00, a czy są bilety w sprzedaży to powiem że tak . Nie ukrywam że bardzo chętnie wybiorę się na musical z osobami które są z Krakowa i maja także bilet na ten sam dzień i godzinę , może nawet tym pociągiem o którym wspomniała monia .
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Marie pisze:my o 11 czyli do 20 będziemy jakoś musieli sobie zająć czas ;D to może zrobimy beforeparty?:D Mi zależy na tym, żeby było tanio, żeby było fajnie i oczywiście żebym zdążyła na piątkowe zajęcia ;D
kurcze ja na before party zawsze bardzo chetnia tym bardziej ze jak juz wspomnialam wioze ze soba wesołą ekipę z roznych części Polski a nawet kolezanka z Brukselii przylatuje swoim gazolotem na Balice :) Tyle ze my mamy bilety na PIĄTEK - nocujemy w Hotelu i zostajemy w Wawie do niedzieli więc conajwyzej before party w piątek wchodzi w Rachubę :) lub AFTER PARTY w piątek :)
Marie pisze:Mi zależy na tym, żeby było tanio
Marie musisz sie spytać baby w kasie czy są znizki na ten pociag o ktorym pisałam - ja dziś kupowałam bilet do Warszawy bo jadę na weekend i kobieta sie mnie pytała czy studencki Szkoda że już nie studiuję :) zaskoczyła mnie bo dotąd słyszalam że tam nie ma zniżek, ale może coś się zmieniło. Jego nie ma na rozkładzie na PKP jest tylko w tym internetowym wiec nie przejmuj sie że to pociag widmo - jedzie na pewno a że to konkurencja dla PKP to nie dają go na spis ODJAZDÓW na peronie :) a co niech sobie ludzie sami zgadują :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Mam małe zapytanie.
Otóż mieszkam w małej mieścinie godzinę od Krakowa. Wiem, że z Krakowa do Warszawy dojadę z Krakowianami, wiem też, że z Warszawy wrócę do Krakowa także z Krakowianami tyle że nie wiem jak wrócę z Krakowa do domu
Wiem, że pytam za wcześnie ale muszę się jakoś dowiedzieć i zaplanować to jak wrócę do domu i tutaj moje pytanie.
Czy Krakowianie wiedzą o której godzinie jedziemy z powrotem do Krakowa z Warszawy? Bo tak to jakoś odszukam pociąg czy też inny rodzaj transportu ;D
widzę,że całkiem sporo osób ma już bilety, więc mam małe pytanko- jakie miejsca najlepiej zajmować? na tej mapce w ticket online te chyba najbliżej sceny, prawda? te na parterze z nrem I albo IV co?
...if you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change...
kupiłam o jeden bilet za dużo, jak ktoś chce odkupić to proszę. Rząd 25 miejsce 35. Cena 170, czyli cena fajtycznego zakupu. Co jest pewne obok będą siedziały 2 inne zapalone MJoweczki, więc zapraszam do wspólnego towarzystwa. Godzina 20.00 czwartek.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
intelmet pisze:kupiłam o jeden bilet za dużo, jak ktoś chce odkupić to proszę. Rząd 25 miejsce 35. Cena 170, czyli cena fajtycznego zakupu. Co jest pewne obok będą siedziały 2 inne zapalone MJoweczki, więc zapraszam do wspólnego towarzystwa. Godzina 20.00 czwartek.
Jeżeli oferta jest jeszcze aktualna, kupuję bilecik. :D
Powiedzcie mi tak:
w których rzędach i gdzie jest Was najwięcej....
chodzi mi o laski, które NAPRAWDĘ CHCĄ SIĘ BAWIĆ - o takich ludzi mi chodzi. Tylko i wyłącznie. Bo nie mam zamiaru kolejny raz znaleźć się wśród ludzi, którzy siedzą jak kołki i tylko od czasu do czasu klaszczą w dłonie jak na Kryszaku.
Będziemy dziś radzić z kilkoma koleżankami gdzie się umiejscowić (na Thrillerze/ i TII) i w niedzielę najpóźniej kupujemy bilety. i kurde fajnie byłoby mieć korzystne miejsce wśród Was za np. 90 zł...? .... bo ja pójdę z torbami przez tego Michaela........... This Is It, Thriller , no na Gospel niestety się nie wybieram z przyczyn na razie wiadomych (lack of cash,honey) ....
z SZeŚĆciastek ; )))) SZEŚĆSETBANIEK też chciałabym się poznać , może jest jeszcze dla Nas wśród Was jakieś wolne miejsce? dowiem się dziś wieczorem.
Marie, wiem, że będzie nie na temat, ale co tam:
ja też będę 10.12. 20.00, ale ja nie nastawiam się na balangę .
Natomiast z chęcią piszę się na after-party .
Do zobaczenia!
Witam wszystkich
ja wybieram się z koleżanką prawdopodobnie (jeśli będzie mogła) na czwartek (to jest ten drugi już dzień) i będę tak po środku, jaki dokładnie rząd i miejsce to jeszcze nie wiem, gdyż bilety mam zarezerwowane i dopiero wkrótce idę je odebrać. Ale bardzo byłoby mi miło, gdyby ktoś chciał, że tak powiem, pójść ze mną (no i moją koleżanką - fanką oczywiscie) bo im więcej ramion do zmoczenia łzami, tym lepiej
nie byłam w marcu, ale słyszałam, że to wspaniałe widowisko :)
tak więc, kto idzie tego dnia co ja, to piszcie :))
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..