Michael Jackson's -This Is It Night 5-02-2010 TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

skrzynia58 pisze:Co Erwin? Smakowało?
Już na zawsze zapamiętam że nie lubisz barszczu i cheeseburgerów
hehe, no jacha.
Jak to mnie już Ania zna. o kurde. ;-)
Tak to jest jak się grymasi przy jedzeniu :P
Ostatnio zmieniony pt, 15 sty 2010, 22:24 przez 777, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

Może udałoby się zorganizować jakieś wspólne spacerowanie po Starówce ;-)
Miło by było Was wszystkich poznać ;-)

P.S.Jak wygląda sprawa z afterkiem?
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
777

niobe86 pisze:Może udałoby się zorganizować jakieś wspólne spacerowanie po Starówce
Miło by było Was wszystkich poznać
No właśnie o to mi chodziło i to właśnie ustalamy. Sprawa z afterkiem parę stron wcześniej, w poście Damiana.
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

intelmet pisze:wobec powyżeszego ... prponuję pojedynek na parkiecie. Jesteście tacy twardziele, a boicie się lasek, to dajecie na parkiet i biodra w ruch. Może odkupicie swoje winy. A że na avatarkach macie swoje twarze, to mam Was na oku. Erwin jak mnie zdradzisz, to ... już Ty wiesz co... odgrażałam sie na Thriller live
Spoko :mj: Jestem jak najbardziej ZA ;-) A Teraz mykam...papa japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

Spoko - jeśli chodzi o przewodnika, mogę Was oprowadzić ;-) Pokażemy Wam toruńskie MPO, radio Maryja i jeszcze parę innych :smiech: :smiech: :smiech: Co do taniego żarcia - skoczymy do Picolo i KFC, pierniki też się załatwi :happy: :happy: A co do afterku - myślałem że ten temat mamy już zamknięty no ale jeśli nie to bardzo proszę:
- miejsce: Kafefajka, ul. Małe Garbary 1/3
- wjazd: 10 PLN
- start: ?????? do ustalenia
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

damian1985 pisze:co do afterku - myślałem że ten temat mamy już zamknięty no ale jeśli nie to bardzo proszę:
Właśnie o to mi chodziło, czy w końcu będzie tylko posiadówka, czy też sala do tańczenia ;-)
Widzę jednak, że większość będzie miała jeszcze siły na :dance:
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
kubawalter

damian1985 pisze:Spoko - jeśli chodzi o przewodnika, mogę Was oprowadzić ;-) Pokażemy Wam toruńskie MPO, radio Maryja i jeszcze parę innych :smiech: :smiech: :smiech: Co do taniego żarcia - skoczymy do Picolo i KFC, pierniki też się załatwi :happy: :happy: A co do afterku - myślałem że ten temat mamy już zamknięty no ale jeśli nie to bardzo proszę:
- start: ?????? do ustalenia
Damianie...Picolo jest za drogie :smiech: ...lepiej jakiegos Sikacza za 2.50zł :smiech: :smiech: A zamiast KFC proponuje DONER KEBAB :-) Zakupiony na Dworcu Pkp...Smacznego :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Moi Kochani - w dniu dzisiejszym dowiedziałem się bardzo ważnej rzeczy odnośnie afterparty. Tak jak już wcześniej było mówione- wstęp na after kosztować będzie 10 PLN ale UWAGA - ta cena obowiązuje tylko i wyłącznie po okazaniu biletu z "Michael Jackson's - This Is It Night" !!! Tak więc nie wyrzucajcie Waszych biletów bo wstęp bez okazania biletu kosztować będzie nie 10 PLN a 20 PLN - także strzeżcie ich jak oka w głowie.
Awatar użytkownika
kubawalter

damian1985 pisze:o qtwa :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:
Ewentualnie...jak by nie był was stać na DONER KEBAB i PICOLO to proponuje Litrową podróbke coca-coli z biedronki...kosztuje chyba 85 groszy... :knuje: i Suche Bułki... :smiech: Ewentualnie z Serem :smiech: BOM APETIT !!! :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
damian1985

UWAGA !!! Pozostały jedynie trzy wolne stoliki, jeśli ktoś z Was chciałby dokonać rezerwacji - radzę się śpieszyć. Pozostały stoliki 10-cio, 12-nasto i 14-nasto osobowe. Rezerwacji dokonujecie m.in. u mnie pisząc pod adres damian@michaeljackson.pl lub u barmanów w pubie "Kafefajka", ul. Małe Garbary 1/3 w Toruniu oczywiście.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

jak przewidział, to ma kłopot, bo może nie mieć na nie siły. Biedaczek. Co prawda dla Was mogę być Babcią, ale jemu taki hardcore zrobię ....

Lejdis Room prawie pełen. Czekam na info ze Szczecina i mamy impre między imprami, razem trzy :smiech:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
kubawalter

intelmet pisze:jak przewidział, to ma kłopot, bo może nie mieć na nie siły. Biedaczek. Co prawda dla Was mogę być Babcią, ale jemu taki hardcore zrobię ....
O kim mówisz??? :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

UWAGA UWAGA!!! LEJDIS ROOM w Hostelu ORANGE przepełniony, czyli mamy nawet nadwyżkę. Ale się będzie działo :smiech:
No i Uwaga chłopaki!!! Hardcore Erwin wbija do nas! A ostrzegałam, no ostrzegałam. Może Jego Łymen go obroni :rocky: , o ile nie przejdzie do nas. Pozdrawiam serdecznie. Do zobaczenia w piątek. Ekipa Zgorzelec planowany przyjazd godzina 17-18. Liczę na dobre warunasy pogodowe.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
777

Hej, na stronie patrona medialnego imprezy serwisu www.michaeljackson.pl jest konkurs. Nagrodą jest książka
"Michael Jackson Król Popu 1958-2009".
Obrazek

W związku z naszą imprezą serwis przewiduje jedną z 3 możliwości odbioru nagrody:
- odbiór osobisty w Toruniu na najbliższej imprezie, a dodatkową atrakcją po odebraniu nagrody będzie możliwość zamówienia dowolnego utworu MJa u naszego DJa)
lub na starówce dnia 6.02 sobota przed lub w trakcie after party.

Link do konkursu:
http://michaeljackson.pl/konkurs.html
Obrazek
Awatar użytkownika
777

billiejean89 pisze:a tak w ogóle, to od której jest planowany ten after? :) od razu po Hipnozie?
After o 19:00 w sobotę w
pub "Kafefajka", ul. Małe Garbary 1/3, Toruń
Obrazek
ODPOWIEDZ