Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

To teraz pytanie z innej beczki?Jak można zdobyć bilet na ten pokaz w październiku jeśli nie jest się mieszkańcem Łodzi?
Obrazek

Post autor: ioreta »

Poczekajmy na oficjalną informację od Kingi.

Aha, dzisiaj i jutro w Galerii Łódzkiej są targi językowe (szkół językowych). Gdyby ktoś był zainteresowany, to ja tam będę już około 13.00 (jak się wyrobię).
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

A gdzie idziecie po tej 14 jak sie spotkacie , bo chętnie bym do Was dołączyła ale dam radę dopiero około 15 być pod galeria .

A i jeaszcze jedno czy ktokolwiek z Was będzie szedł na This is it więcej niż jeden raz bo ja bym chciała z 3 czy 4 razy ale samej to tak jest beznadziejnie bo emocji brak i niema jak dzielić sie wrażeniami .

A i po kolejne jak i o której jedziecie do warszawy ?? Znaczy sie czy pociągiem czy autem dajcie znać bo samej to też mi sie niechce ale w grupie to co innego ;)
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Spotykamy się pod Galerią o 14, potem obieramy kierunek na Zdrowie, więc jeśli chciałabyś się przyłączyć, to gdzieś tam:) (Boże, spraw, żeby nie padało!!)
Dzisiaj mamy przedyskutować wszelkie tematy związane z Warszawą, ale nic nie wskazuje na to, żebyśmy miały wybrać inny środek lokomocji, niż PKP:) Oczywiście zapraszamy do przyłączenia się do naszej małej eskapady, im nas więcej, tym fajniej!
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Malwina27 pisze:A gdzie idziecie po tej 14 jak sie spotkacie , bo chętnie bym do Was dołączyła ale dam radę dopiero około 15 być pod galeria .
Plan jest, że do zoo i do lunaparku. Może tam nas jakoś zajdziesz?
Malwina27 pisze:A i jeaszcze jedno czy ktokolwiek z Was będzie szedł na This is it więcej niż jeden raz bo ja bym chciała z 3 czy 4 razy ale samej to tak jest beznadziejnie bo emocji brak i niema jak dzielić sie wrażeniami .

Pewnie, że wieeeele razy.
Malwina27 pisze:A A i po kolejne jak i o której jedziecie do warszawy ?? Znaczy sie czy pociągiem czy autem dajcie znać bo samej to też mi sie niechce ale w grupie to co innego ;)

Pociągiem, a jak to dopiero ustalimy dzisiaj.
Malwina27

No dobra jak dam radę dojechać to was będę poszukiwała a jak nie to następnym razem dołączę do Was ale proszę podzielcie sie ustaleniami na forum miło by było mieć zorganizowana grupę osob z Lodzi bo jak do tej pory to od początków mojego fanowania znałam tylko Kinge i jeszcze jedna znajomą i myślałam ze tylko my z tej ziemi obiecanoej jesteśmy a tu proszę coraz nas więcej i więcej jak miło szczerze . A i jeśli ktoś wie jaka jest cena biletu do wawy w obie strony to też proszę o napisanie bo dodzwonić sie na informacje graniczy z cudem .
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Słuchajcie - ja dopiero ok 13.40 będę na dołach, bo tak mi bus najbliższy przyjeżdża :surrender:

Basiu........ ( Bo ty z dołów jesteś.... zdążyłybyśmy pod tą galerię w 20 min.???????? )
dobra - to teraz modlić się żebyś to przeczytała.....

Czy spóźnienie może mieć miejsce???? Innego połączenia nie mam w sobotę :-/
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Przepraszam , że piszę dopiero teraz .
Dziś niestety nie będę mogła pojawić się na spotkaniu :surrender:
Mieli mnie przywieść rodzice , bo jak to na wsi autobusów w soboty dużo nie ma , ale dzś rano dowiedzieli się , że muszą jechać po mojego brata do Częstochowy .
Jeszcze raz przepraszam !
Mam nadzieję , że następnym razem uda mi się z wami spotkać .
Udanego wypadu !
Obrazek
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

po konsultacji z koleżanką dopisuje ją do listy na dzisiaj
;-)

LISTA OBECNOŚCI (sobota, 12.IX, 14:00, Główne wejście galerii Łódzkiej.)
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet)
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
6. Dominika ;D
7. Ioreta (Iza)
8. Agnieszka
9. Magda (madziam.j)
10.Magda(madziula9)
11.Agnieszka(Elen)
12.Kasia
siadeh_ pisze:Oj Kochani,..rozpędziłam sie!

Nie z 27/29 WRESNIA tylko PAŹDZIERNIKA

Przepraszam...zagalopowalam sie z tymi datami!
Już nie mogę się doczekać :happy:
Awatar użytkownika
Maharet

Kurczę... (powinnam użyć innego słowa, żeby opisać co czuje, ale na forum MJa nie będę się wyrażać) JESTEM PIEKIELNIE, DESPERACKO WSCIEKŁA!!!!!!!!!!!!
Cały tydzień czekałam na to spotkanie z Wami, dni odliczałam, a tu nagle się okazuje, że PKS plan pokićkał i nie mam czym wrócić potem do domu :rocky: :rocky: :rocky: :rocky:

Chyba nie dam rady, jest taki problem z dojazdem teraz do Łodzi, że załamać się idzie!!!!!!!!!
;((
Matko poddaję się :surrender: :surrender: :surrender:
a tak chciałam się z Wami zobaczyć ;(((

LISTA OBECNOŚCI (sobota, 12.IX, 14:00, Główne wejście galerii Łódzkiej.)
1. Basia (po-cichu)
2. Lena (Maharet) - kill
3. Marta (niespodzianka)
4.Paula ( Dunk )
5. Iza (Moonwalker24)
6. Dominika ;D
7. Ioreta (Iza)
8. Agnieszka
9. Magda (madziam.j)
10.Magda(madziula9)
11.Agnieszka(Elen)
12.Kasia

EDit- żeby się nie załamać do końca - kiedy kupujemy bilety PKP na 20.09????
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Maharet
Widze , że mamy ten sam problem ..
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

A miało być tak pięknie... :surrender:

W każdym razie napiszcie co ustaliłyście odnośnie ... no odnośnie wszystkiego w skrócie rzecz ujmując.
Awatar użytkownika
Ka$ka

Post autor: Ka$ka »

Hej dziewczyny bardzo bym chciała się z Wami spotkać i Was poznać, ponieważ pracuje w weekendy w klubie cieżko mi jest potem wstać rano i przyjechać na miejsce spotkania, dzisiaj np byłam w domu o 5:00 rano a z łóżka się zwlekłam o 14 :P

w poniedziałek i środe będę pracować na ogródku od 10 do 17 na rogu Piłsudskiego-Sienkiewicza czyli nigdzie indziej jak po drugiej stronie Galerii, jeśli któraś będzie miała po drodze to zapraszam ;)

Malwino ja Ciebie kojarzę też z innego forum, co do seansów w kinie to oczywista sprawa że na jednym się nie skończy :P (wtedy miałaś login Malwina24)

Kingo jesteś wielka ! Nic stosowniejszego mi teraz do głowy nie przychodzi aby wyrazić swą wdzięczność dla Twojej osoby. Czy bilety na ten koncert same w swoim zakresie musimy zakupić czy jakoś hurtowo będzie to załatwione ? Już nie mogę się doczekać !!!
ObrazekObrazek
Malwina27

Ka$ka pisze:
Malwino ja Ciebie kojarzę też z innego forum, co do seansów w kinie to oczywista sprawa że na jednym się nie skończy :P (wtedy miałaś login Malwina24)
oooo a z jakiego ??? Kurcze mam nowego kompa i musze teraz od nowa wszędzie sie rejestrować bo nie pamiętam haseł do starych kont ! Dlatego tez i tu mam inne ale to ja Malwina24 :)
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Ka$ka

Post autor: Ka$ka »

Malwina27 pisze:
Ka$ka pisze:
oooo a z jakiego ??? Kurcze mam nowego kompa i musze teraz od nowa wszędzie sie rejestrować bo nie pamiętam haseł do starych kont ! Dlatego tez i tu mam inne ale to ja Malwina24 :)
najpierw na MJJPB ale to forum z pewnych przyczyn podupadło i wszyscy jego użytkownicy przenieśliśmy sie na THE EYE OF KING FORUM (na którym obecnie teraz jestem również i ja) Ty również założyłaś tam swoje konto ale nie napisałaś ani jednego już posta i z tego co właśnie sprawdziłam spędziłaś tam 2minuty :P
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ