Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009
ej nie uwierzycie hahah siedze w pracy i przyjechał taki jeden chłopak odebrać garnitur - ja siedze i widzę że sie na mnie gapi...wiec ja nie niego on na mnie nie wiem o co common i on nagle podchodzi do mnie i taki zmieszany mówi: "Przepraszam mam takie pytanie - czy to przypadkiem nie Pani ?"I pokazuje mi w telefonie filmik z Rynku jak skaczemy hahaahha :) w sumie miło mi sie zrobiło chciałam go nawet poprosić czy by mi nie wysłał na maila ale potem jacyś ludzie się zeszli no i już facet mi pomachał i poszedł :) Rajuuuuuuuuu :) Zatkało mnie nie bedę ukrywac :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
- m_ary_jane
- MadziaLenka
hehe dobre:):) gratuluję:)moni pisze:ej nie uwierzycie hahah siedze w pracy i przyjechał taki jeden chłopak odebrać garnitur - ja siedze i widzę że sie na mnie gapi...wiec ja nie niego on na mnie nie wiem o co common i on nagle podchodzi do mnie i taki zmieszany mówi: "Przepraszam mam takie pytanie - czy to przypadkiem nie Pani ?"I pokazuje mi w telefonie filmik z Rynku jak skaczemy hahaahha :) w sumie miło mi sie zrobiło chciałam go nawet poprosić czy by mi nie wysłał na maila ale potem jacyś ludzie się zeszli no i już facet mi pomachał i poszedł :) Rajuuuuuuuuu :) Zatkało mnie nie bedę ukrywac :)
madzialenka wrzuc proszę na YT filmik z tych wygibasów -after po FM
mary_jane- dlatego tyle,poniewaz np.trzy filmiki (w bdb jakosci notabene) dostalam od jakiejs dziewczyny ,ktora tancczyla na FM:) spakowala na chyba sendspace i mi podała linki,wiec rozpakowalam. -ale tych filmikow nie ma YT. linki do nich podała na stronie głownej naszego krk FlashMoba na naszej -klasie:) podaj mi na pm swojego maila to Ci wszystko wysle w jednym mailu:)
- m_ary_jane
Ja bym ci to chętnie przekonwertowała, tylko musisz mi podać na jaki format. (Nie mam Windowsa, a tym samym programów które pod nim działają, ale jak mi podasz format to oczywiście zmienie format na taki żebyś i ty mogła obejrzeć).moni pisze:Mary Jane a moglabys to przekonwertować na jakiś format żebym mogła otworzyć w Windows media player ? byłabym wdzięczna :)
: )
http://www.sendspace.com/file/0x1mc6
Z racji tego, że sporo osób mnie o to prosiło, to tutaj macie link do ściągnięcia tego mojego filmiku ze zdjęciami. Zasysajcie!

hahaha nie uwierzycie :) przypdkowo spotkałam mojego kolege dzisiaj i mówi do mnie tak:"wiesz widziałem Cie na youtubie na filmiku z Flashmoba..super Wam to wyszło" oczywiscie dopytywał się o szczegóły i strasznie mu sie podobał nasz występ
pytał czy planujemy jeszcze coś takiego ;D słysząc te wszystkie pochwały od różnych ludzi może warto to kiedyś powtórzyć??
normalnie po tym co powiedział to jestem taka zakręcona że ho ho!! 

Ja się wybieram właśnie na ten koncert :)m_ary_jane pisze:
To teraz mały off-topic Mam takie pytanie. Odnośnie utrzymywania dalszych znajomości...może ktoś wybiera się na koncert "MICHAEL JACKSON GOSPEL TRIBUTE : Harlem Gospel Choir " w Chorzowie?
-> posty połączone.
proszę nie pisać post pod postem, tylko używać opcji "zmień" w poście, do którego chce się coś dopisać. dziękuję. zu
Mam bilet ten za 120 zł, bo te za 150 były już wyprzedane.
Sektor:Parter
Rząd:1
Miejsce:15
Może się spotkamy xD
madzia06 pisze:planujemy podobną powtórke z rozrywki 30.10.2009- po premierze This is it. 30sty to jest piatek. :) dołączysz?(-> ten temat w wątku "This is it w krakowie" )
Madziu, może być tylko jedna odpowiedź ;) oczywiście!

<...znowu przebiera nóżkami z niecierpliwością... i idzie do rzeczonego tematu>

- MadziaLenka
-
Znalazłam nowy filmik z próby (jeszcze chyba go tu nikt nie podawał):
http://www.youtube.com/watch?v=je1eZvHphQk
I jestem bardzo szczęśliwa, bo mnie widać na nim
http://www.youtube.com/watch?v=je1eZvHphQk
I jestem bardzo szczęśliwa, bo mnie widać na nim

- MadziaLenka
to jak bedziesz wiedziec cos wiecej to pisz od razu:D ja sie pisze na to!!!:Dredka pisze:Słuchajcie, znalazłam info, że w Krakowie będzie organizowane Thrill The World! Więc będziemy mogli zatańczyć thrillera już 25 października! Na razie czekam na dokładniejsze informacje.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!