Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ej nie uwierzycie hahah siedze w pracy i przyjechał taki jeden chłopak odebrać garnitur - ja siedze i widzę że sie na mnie gapi...wiec ja nie niego on na mnie nie wiem o co common i on nagle podchodzi do mnie i taki zmieszany mówi: "Przepraszam mam takie pytanie - czy to przypadkiem nie Pani ?"I pokazuje mi w telefonie filmik z Rynku jak skaczemy hahaahha :) w sumie miło mi sie zrobiło chciałam go nawet poprosić czy by mi nie wysłał na maila ale potem jacyś ludzie się zeszli no i już facet mi pomachał i poszedł :) Rajuuuuuuuuu :) Zatkało mnie nie bedę ukrywac :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni sławna się robisz;) W ogóle, to szok że ludzie mają filmiki z naszego Flash Moba w telefonach....
Znowu mam taką radochę jak w niedzielę : ) A co dopiero ty!

P.S. A ma ktoś filmik z naszych wygibasów z Rynku, ale wiecie tych na samym końcu, końcu ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

oczywiscie, że ja mam:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni pisze:ej nie uwierzycie hahah siedze w pracy i przyjechał taki jeden chłopak odebrać garnitur - ja siedze i widzę że sie na mnie gapi...wiec ja nie niego on na mnie nie wiem o co common i on nagle podchodzi do mnie i taki zmieszany mówi: "Przepraszam mam takie pytanie - czy to przypadkiem nie Pani ?"I pokazuje mi w telefonie filmik z Rynku jak skaczemy hahaahha :) w sumie miło mi sie zrobiło chciałam go nawet poprosić czy by mi nie wysłał na maila ale potem jacyś ludzie się zeszli no i już facet mi pomachał i poszedł :) Rajuuuuuuuuu :) Zatkało mnie nie bedę ukrywac :)
hehe dobre:):) gratuluję:)

madzialenka wrzuc proszę na YT filmik z tych wygibasów -after po FM

mary_jane- dlatego tyle,poniewaz np.trzy filmiki (w bdb jakosci notabene) dostalam od jakiejs dziewczyny ,ktora tancczyla na FM:) spakowala na chyba sendspace i mi podała linki,wiec rozpakowalam. -ale tych filmikow nie ma YT. linki do nich podała na stronie głownej naszego krk FlashMoba na naszej -klasie:) podaj mi na pm swojego maila to Ci wszystko wysle w jednym mailu:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

m_ary_jane pisze:http://www.sendspace.com/file/ic0dpq

Pod Wawelem tym razem z muzyką ;)
Mary Jane a moglabys to przekonwertować na jakiś format żebym mogła otworzyć w Windows media player ? byłabym wdzięczna :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni- do konwerterowania jest super program "any video konwerter" - b.łatwy w obsludze,szybko działa:) konwerteruje chyba z kazdego formatu na avi,wma,mpg itd:) - to tak na przyszłosc:P stale jakies filmiki z MJ na nim konwerteruje to wiem:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:Mary Jane a moglabys to przekonwertować na jakiś format żebym mogła otworzyć w Windows media player ? byłabym wdzięczna :)
Ja bym ci to chętnie przekonwertowała, tylko musisz mi podać na jaki format. (Nie mam Windowsa, a tym samym programów które pod nim działają, ale jak mi podasz format to oczywiście zmienie format na taki żebyś i ty mogła obejrzeć).

: )

http://www.sendspace.com/file/0x1mc6

Z racji tego, że sporo osób mnie o to prosiło, to tutaj macie link do ściągnięcia tego mojego filmiku ze zdjęciami. Zasysajcie!
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

hahaha nie uwierzycie :) przypdkowo spotkałam mojego kolege dzisiaj i mówi do mnie tak:"wiesz widziałem Cie na youtubie na filmiku z Flashmoba..super Wam to wyszło" oczywiscie dopytywał się o szczegóły i strasznie mu sie podobał nasz występ :happy: pytał czy planujemy jeszcze coś takiego ;D słysząc te wszystkie pochwały od różnych ludzi może warto to kiedyś powtórzyć?? :dance: normalnie po tym co powiedział to jestem taka zakręcona że ho ho!! :banan:
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

m_ary_jane pisze:
To teraz mały off-topic Mam takie pytanie. Odnośnie utrzymywania dalszych znajomości...może ktoś wybiera się na koncert "MICHAEL JACKSON GOSPEL TRIBUTE : Harlem Gospel Choir " w Chorzowie?

-> posty połączone.
proszę nie pisać post pod postem, tylko używać opcji "zmień" w poście, do którego chce się coś dopisać. dziękuję. zu
Ja się wybieram właśnie na ten koncert :)
Mam bilet ten za 120 zł, bo te za 150 były już wyprzedane.
Sektor:Parter
Rząd:1
Miejsce:15
Może się spotkamy xD
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

Jess.. pare dni mnie nie ma i taki spam xD CHCE PINEZKE NA NK !! XD POZADAM JEJ XD
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

madzia06 pisze:planujemy podobną powtórke z rozrywki 30.10.2009- po premierze This is it. 30sty to jest piatek. :) dołączysz? :mj: (-> ten temat w wątku "This is it w krakowie" )

Madziu, może być tylko jedna odpowiedź ;) oczywiście! :dance:
<...znowu przebiera nóżkami z niecierpliwością... i idzie do rzeczonego tematu> :banan:
Awatar użytkownika
MadziaLenka

czemu ja jeszcze nci nie wiem o planowanej powtórce z rozrywki!!! nie było mnie 1 dzien i już tyle sie dzieje:d dajcie dokąłdnie znac co i jak bo ja oczywiscie jak zawsze jestem jak najbardziej chetna:P
HE'S not coming back
redka

Post autor: redka »

Słuchajcie, znalazłam info, że w Krakowie będzie organizowane Thrill The World! Więc będziemy mogli zatańczyć thrillera już 25 października! Na razie czekam na dokładniejsze informacje.
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Znalazłam nowy filmik z próby (jeszcze chyba go tu nikt nie podawał):

http://www.youtube.com/watch?v=je1eZvHphQk

I jestem bardzo szczęśliwa, bo mnie widać na nim nenene
Awatar użytkownika
MadziaLenka

redka pisze:Słuchajcie, znalazłam info, że w Krakowie będzie organizowane Thrill The World! Więc będziemy mogli zatańczyć thrillera już 25 października! Na razie czekam na dokładniejsze informacje.
to jak bedziesz wiedziec cos wiecej to pisz od razu:D ja sie pisze na to!!!:D
HE'S not coming back
ODPOWIEDZ