Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Get_On_The_Floor

Post by Get_On_The_Floor »

Tymczasem dotarła do mnie przesyłka, a w niej... ;-)

ImageImage
marcinokor

Post by marcinokor »

Gdzie kupiłeś? Ile zapłaciłeś? Jest to może na allegro?
Image
michael mckellar

Post by michael mckellar »

„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
marcinokor

Post by marcinokor »

Chryste 25 zł za płytkę z dwoma utworami, które można znaleźć na long play'u. Zdecydowanie się nie opłaca.
Image
michael mckellar

marcinokor wrote:Chryste 25 zł za płytkę z dwoma utworami, które można znaleźć na long play'u. Zdecydowanie się nie opłaca.
Wiesz singiel nie został wydany w Polsce na nośniku CD, więc ktoś go sprowadził pewnie Z Niemiec, albo kupił na Amazonie, więc dlatego taka cena.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Get_On_The_Floor

Post by Get_On_The_Floor »

marcinokor wrote:Gdzie kupiłeś? Ile zapłaciłeś? Jest to może na allegro?
Z Niemiec ściągnięte, stąd taka cena na Allegro.
TheMajkeL

Post by TheMajkeL »

@marcinokor:
Nie rozumiem po co pytasz. Singiel niedostępny w Polsce, więc sobie go zamów z Niemiec na własną rękę...
Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne

Swoje złotko sprowadziłem sobie sam. :D
Image
Image
marcinokor

Post by marcinokor »

TheMajkeL wrote:Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne
Bo wolę zaoszczędzić pieniądze? Kolekcjonerem nie jestem. Chciałem się dowiedzieć chociażby z czystej ciekawości. Nie rozumiem dlaczego miałbym wydawać 1/3 wartości wersji deluxe na płytkę z dwoma piosenkami, które zresztą mam na płycie.

P.S.
Mam dwa single Michaela. Nie jestem z nich jakoś super zadowolony, ale przynajmniej mają jakieś remiksy coś czegoś nie ma na żadnym innym wydaniu.
Image
fanMJ

Post by fanMJ »

a tak odchodzac od tematu singla, to czy ktos z posiadaczy wersji eco deluxe zauwazyl, ze po wyjeciu ksiazeczki, mozna zauwazyc na kartoniku z tylu slowa "It'S an adventure... itd."?
michael mckellar

Już ktoś tutaj o tym pisał, są to słowa z TII.
dariodavis

Post by dariodavis »

marcinokor wrote:
TheMajkeL wrote:Poza tym zachowałeś się jak typowy polaczek. Za drogo, nie opłaca się. Żałosne
Bo wolę zaoszczędzić pieniądze? Kolekcjonerem nie jestem. Chciałem się dowiedzieć chociażby z czystej ciekawości. Nie rozumiem dlaczego miałbym wydawać 1/3 wartości wersji deluxe na płytkę z dwoma piosenkami, które zresztą mam na płycie.

P.S.
Mam dwa single Michaela. Nie jestem z nich jakoś super zadowolony, ale przynajmniej mają jakieś remiksy coś czegoś nie ma na żadnym innym wydaniu.
Nie jesteś kolekcjonerem - single nie są dla Ciebie... Normalna sprawa...
Xander

Post by Xander »

Image
Image
Xander

Post by Xander »

Image
Image
marcinokor

Post by marcinokor »

Dzisiaj z okazji tego, że minęło nam 5 lat od śmierci Michaela, radiowa Trójka puściła koło godziny 16:00 oryginalną wersję A Place With No Name. Muszę tutaj się trochę pochwalić, że to naładowało mnie tak pozytywną energią, że potem na komersie (dzisiaj miałem zakończenie gimnazjum) odstawiłem taki taniec do Smooth Criminal, że wszyscy tylko stali i się patrzyli. Tak więc, no to tyle :mj: .
Image
michael mckellar

Prawdopodobnie kolejnym singlem będzie Loving You :happy:

https://twitter.com/Popprince/status/483657442593865728
Post Reply