Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- MJ4everify
A ja You Are There lubię:)
Długo się zastanawiałam, na co zagłosować, bo czym dłużej słucham tej płyty tym bardziej dochodzę do wniosku, że wszystkie utwory mi się podobają.
Drogą selekcji wybieram utwór, do którego najbardziej nie mogę się (mimo ciekawej kompozycji) przekonać. Długo, długo była to dla mnie najsłabsza piosenka, jakoś drażni mnie chórek w tle. Z czasem przekonałam się do niego troszeczkę, ale jednak mimo wszystko lubię go najmniej z całej płyty.
Tak więc głos na Cinderella Stay A While.
Długo się zastanawiałam, na co zagłosować, bo czym dłużej słucham tej płyty tym bardziej dochodzę do wniosku, że wszystkie utwory mi się podobają.
Drogą selekcji wybieram utwór, do którego najbardziej nie mogę się (mimo ciekawej kompozycji) przekonać. Długo, długo była to dla mnie najsłabsza piosenka, jakoś drażni mnie chórek w tle. Z czasem przekonałam się do niego troszeczkę, ale jednak mimo wszystko lubię go najmniej z całej płyty.
Tak więc głos na Cinderella Stay A While.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
- Mary_Jackson
- niespodzianka
- Tiger Lilly
EDIT:
Najsłabszym ogniwem płyty "Forever Michael" wybraliśmy utwór You Are There ilością 8 głosów.
Na "Dapper-Dan" padło 7 głosów,
na "Dear Michael" - 3
"I'll Come To You" - 2
"Take Me Back" - 1
"Cinderella Stay A While" - 1
Głosowały 24 osoby, 2 głosów nie wzięłam pod uwagę gdyż zostały oddane po godz. 20-tej.
Runda 2
We're Almost There
Take Me Back
One Day In Your Life
Cinderella Stay A While
We've Got Forever
Just A Little Bit Of You
Dapper-Dan
Dear Michael
I'll Come Home To You
Mój głos na I'll Come Home To You. Jakoś mi pieśnią biesiadną zalatuje. Ma podobny, że tak powiem, groove
Najsłabszym ogniwem płyty "Forever Michael" wybraliśmy utwór You Are There ilością 8 głosów.
Na "Dapper-Dan" padło 7 głosów,
na "Dear Michael" - 3
"I'll Come To You" - 2
"Take Me Back" - 1
"Cinderella Stay A While" - 1
Głosowały 24 osoby, 2 głosów nie wzięłam pod uwagę gdyż zostały oddane po godz. 20-tej.
Runda 2
We're Almost There
Take Me Back
One Day In Your Life
Cinderella Stay A While
We've Got Forever
Just A Little Bit Of You
Dapper-Dan
Dear Michael
I'll Come Home To You
Mój głos na I'll Come Home To You. Jakoś mi pieśnią biesiadną zalatuje. Ma podobny, że tak powiem, groove
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam Dzięki tancerztancerz pisze:Tiger Lilly a może by tak napisać ile głosów na każdy poszczególny utwór było podczas głosowania i ile glosowało na najsłabsze ogniwo w tej rundzie ;)
Ostatnio zmieniony pn, 14 wrz 2009, 0:19 przez Tiger Lilly, łącznie zmieniany 2 razy.
Dear Michael Papapa cukierkowy Michaelu
P.S. Tiger Lilly a może by tak napisać ile głosów na każdy poszczególny utwór było podczas głosowania i ile glosowało na najsłabsze ogniwo w tej rundzie ;)
P.S. Tiger Lilly a może by tak napisać ile głosów na każdy poszczególny utwór było podczas głosowania i ile glosowało na najsłabsze ogniwo w tej rundzie ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E