Cieszę, że miałam okazję poznać Prison Break’a 2 ;)prison break pisze:Spotkanie bylo udane no i mieliscie okazje poznac mojego brata :)
Hmm… to jest myśl!prison break pisze:Erna <-- z tych naszych "Mini zlotow" to mogłaby juz ksiazka powstac :)
A może by tak
"Burzliwe dzieje śląskich fanów Króla Muzyki Pop"; autor Erna Shorter & S-ka

Dzięki KWASNA! Po prostu wielki cmok dla Ciebie!KWASNA pisze:Erhnuś te sprawozdanka ...normalnie klasa! :*

prison break pisze:Mam nadzieje ze wszyscy szybko znow sie zobaczymy ... aha i jest nas juz tylu ze smialo mozemy w kosza pograc
KWASNA pisze:taaaakkk w kosza! w kosza!
-Wreszcie jakiś pożytek z mojego wzrostu!
Bartuu pisze:O wlasnie ;d koszykowka,tez moglbym sie przylaczyc ale na dworze nie pogramy ;] na takim mrozie brrrr;)
prison break pisze:a tam, jeszcze nie jest tak bardzo zimno aby zagrac w streetball :)
Kwaśna bedziesz jako Center :) Ja moge byc rozgrywajacy, Bartuu ty bedziesz snajper:) No to pierwszy sklad mamy :)
Co do innych team(ów) to musimy to przemedytowac
Qrcze, ja odpadam, jestem kiepska w te klocki. Ja mogę patrzeć jak gracie hehemajkelzawszespoko pisze:łeeeee a nie możnaby pograć w fuzbal?
Ja widziałam listę wyników… Schmittko miał najwięcej… hihiBasilla pisze:ej ej ej Schmittko to Buszmen wygral:P

Bartuu – ja jestem obecnie na „emeryturze”, ale swego czasu miałam band o nazwie "Trio z Marsa";, było to coś w stylu Spice Girls. Wraz z qzynką i siostrą założyłyśmy ten, jakże wspaniały zespół i śpiewałyśmy do sztyli od miotełBartuu pisze:
;] ja tam moge grac z kazdym :) czy ma ktos tutaj swoj "band" ^^... spiewa tanczy albo cuuuuuuuus :) Pozdro... =*

Pzdr