Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Witam, czy w ogóle w Polsce film This Is It będzie w jakości cyfrowej (HD) ? Dzwoniłem do Warszawy ale Pani powiedziała że tylko w jakości analogowej :(
Jeszcze jedno pytanie, czy są kina które wyświetlają filmy w jakości HD ? Oczywiście proszę nie mylić z 3D, bo to obraz trójwymiarowy.
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam.
Jeszcze jedno pytanie, czy są kina które wyświetlają filmy w jakości HD ? Oczywiście proszę nie mylić z 3D, bo to obraz trójwymiarowy.
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
O ile wiem to chyba w Łodzi w Imaxie jest taka możliwość ale nie jestem pewien.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Dziękuje za odpowiedź, dzwoniłem również do Warszawy ale niestety będzie to wyświetlane w jakości analogowej. Czytałem opis kina i co się dowiedziałem że jest większy obraz, większa ilość klatek, czystszy obraz itp. Czyli jakość obrazu będzie lepsza niż w kinoplex'sie ?
Michael Jackson - KING OF POP
od jakiegoś czasu szukałam dvd Bad in Japan,oprócz Bad in Japan wyswietlaly mi się nazwy typu Bad in yokohama,Bad in Tokio?,one night in japan,one night in yokohama itp.Czy to wszystko nazwy jednego wydarzenia?Czy jest kilka oficjalnych dvd z Japonii z róznych koncertów? i czy na któryms jest (chocby w dodatkach)Smooth Criminal?przepraszam za małe litery ale shift mi szwankuje
- Damianos60
Niestety niema ,Smooth Criminal znalazł się na set liście dopiero od drugie odnogi trasy Bad. Niestety nawet w sieci niema pełnego w dobrej jakości zapisku SC z tej trasy,są tylko dwa lub 3 profesjonalne urywki.vivi pisze:Czy jest kilka oficjalnych dvd z Japonii z róznych koncertów? i czy na któryms jest (chocby w dodatkach)Smooth Criminal?
Tutaj możesz sobie zobaczyć zmontowane przez fana Smooth Criminal z trasy Bad:
http://www.youtube.com/watch?v=mQ0q69065LE
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Damianos60
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2651Damianos60 pisze:Michael Jackson - We Be Ballin.Co to za piosenka?
tu cicha coś o niej wspomina
Wykonwacy: Ice Cube, Shaquille O'Neal, Michael Jackson
Gatunek: Rap
poza tym:
Data: 25.03.08 Fałszywa płyta Michaela - Let's Put This On Blast
"Członek o imieniu Drsh83 poinformował MJJCommunity o czymś, co znalazł niepokojącego w swoim kraju Malezji. Tą niepokojącą rzeczą jest fałszywa płyta Michaela Jacksona, o której mówi się, że jest jego nowym album Pt. "7even". Drsh83 oświadczył, że ten album był zaraz za "Thriller 25" w lokalnym sklepie. Drsh83 kontynuował, że w Malezji jest dużo pirackich płyt CD i DVD, które ludzie sprzedają, a które nie są sprzedawane jak zwykłe płyty CD w jakimkolwiek innym państwie w tym samym czasie.
Płyta jak Drsh83 tłumaczy była czarno-biała z sylwetką Michaela Jacksona, pt."7even" tytuł, był wytłuszczony. Lista piosenek jak Drsh83 powiedział, jest taka:
1.Gangsta(no friend of mine) 2.Mamacita 3.What More Can I Give 4.Xscape 5.ToDo Para Ti 6. One More Chance 7. We Be Ballin 8. Come Ride With Me feat. Rodney Jerkins 9. We've Had Enough and Bonus Track: Beautiful Girl .
Klienci będą poinformowani, o tym, co kupują, albo na zaufanej stronie internetowej, albo w sklepie. Może wyglądać autentycznie, ale, jeśli Michael Jackson albo wiarygodne źródła nie oświadczą tego, czy nie dadzą do prasy informacji o wydaniu, wtenczas jest to najprawdopodobniej oszustwo."
źródło:
http://www.geniusmichaeljackson.com/Arc ... 12.08.html
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Ta wersja to special edition z 2001 roku. Po remasterze itd.Mroczuś pisze:Są jakieś dodatki niby ale czy ktoś wie, coś więcej ?
Zestaw znajdziesz na niej taki oto:
01. "Bad" - 4:06
02. "The Way You Make Me Feel" - 4:58
03. "Speed Demon" - 4:01
04. "Liberian Girl" - 3:53
05. "Just Good Friends" - 4:05
06. "Another Part of Me" - 3:53
07. "Man in the Mirror" - 5:18
08. "I Just Can't Stop Loving You" - 4:13
09. "Dirty Diana" - 4:40
10. "Smooth Criminal" - 4:16
11. "Leave Me Alone" - 4:37
12. Interview with Quincy Jones #1 - 4:03
13. "Streetwalker" (Jackson) - 5:49
14. Interview with Quincy Jones #2 - 2:53
15. "Todo Mi Amor Eres Tu (I Just Can't Stop Loving You)" (Jackson/Blades) - 4:05
16. Interview with Quincy Jones #3 - 2:30
17. "Intro to 'Fly Away'" - 0:08
18. "Fly Away" (Jackson) - 3:26
- breakofdawn
Czytam Visual documentary A. Granta i trafiam na taką oto informację:
styczeń 1981, Quincy Jones wydaje płytę The Dude, na której Michael występuje gościnnie, "jakkolwiek nieznany jest wkład MJ w nagranie płyty, zarówno Turn on the action jak i Somethin's special brzmią jak on". Dla mnie zupełnie nie brzmią jak Michael, no może w Turn on the action doszukałabym się Michaelowego głosu, ale w tej drugiej piosence nie. Pytam więc ekspertów na forum: ma ktoś jakieś bliższe info na ten temat? Będę wdzięczna.
styczeń 1981, Quincy Jones wydaje płytę The Dude, na której Michael występuje gościnnie, "jakkolwiek nieznany jest wkład MJ w nagranie płyty, zarówno Turn on the action jak i Somethin's special brzmią jak on". Dla mnie zupełnie nie brzmią jak Michael, no może w Turn on the action doszukałabym się Michaelowego głosu, ale w tej drugiej piosence nie. Pytam więc ekspertów na forum: ma ktoś jakieś bliższe info na ten temat? Będę wdzięczna.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl