Spotkania fanów w Szczecinie
To mi się podoba..."jeden za wszystkich, wszyscy za jednego".
Dobrze czyli zarezerwuję bilety jak tylko będzie to możliwe na stronie Multikina na godzinę 20:00 3-go grudnia! Oto lista pewniaków:
Izu
Kama – 3 bilety
dj Maro
invincible2803
Gambara
Roxi
Aga
Edyta
Ja
Osoby, które nie potwierdziły na forum proszę o info:
Hania
Wera
Eta
Ania
Zarezerwuję 15 biletów. Lepiej żeby było za dużo niż ma komuś zabraknąć miejsca.
Proszę, jeżeli ktoś się zdecyduje iść, PW to się szybciutko dorezerwuje.
Pozdrawiam ciepło i dziękuję za recencję z Can Can'a - hmmm nie jestem zaskoczona
Dobrze czyli zarezerwuję bilety jak tylko będzie to możliwe na stronie Multikina na godzinę 20:00 3-go grudnia! Oto lista pewniaków:
Izu
Kama – 3 bilety
dj Maro
invincible2803
Gambara
Roxi
Aga
Edyta
Ja
Osoby, które nie potwierdziły na forum proszę o info:
Hania
Wera
Eta
Ania
Zarezerwuję 15 biletów. Lepiej żeby było za dużo niż ma komuś zabraknąć miejsca.
Proszę, jeżeli ktoś się zdecyduje iść, PW to się szybciutko dorezerwuje.
Pozdrawiam ciepło i dziękuję za recencję z Can Can'a - hmmm nie jestem zaskoczona

The world got even darker it was possible [*]
- _*Aga*_222
Multikina na godzinę 20:00 3-go grudnia! Oto lista pewniaków:
Izu
Kama – 3 bilety + 1 bilet ulgowy
dj Maro
invincible2803
Gambara - studencki
Roxi
Aga - studencki
Edyta
Ewelina
kopiujcie listę i się dopisujcie nie będzie trzeba jej ciągle pilnować i uzupełniać
Izu
Kama – 3 bilety + 1 bilet ulgowy
dj Maro
invincible2803
Gambara - studencki
Roxi
Aga - studencki
Edyta
Ewelina
kopiujcie listę i się dopisujcie nie będzie trzeba jej ciągle pilnować i uzupełniać

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
- invincible2803
Już wszystko wiem jeżeli chodzi o rezerwację. Aniu dopisuję Cię do listy i bardzo się cieszę, że będziesz z Nami.
Nie wiem tylko co z Hani, Werką i Etą ale mamy jeszcze trochę czasu bo na stronie Multikina nie ma jeszcze możliwości rezerwacji biletów na 3-go grudnia.
Aha i jeszcze jedna, dosyć ważna wiadomość. Zmieniły się godziny seansów. Nie ma już TII na 20:00. Wczoraj ostatni seans był na 19:15, dziś jest na 18:00. Będę monitorować te zmiany. W Heliosie natomiast w tygodniu już w ogóle nie grają…
Możemy się umówić tak, że zarezerwuję bilety na najpóźniejszy (ok. 20:00) seans jaki będzie wyświetlany bez względu na to, w jakim kinie będzie grany.
W tej chwili jest 15 pewniaków (5 ulgowych) i 3 „niewiadomki”.
Nie wiem tylko co z Hani, Werką i Etą ale mamy jeszcze trochę czasu bo na stronie Multikina nie ma jeszcze możliwości rezerwacji biletów na 3-go grudnia.
Aha i jeszcze jedna, dosyć ważna wiadomość. Zmieniły się godziny seansów. Nie ma już TII na 20:00. Wczoraj ostatni seans był na 19:15, dziś jest na 18:00. Będę monitorować te zmiany. W Heliosie natomiast w tygodniu już w ogóle nie grają…
Możemy się umówić tak, że zarezerwuję bilety na najpóźniejszy (ok. 20:00) seans jaki będzie wyświetlany bez względu na to, w jakim kinie będzie grany.
W tej chwili jest 15 pewniaków (5 ulgowych) i 3 „niewiadomki”.

Ostatnio zmieniony wt, 24 lis 2009, 14:50 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak właśnie myślałamROXIMJ pisze:Mój też ulgowy:)

I jeszcze informacja z ostatniej chwili….
SPOTKANIE
…jutro 25.11 (dla niektórych bardzo ciężka data…5 miesięcy) o godzinie 19:30 spotykamy się pod „naszym drzewem”.
Jak ktoś chce do Nas dołączyć a nie wie gdzie jest owe drzewo proszę o PW.