Premiera płyty "Xscape" 13 V 2014r. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- pbozemski1
- lost children
Flashmob LOVE NEVER FELT SO GOOD w Chile 31.08.2014r.
https://www.youtube.com/watch?v=CGTGhhWo6qI#t=160
A tu MIX SHE WAS LOVIN ME (CHICAGO), Mix Produced by Taryll Jackson
http://www.youtube.com/watch?v=Gt799f0m ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=CGTGhhWo6qI#t=160
A tu MIX SHE WAS LOVIN ME (CHICAGO), Mix Produced by Taryll Jackson
- michael mckellar
Na fanpage albumu Xscape na facebooku pojawiło się pytanie:
What should serve as the 3rd single from Michael Jackson's chart topping album Xscape?
(Please comment below)
Chicago
Loving You
Slave To The Rhythm
Do You Know Where Your Children Are
Blue Gangsta
Xscape
Myślicie, że możemy spodziewać się niedługo kolejnego singla?
What should serve as the 3rd single from Michael Jackson's chart topping album Xscape?
(Please comment below)
Chicago
Loving You
Slave To The Rhythm
Do You Know Where Your Children Are
Blue Gangsta
Xscape
Myślicie, że możemy spodziewać się niedługo kolejnego singla?
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
W mojej opinii jak dla mnie koszmar ten clip, jakie te kobiety wyuzdane, Boże drogi... i po co to? cel? chore...
Jedyny ,,link remix,, który jestem wstanie ewentualnie zaakceptować to ten od lost children
czyli
lost children pisze: MIX SHE WAS LOVIN ME (CHICAGO), Mix Produced by Taryll Jackson
A to co zrobiono w kształcie remixu (przeróbki dźwięku) na singlu ,, A place with no name,, z utworem Slave to the rythm , to to jest dopiero ,,sieczka,, i profanacja zarazem Jakże ciężko mi zaakceptować tę chol****ną furę bezwiednych i hałaśliwych form dżwięków dających efekt ,,zremixsowanej papki ,, a cechujących się brakiem mych pozytywnych słuchowych doznań . Lecz cieszę się niezmiernie z jednej rzeczy , że na płycie Xscape DELUX m są oryginały utworów tak, jak skomponował to i stworzył sam geniusz - Michael Jackson... to jedyny wielki pozytyw płyty Xscape delux.
- michael mckellar
Od premiery drugiego pośmiertnego "albumu" Michaela Jacksona mija pięć miesięcy. Myślicie, że to koniec promocji wydawnictwa. Poza konkursem związanym z APWNN nie dzieje się nic. Chyba najwyższy czas na kolejny singiel?
Ogólnie uważam całe wydawnictwo za udane i sprzedaż ponad 1,4 mln egzemplarzy to nie jest najgorszy wynik jak na pośmertne wydawnictwo. Jednak uważam, że promocja od paru miesięcy kuleje niestety,
Ogólnie uważam całe wydawnictwo za udane i sprzedaż ponad 1,4 mln egzemplarzy to nie jest najgorszy wynik jak na pośmertne wydawnictwo. Jednak uważam, że promocja od paru miesięcy kuleje niestety,
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- cocainegirl
cocainegirl@
Oczywiście ze nie jest już tak pożądany jak wtedy kiedy żył co nie zmienia faktu że 67 milionów wyswietleń Love Never Felt so good i prawie 30 mln wysweitlen na youtubie robi piorunujące wrażenie jak na "pośmiertne" utwory. Do tego ogrom sprzedanych płyt, kilka tygodni na listach iTunesa czy Deezera/Spotify. Wg mnie tym razem wyszło naprawdę dobrze .. Szkoda tylko ze kompletnie zrąbali promocję A place with no name.... Dla porównania Prince po wydaniu nowego albumu (dwóch albumów) radzi sobie słaaaaabiutko
Oczywiście ze nie jest już tak pożądany jak wtedy kiedy żył co nie zmienia faktu że 67 milionów wyswietleń Love Never Felt so good i prawie 30 mln wysweitlen na youtubie robi piorunujące wrażenie jak na "pośmiertne" utwory. Do tego ogrom sprzedanych płyt, kilka tygodni na listach iTunesa czy Deezera/Spotify. Wg mnie tym razem wyszło naprawdę dobrze .. Szkoda tylko ze kompletnie zrąbali promocję A place with no name.... Dla porównania Prince po wydaniu nowego albumu (dwóch albumów) radzi sobie słaaaaabiutko
- cocainegirl
Coś mam wrażenie, że zrąbali promocję, bo myśleli, że nic z tego nie wyjdzie i nie chcieli niepotrzebnie tracić pieniędzy, natomiast teraz jest już za późno, lub, uznali, że to dobry mały sukces i nie trzeba się więcej męczyć. To tylko ludzie, nie ma co wymagać od nich zaangażowania.scorpsfan pisze:Oczywiście ze nie jest już tak pożądany jak wtedy kiedy żył co nie zmienia faktu że 67 milionów wyswietleń Love Never Felt so good i prawie 30 mln wysweitlen na youtubie robi piorunujące wrażenie jak na "pośmiertne" utwory. Do tego ogrom sprzedanych płyt, kilka tygodni na listach iTunesa czy Deezera/Spotify. Wg mnie tym razem wyszło naprawdę dobrze .. Szkoda tylko ze kompletnie zrąbali promocję
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- michael mckellar
Gdyby tak mysleli to by wogóle za to się nie brali.cocainegirl pisze:Coś mam wrażenie, że zrąbali promocję, bo myśleli, że nic z tego nie wyjdzie i nie chcieli niepotrzebnie tracić pieniędzy
Poza tym cieszmy sie Michael i Xscape jest nominowane w 3 kategoriach STMA
https://www.youtube.com/watch?v=M31vFx_4BYM#t=89
- marcinokor
Nie wiem czemu, ale jakoś nie cieszy mnie ta nominacja. Michael powinien być nominowany do Grammy i tego typu nagród, a nie jakichś programików, zresztą oglądanych tylko przez amerykanów.
EDIT:
Czy ktoś z was wie, gdzie mogę znaleźć farbę czy coś w tym stylu o kolorze okładki Xscape Deluxe? Bo, że tak to ujmę ta tekturowa wkładka nosi już ślady używalności i chciałbym ją trochę podreperować. Tak wiem nie mam innych problemów i powinien mocno zastanowić się nad swoim życiem.
EDIT:
Czy ktoś z was wie, gdzie mogę znaleźć farbę czy coś w tym stylu o kolorze okładki Xscape Deluxe? Bo, że tak to ujmę ta tekturowa wkładka nosi już ślady używalności i chciałbym ją trochę podreperować. Tak wiem nie mam innych problemów i powinien mocno zastanowić się nad swoim życiem.
- michael mckellar
Soul Train Awards to ne jest tam jakis programik, Michael od samego poczatku swojej kariery jest zwiazany z tymi nagrodami.
- cocainegirl
No powinieneś, ale bardziej powinieneś zastanowić się nad tym, co tutaj napisałeś, bo to oznacza, że ja też powinnam zastanowić się nad swoim. A nie mógłbyś po prostu zwykłych plakatówek czy cokolwiek wymieszać ze sobą by uzyskać dany kolor? Takiej farby się naszukasz, a pod ręką masz łatwiejszy sposób.marcinokor pisze:Tak wiem nie mam innych problemów i powinien mocno zastanowić się nad swoim życiem.
michael mckellar, mam wrażenie, że marcinokorowi chodziło o to, że trochę dziecinnie traktują Michael'a, który był takim artystą, a ma rację, oglądają to tylko amerykańce, więc chyba jednak jest to programik.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
- Sephiroth820
- Site Admin
Soul Train Awards to bardzo prestiżowa nagroda dla czaroskórych artystów sceny muzyki R&B i Soul.
W 1993 Michael wystąpił na rozdaniu nagród Soul Train Music Awards:
http://www.youtube.com/watch?v=H8guqkWuX1U
oprócz tego otrzymał 3 statuetki.
Także nie nazwałbym tego "programikiem" .
W 1993 Michael wystąpił na rozdaniu nagród Soul Train Music Awards:
http://www.youtube.com/watch?v=H8guqkWuX1U
oprócz tego otrzymał 3 statuetki.
Także nie nazwałbym tego "programikiem" .