Koncerty

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Oczywiście!

Za <3 Rammstein <3 wszędzie :happy:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Wybiera się ktoś na koncert Alicji Cooper w Słupsku 1 sierpnia!? :happy:
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Paul McCartney na Narodowym. Wielu żyje tym koncertem wciąż, jak patrzę na wpisy na FB. Pewnie dlatego też, że jednak o Paulu mówi się źle. Miałem małe oczekiwania. W kontekście Johna, nawet George'a, McCartney jest zwykle tym, o którym mówi się z pobłażaniem. Że solowe nagrania często bywają naiwne, że był tym grzecznym, że nie ma tej legendy i charyzmy co Lennon. Jakże to wszystko niesprawiedliwe. Koncert był chyba najlepszym koncertem stadionowym, na jakim byłem w swoim życiu. Paul McCartney był po prostu takim, jakim go znamy. Właśnie tym grzecznym Beatlesem z naiwną oprawą, gestami chłopca, ale jak to się sprawdza w zderzeniu z muzyką. Ewidentnie widać, że nie byłoby Lennona bez McCartneya, nie byłoby Beatlesów bez Paula. Przyjechał tu w swoim i ich imieniu. Jako członek zespołu i autonomiczny muzyk. Było w tym coś majestatycznego, wyjątkowego, a zarazem swobodnego, rock'n'rollowego. Pozostał wiecznym chłopcem, równocześnie mając rękę do bycia rockową megagwiazdą. Unikalne połączenie. Świetna zabawa. Co chwilę ktoś wrzeszczał, jak słyszał swoje nagranie. Uśmiechałem się, w końcu sam zawrzeszczałem, przy Eleanor Rigby. Liczę jeszcze na kolejną okazję. Tym razem nie poskąpię na droższy bilet i już nie trybuny, a płyta.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
ODPOWIEDZ