Mimo tego ,co wyprawia rząd i tak dalej jestem dumna z tego ,że jestem polką. Jak można tak mówić? Tyle polaków walczyło o Polske i tylu umarło ,a ty tak mówisz? Eh ,szkoda słów.. Tylko dlatego ,bo Cypr jest lepszy w piłce nożnej? Żałosne.Man in the mirror pisze:MacJack50 napisał:
Man miałeś rację, jesteśmy piłkarskim dnem, mistrz cypru klepie nas niemiłosiernie. Szkoda słów. Powiem tylko to, w takich sytuacjach, wstyd mi, że jestem Polakiem, żałuje, że nie urodziłem się na cyprze.Piłkarskie dno, jesteśmy zaściankiem Europy. I to nie tylko piłkarsko.
Wstyd.....
Obiecałem sobie, że nie obejrzę już żadnej polskiej drużyny na boisku. Jesteśmy w tej chwili chłopcami do bicia, na równi z San Marino, Liechteinsteinem, Mołdawią, Andorą. Brawo Apoel.
Pogaduchy o piłce nożnej :)
- cocainegirl
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- Damianos60
cocainegirl czy ty na pewno masz 13 lat?
Mówisz mądrzej niż koleś który ma 21.
Boli cię to że nie umiemy grać w nogę?
Zobacz sam:
Justyna Kowalczyk
Drużyna siatkarzy
Drużyna gry w ręczną
i inne sporty w których dajemy radę.
A ty się czepiasz o piłkę nożną?
Jak ci się kolego tutaj nie podoba to droga wolna, wyprowadź się na cypr i bądź dumny z tego.
Tyle, że wątpię że twoja rodzina/znajomi/przyjaciele to poprą.
Właśnie za takich ludzi mi najbardziej wstyd.

Mówisz mądrzej niż koleś który ma 21.
Boli cię to że nie umiemy grać w nogę?
Zobacz sam:
Justyna Kowalczyk
Drużyna siatkarzy
Drużyna gry w ręczną
i inne sporty w których dajemy radę.
A ty się czepiasz o piłkę nożną?
Jak ci się kolego tutaj nie podoba to droga wolna, wyprowadź się na cypr i bądź dumny z tego.
Tyle, że wątpię że twoja rodzina/znajomi/przyjaciele to poprą.
Właśnie za takich ludzi mi najbardziej wstyd.

Pod warunkiem ,że Grecja nie wygra z Czechami i Grecja nie wygra z Rosją. Krótko mówiąc zakładając scenariusz ,że Rosjanie wygrają ze wszystkimi to Grecy nie mogą wygrać z Czechami. Jeżeli wygrają z Czechami a przegrają z Rosją i my także przegramy z Rosją i wygramy z Czechami to będzie się liczył bilans bramek. W każdym razie dobrze byłoby przynajmniej zremisować z Rosją.NicuniaMJ pisze:Jeśli nam się uda wygrać z czechami, wyjdziemy z grupy jako drudzy.

- Damianos60
Trzeba wierzyć.Mam nadzieje że dziś nasi widzieli jak się walczy.Ukraina dziś pokazała co to znaczy gryźć trawę.Mimo że jestem fanem Juve to szacunek dla Shevchenki,utarł nosa gwiazdorowi Ibrze.Takich piłkarzy jak Shevchenko czy Del Piero jest coraz mniej szkoda że kończą kariery swoje.Kończy się pewna epoka.
No i teraz mamy sytuacje prostą jak drut. Wygrywamy z Czechami - wychodzimy z grupy, nie wygrywamy - nie wychodzimy. Pozostaje tylko kibicować.NicuniaMJ pisze:Detox Remis! :D
Co prawda jakbyśmy przegrali dzisiejszy mecz byśmy byli prawie w takiej sytuacji jak teraz. Wszystko przez mecz Czechów z Grekami. Ale nie jest źle. Mecz z Czechami roztrzygnie wszystko. Stawiam na 2:1 dla Polski

- Moonwalker27
- Damianos60
Smuda to słaby trener,nadaje się tylko do klubu.Mówiłem to przed jego nominacją.Teraz wszyscy ludzie się burzą ,a kto go wybrał?Ludzie go wybrali.
Nasza kadra piłkarsko nie była gorsza.Moim zdaniem przegrana wynika z małego doświadczenia na arenie międzynarodowej i złej taktyki.Mamy młodą kadrę,może na następnym turnieju pójdzie nam lepiej.Teraz najbardziej śmieszą mnie pozerzy i kibice sukcesu,którzy z okazji mistrzostw chcieli pokazać swój patriotyzm i przyozdobili swoje samochody flagami itp. a teraz wielce zaskoczeni i obrażają naszych piłkarzy.
PS.Wierni po porażce,dumni po zwycięstwie.
Nasza kadra piłkarsko nie była gorsza.Moim zdaniem przegrana wynika z małego doświadczenia na arenie międzynarodowej i złej taktyki.Mamy młodą kadrę,może na następnym turnieju pójdzie nam lepiej.Teraz najbardziej śmieszą mnie pozerzy i kibice sukcesu,którzy z okazji mistrzostw chcieli pokazać swój patriotyzm i przyozdobili swoje samochody flagami itp. a teraz wielce zaskoczeni i obrażają naszych piłkarzy.
PS.Wierni po porażce,dumni po zwycięstwie.