Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
Jeśli chodzi o plaster na nosie to myślę, że vitilligo mogło niszczyć skórę Michaela tzn. po prostu się łuszczyła, a on to chciał zasłonić. Z resztą na zdjęciu to trochę widać.
A teraz moję pytanie.
Czy Marlon i Randy nagrywali jakieś własne płyty? Jeśli tak to bardzo bym prosił o zdjęcia tych albumów.
A teraz moję pytanie.
Czy Marlon i Randy nagrywali jakieś własne płyty? Jeśli tak to bardzo bym prosił o zdjęcia tych albumów.
-
Kiedy pocałowała go nieoczekiwanie na scenie, co wykraczało poza scenariusz występu na trasie Bad.
Nie spotykali się. Była po prostu jedną z ekipy tancerzy. Choć Tatiana pewnie lubi myśleć inaczej.
Nie spotykali się. Była po prostu jedną z ekipy tancerzy. Choć Tatiana pewnie lubi myśleć inaczej.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
-
Nie chodziło mi o spotykanie się -w sensie chodzenia ze sobą- tylko przyjaźń. To tak wok 1989 roku?
I jeszcze jedno. Czemu czarny charakter w filmie Moonwalker nazywa się prawie tak samo jak meneger MJ'a?
Czy Dileo możemy uważać (w realnym, 30stoparo letnim życiu Michael'a) za dobrą czy za złą postać?
I jeszcze jedno. Czemu czarny charakter w filmie Moonwalker nazywa się prawie tak samo jak meneger MJ'a?
Czy Dileo możemy uważać (w realnym, 30stoparo letnim życiu Michael'a) za dobrą czy za złą postać?
- marcinokor
-
marcinokor pisze:Mam kolejne pytanie dotyczące brata Michaela. Mianowicie na jakich piosenkach The Jackson 5 można usłyszeć wokal Marlona? Jedyna taka, którą znam to Little Bitty Pretty One
"Give it Up" i "Body"
kiedy bracia występowali już jako The Jacksons. Karierę muzyczną skończył w 1987 roku, po wydaniu jedynej solowej płyty "Baby Tonight".
Chciałabym dowiedzieć się jednej rzeczy.Wkurza mnie kiedy na portalach piszą 2 przeczące się informacje (bo prawdopodobnie wszystko jest zmyślone). Kiedyś napisali, że Michael od jakiegoś czasu przed śmiercią spotykał się z kobietą. A niedawno pojawiła się informacja, że Michael miał romans z facetem i od dawna nie krył się ze swoim homoseksualizmem. Jak myślicie, czy któraś z tych informacji może być prawdą? Michael mógł mieć skłonności do homoseksualizmu? Wiem, że kiedyś zaprzeczał, ale w sumie dawno to było...
-
To, że przed śmiercią miał kobietę to było wiadomo. Wypowiadali się na ten temat ochroniarze MJ'a. Natomiast o homoseksualiźmie to jakaś totalna głupota! Wsadzam tu odpowiedź jaką daje tu JJ:
http://www.youtube.com/watch?v=e7ihGCMH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=e7ihGCMH ... re=related