reasumując, Mike jak to Mike robi burze, deszcze i powiewy... mam nadzieję, że niedługo nadejdzie jacksonowy huragan bądź tsunami

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Tamagotchi taka mała Gierka ze zwierzątkiem ;) oto Ci chodziło ;)? Gdzieś to jeszcze u mnie leży w szafceinvincible_girl ;) pisze:? ja swego czasu nosiłam takie elektyczne zwierzątko, tamaguczi, tamag...???)
widze kolega z forum community... ? ;D pojawił się z dnia na dzień teraz,ale akcja- z tego co wiem- trwała od lutego xDMike pisze:Zmiana fryzury ponoć została zainicjowana nieformalną akcją, pt "powrót do loczków" czy jakoś tak. I tak z dnia na dzień Michael pojawił sie w słynnych loczkach:D
w oczach ma takiego chochlika i też mi się wydaje,że aniołeczkiem nie musi byćhaker pisze:Jeśli chodzi o podobieństwo Princa (...)
Z niego to chyba niezly cwaniak jest, tak go odbieram ;D
"He’s back like never before, and he’s acting like he’s never been away(...)" - z ostatnich newsów , inspirujące. i kurcze... domi, wiadomo kto rządzi! ja nigdy nie miałam wątpliwości xDteraz MJ pokaże kto rządzi
haha to też przykuło moją uwagę jako pierwszeMegi1975 pisze:tylko mała uwaga, paznokcie do obcięcia Wariat