Spotkania fanów w Szczecinie
- _*Aga*_222
Hejka 
Co myślicie żebyśmy zorganizowali jakieś małe spotkanie w piątek?
Będę już ostatni raz w Szczecinie przed świętami i chciałabym Wam wszystkim złożyć życzenia osobiście a poza tym moglibyśmy omówić parę spraw
np. sylwester no i wymienić się tymi bombkami! Oczywiście mam na myśli spotkanie w jakimś cichym i spokojnym miejscu gdzie moglibyśmy spokojnie pogadać!
Co Wy na to?

Co myślicie żebyśmy zorganizowali jakieś małe spotkanie w piątek?
Będę już ostatni raz w Szczecinie przed świętami i chciałabym Wam wszystkim złożyć życzenia osobiście a poza tym moglibyśmy omówić parę spraw

Co Wy na to?
Tak, tak, tak
Jako tako wyzdrowiałam, więc jutro biegnę do sklepu kupić bombki, żeby moją też dla Was przygotować. No i strasznie się za Wami stęskniłam!!
A propo zdjęć: to ja chciałabym prosić o zdjęcia od każdego, kto do tej pory robił fotki na naszych imprezach: Kama, Iza, Edyta, Hania wiem, że Wy robiłyście, czy to na imprezach w "lokalu prywatnym", czy też w Free Blues- przyniosę Wam płytki w piątek dobrze?A może możecie wrzucić na jakiś serwer to sobie ściągnę? Ktoś jeszcze ma jakieś zdjęcia? Bardzo proszę

A propo zdjęć: to ja chciałabym prosić o zdjęcia od każdego, kto do tej pory robił fotki na naszych imprezach: Kama, Iza, Edyta, Hania wiem, że Wy robiłyście, czy to na imprezach w "lokalu prywatnym", czy też w Free Blues- przyniosę Wam płytki w piątek dobrze?A może możecie wrzucić na jakiś serwer to sobie ściągnę? Ktoś jeszcze ma jakieś zdjęcia? Bardzo proszę

[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- wojowniczka_światła
- invincible2803
O jak się cieszę, że wszyscy chętni bo tak szczerze to już się za Wami stęskniłam
Godzina 20 jak najbardziej pasuje, tylko musimy jakiś miły lokal wymyślić!

Eta postaram się na piatek Ci przynieść wszystkie zdjęcia tylko mi przypomnijEta pisze:to ja chciałabym prosić o zdjęcia od każdego, kto do tej pory robił fotki na naszych imprezach: Kama, Iza, Edyta, Hania

- invincible2803
- _*Aga*_222
dj maro pisze:Olica ale teraz dałaś. Opowiedz coś więcej o Thriller Live...
Było rewelacyjnie!!!!! Cała sala kongresowa stała, klaskała, śpiewała, atmosfera była niesamowita. Interpretacja They don't care about us nie do opisania. Tancerze mieli zawieszone bębny na szyji i grali na nich. Wokal i choreografia wzbudzały podziw.
Dlatego ja wybiorę bombkę plastikową, żeby się nigdy nie zbiła i nawet za kilkadziesiąt lat któreś z nas mogło na nią spojrzeć i przywołać wszystkie te piękne chwile i wspomnienia :) (A tak na serio: to pewnie sama bym zbiła szklaną bombkę zanim bym ją komuś dostarczyła_*Aga*_222 pisze: A bombkę juz miałam zrobioną, ale mi się zbiła :( Także muszę jeszcze raz zrobić, tylko jeszcze nie wiem, kiedy w takim razie ją komuś z Was dam.

[*][*][*] na zawsze w moim sercu