a_gador pisze: You can rip my shirt, drag me in the dirt
I will be your slave, anything you say
Wracają mi takie myśli, że... chyba dochodzę do siebie
"Eaten Alive" na premiera!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
No nie wiem, nie wiem. To by była żelazna dama, a już jedna starczy w historii. Gangsta i Say Say Say w czołówce. W jakiejkolwiek kolejności."Eaten Alive" na premiera!
Dziękuję. Już mnie Mavik oświecił, ale ja wiecznie to wciskam i wiecznie zapominam, więc jeszcze zdążysz sie wykazać. A w temacie na razie nic nie napiszę, bo się ciekawie robi. Eaten Alive ma być dla mnie na pierwszym miejscu, chyba nic mu nie grozi, ale się przyczaję i poczekam. Czy ktoś już próbował przekupić Prowadzącego w jakiejś rundzie? Daje się?kaem pisze:Mjowitku, wciśnij sobie Shift, 3mając wcześniej Ctrl. Miałem napisać wcześniej.
Nie bijciesylwiao pisze:To ja powiem, że czas na Say Say Say. Jest fajnie, radośnie, bez przeładowania jak w Ease On Down The Road Jest Michael...i tylko dlatego do tego wracam. A duet to duet. I wolę ten nieszczęsny rap czy nawet nijakiego Jermaina. Może kiepską cenzurkę sobie wystawiam, ale co kto lubi...
Miło mi, że Cię to rozbawiło. ;)kaem pisze:Dobre, dobre. Się uśmiałem z Twojego posta, Talitha.