Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Minął baaaardzo leeeeniwieee.Pank pisze:A jaki był Wasz pierwszy dzień nowego roku?
Wishful thinking! Brąz dla Gangsta.Pank pisze:Tymczasem, brąz dla Eaten Alive.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
W opinii niektórych Somebody's Watching Me to plastik lat 80-ych, ale ja kocham ten plastik. I to był mój no.1. Teraz mam dylemat co wybrać, bo w sumie nie tak wyobrażałam sobie pierwszą trójkę. Wobec tego mój głos na Gangsta, choć bez przekonania. Powodem jest to, że nie jestem zwolennikiem piosenki gadanej, ale jak widać „śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi”.
- blackvarnish
Od jakiegoś czasu próbowałam rozgryźć tekst Gangsta, ale nie nadążałam i w ogóle nie zaczynało się od tego od czego miało się zacząć (:wariat:) więc dałam sobie spokój, ale dzisiaj mnie olśniło i wbiłam się w rytm :D Irytują mnie tam te okrzyki "Michael Jackson" "Let's go" etc. Ale szczerze mówiąc, wole to niż monotonność Say Say Say.
Tak więc eliminuję Say Say Say
PS.
Tak więc eliminuję Say Say Say
PS.
I am so amused from the things you said
And the things you done done to me
There is nothing in this world that'll change...
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Eaten Alive (ale mogę jeszcze zmienić jak przeliczę głosy i nie będzie po mojej myśli )
Załamujecie... :(
Dobra, nie zmieniam. Jak odchodzić to z honorem.
Załamujecie... :(
Dobra, nie zmieniam. Jak odchodzić to z honorem.
Ostatnio zmieniony ndz, 03 sty 2010, 16:37 przez Talitha, łącznie zmieniany 3 razy.
- Billie Jean M.J.
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a