Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Julyja_*MJ*
-
Eaten Alive w porównaniu z resztą .. nawet nie chce mi się pisać stało się i tyle... A Say, Say, Say będę bronić - klasyk - jedyny prawdziwy jaki tu został ot co. Klasyk, który nic nie traci w moich oczach mimo upływu lat i nie rozumiem narzekania na teledysk. Fabuła doprawiona odrobiną humoru, lekki, zabawny i MJ taki radosny i intrygujący.... jedyny w swoim rodzaju... od tego teledysku wszystko się zaczęło...Linda Mccartney może trochę sztywna ale tak miło na nią popatrzec i przypomniec sobie tamte czasy
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
- PsychoButcher
- Black_or_white
I tu jest problem... Hmm... No dobra, po długich namysłach, powtórnych przesłuchaniach itp. z bólem serca, bo obie piosenki mi się podobają, srebro dla Say, Say, Say
Zanim wysłałam tego posta, tytuł piosenki, którą wybrałam zmieniałam kilka razy :P
Zanim wysłałam tego posta, tytuł piosenki, którą wybrałam zmieniałam kilka razy :P
Ostatnio zmieniony wt, 05 sty 2010, 17:56 przez Black_or_white, łącznie zmieniany 1 raz.
- babybemine
- blackvarnish
Eliminuję Say Say Say... uzasadnienie to samo co w zeszłym poście, wieje nudą jak dla mnie.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
- MJ4everify
Srebro dla say say say.
Uwielbiam duet Michaela z Paulem ale wujkowi McCartneyowi brak niestety pazura ;) Say say say wywołuje we mnie emocje jak najbardziej pozytywne, ale też w żaden sposób nieprzyprawiające o szybsze bicie serca ;) Natomiast w przypadku Eaten Alive... Może wyjaśnię to w sposób następujący: Eaten Alive działa na mnie podobnie jak klip do Dirty Diany...
You can rip my shirt, drag me in the dirt
I will be your slave, anything you say
Ten fragment tłumaczy chyba wszystko ;)
P.S. Zgodnie z zaproponowaną przez zu definicją drażnienia, mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, iż duet Michaela z Dianą Ross drażni mnie nieprzeciętnie :D
Uwielbiam duet Michaela z Paulem ale wujkowi McCartneyowi brak niestety pazura ;) Say say say wywołuje we mnie emocje jak najbardziej pozytywne, ale też w żaden sposób nieprzyprawiające o szybsze bicie serca ;) Natomiast w przypadku Eaten Alive... Może wyjaśnię to w sposób następujący: Eaten Alive działa na mnie podobnie jak klip do Dirty Diany...
You can rip my shirt, drag me in the dirt
I will be your slave, anything you say
Ten fragment tłumaczy chyba wszystko ;)
P.S. Zgodnie z zaproponowaną przez zu definicją drażnienia, mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, iż duet Michaela z Dianą Ross drażni mnie nieprzeciętnie :D