badsusie pisze:BYŁO CUDOWNIE ,mam nadzieje,ze wszyscy dotarliscie bez problemu:P.DZIEKUJE WSZYSTKIM:*
ja dotarłem cały i zdrowy a pospałem chyba do 15
dobrzi pisze:Dzieki wszystkim za zajebiaszcza impreze - tym, których udało mi sie poznać i całej reszcie za ekstra klime! To było świetne zwieńczenie TL! Super, ze sa tacy ludzie jak Wy :)
kurde i wkońcu cię nie poznałem chyba
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Noemi.best pisze:roberto a Ty to ktory, bo nie kojarze? czyzby ten kolega w bialej koszulce i kapeluszu?
no to chyba ja kurde i wkońcu tobie nie postawiłem tego obiecanego piwa następnym razem obiecuję wszystkim którym obiecałem piwo że słowa dotrzymam tylko tak delikatnie możecie mi przypomnieć
Noemi.best a ja cie poznałem w końcu czy nie ? bo tak dużo was było dziewczyny że w końcu straciłem rachube
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Noemi.best pisze:roberto a Ty to ktory, bo nie kojarze? czyzby ten kolega w bialej koszulce i kapeluszu?
no to chyba ja kurde i wkońcu tobie nie postawiłem tego obiecanego piwa następnym razem obiecuję wszystkim którym obiecałem piwo że słowa dotrzymam tylko tak delikatnie możecie mi przypomnieć
jasne,o to sie nie martw, obawiam sie,ze do tego czasu nazbiera ci sie wiecej osob:P
roberto tak jakby sie poznalismy, bo w zasadzie chyba sie sobie nawet nie przedstawilismy bylam razem z ta dziewczyna w kucyku co pozyczyla od Ciebie kapelusz na koniec.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
kiedy następna impreza ?:) już nie mogę się jej doczekać. Z tego co mi wiadomo to co drugą środę w klubie Savoy jest MJ-owa impreza :) Wiecie coś na tem temat?
Noemi.best, roberto spór można rozwiązać w sposób bardzo tradycyjny...
wybieracie broń białą czy palną (ew. obuchowa, tnąca, kłująco-sieczna itd..)?
Martynika pozwolisz, że zostanę Twoim sekundantem?
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
billiejean89 pisze:Ale było fajnie :D SylwuniA ciekawe jak dotarłaś do domu :D:D
Jakos trzeba bylo dotrzec .W domu bylam z siostrą o 5. Ah ciezka podroz. Wszystko bolalo :P ał. A Ola godzine wczesniej byla w domu. Jestem taka szczesliwa ze Was poznalam do szybkiego zobaczenia Pozdrawiam serdecznie
billiejean89 pisze:kiedy następna impreza ?:) już nie mogę się jej doczekać. Z tego co mi wiadomo to co drugą środę w klubie Savoy jest MJ-owa impreza :) Wiecie coś na tem temat?
w savoy'u to dzis jest z tego co kojarze. a ogolem to w kazda druga sobote miesiaca :)