akaagnes pisze:spodnie w panterkę.... nie no proszę cię cały Michael to taki dziki kot - pantera z pazurami, haha zaraz spadnę z krzesła, on jest niesamowity !!
No a nie słyszeliście pogłosek, ze Michael ma ponoć wykonać taniec pantery na scenie No i on właśnie w ten sposób daje nam znaki ,ze to właśnie prawda
tia....te babskie ciuchy jeszcze do tej pory potrafiłam jakoś przeboleć, niektóre z nich były całkiem niezłe...
ale jak zobaczyłam dzisiejsze fotki to...może przytoczę wypowiedź koleżanki polishblacksoul
polishblacksoul pisze:No cóz, nie wyglada najlepiej. Zasadniczo wyglada jak kobieta.
Nie, no Michael. Za długo było dobrze?
i na koniec powiem tylko tyle, że ten jego new look już mnie zaczyna powoli wkurzać
Heh no fajna ciota się z niego robi.
I ja później muszę znajomym tłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej.
Nie dosyć, że chudy jak szkapa to się jeszcze ubrać nie potrafi.
a ja właśnie takim ludziom zazdroszcze...zazdroszcze tego ze nie przejmują sie opiniami innych, ubierają to co im sie podoba i na co mają ochote. Tez tak bym chciała, bo dzieki temu zycie jest prostsze, nieraz sie o tym przekonałam..
Spodnie co prawda nie w moim stylu, ale skoro Michael'owi sie podobają to czemu nie , zawsze był ekscentryczny
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
zawsze był ekscentryczny, fakt...ale kiedyś jakoś nie musiał nosić spodni w panterkę i innych tego typu dziwnych fatałaszków i było ok, też miał swój własny niepowtarzalny styl.....a teraz....w jakim celu to wszystko?
To nie jest panterka...
Jako stary fan Prince'a muszę rzec, że idole mi się podmienili. Prince teraz nosi się elegancko, a Michael przewrotnie. Ale wiecie co? Wolę to, niż mokasyny, przykrótkie czarne spodnie i białe skarpetki- to niech zostawi już twórcom disco polo.
Przynajmniej z charakterem. Można zwalić na to, że artysta. Wcześniejsze bezguście nawet do artysty nie pasowało.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Wygląda jakby ubierał go Karl Lagerfeld. Dla mnie to jest masakra ! Przestylizowany na maxa i to w bardzo nieestetyczny sposób. I niestety wole juz to stare "disco polo" o którym pisał wyżej z ironią Kaem niż jego nową futurystyczną i niesmaczną postać. Nie będę się jednak specjalnie podniecał tym ubiorem bo liczę na to,że to jednak wyskok tymczasowy. Nigdy Michaela o homoseksualizm nie podejrzewałem,i nie podejrzewam, ale powoli zaczynam się zastanawiać czy nie jest transwestytą :)
Ostatnio zmieniony śr, 17 cze 2009, 21:45 przez Xscape, łącznie zmieniany 1 raz.
Xscape pisze:Wygląda jakby ubierał go Karl Lagerfeld. Dla mnie to jest masakra ! Przestylizowany na maxa i to w bardzo nieestetyczny sposób. I niestety wole juz to stare "disco polo" o którym pisał wyżej z ironią Kaem niż jego nową futurystyczną i niesmaczną postać. Nie będę się jednak specjalnie podniecał tym ubiorem bo liczę na to,że to jednak wyskok tymczasowy. Nigdy Michaela o homoseksualizm nie podejrzewałem,i nie podejrzewam, ale powoli zaczynam się zastanawiać czy nie jest transwestytą :)
no nie Mike przesadzil, no coz. To prowokacja, dlatego dzis wszedzie w radiu u nas o tym gadali.
@Xscape: ty robisz sobie jaja? znasz mode Laferfeld'a? Ja chcial bym zeby ubieral MJ Lagerfeld. Lagerfeld jest lepszy o 1000 razy niz od kiczoowaty Ad Hardy- oczywiscie kazdy ma prawo na wlasny góst.
Zobaczcie ponad 70 latka Karla, siwe wlosy, okulary:
Ostatnio zmieniony śr, 17 cze 2009, 22:12 przez Damian, łącznie zmieniany 3 razy.