Wręcz odwrotnieM.Dż.* wrote:Kim jest ta młoda para (wnioskuję, że Michael jest dobrym znajomym raczej panny młodej niż pana młodego)?

Dzień wcześniej 6 października Michael miał w Cape Town koncert. To tak z grubsza.
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wręcz odwrotnieM.Dż.* wrote:Kim jest ta młoda para (wnioskuję, że Michael jest dobrym znajomym raczej panny młodej niż pana młodego)?
To jest australijski malarz Brett Livingstone Strong, oraz jego wówczas 11 letni syn Stason.Moon_Walk_Er wrote: A co to za facet na zdjęciu, ten z długimi włosami???
Edit---> Tymi blond włosami oczywiście...![]()
![]()
MJ przyjaźni się z nim od wielu wielu lat, jestem pewna, że namalował niejeden obraz Michaela. Kilka portretów które wiszą/wisiały w domu MJ'a Neverland są właśnie autorstwa Bretta.Grincz wrote:Czy ten malarz namalował jakiś jeszcze obraz z Michaelem?
No wiesz....gołe piersi panien (namalowane przez artystę) są szlachetniejszeLittleDevil wrote:Sorry, ze laduje tutaj te offtopy... przeciez mialo byc o golych dupach.![]()
M.Dż.*--> Kurka, cicha, co się stało z naszymi postami?
To, co w cytacie, napisałaś Ty, a to, co poniżej ja....
To jakim cudem, autorem jesteś Ty?
To ja zwariowałam, czy coś się porąbało?
Dlatego tak ważne jest przestać zajmować się tylko MJ'emMoon_Walk_Er wrote:P.S.: Właśnie się dowiedziałem od starych, że Michael ma na mnie zły wpływ, i że w ogóle się od niego uzależniłem... Żenada